.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

помогнете ми!!!

моляви помогнете!!!
    обичам си много приятелката но майка и не знае че тя ходи с мен.а тя не ме харесва много.искам да и признаем но ме е страх че ще се оопита да ни раздели.как да пост1пя?

Голям фен Аватара на dimi93
    Ами защо трябва да казвате на майка и след като не те харесва, по добре си мълчете и си живейте живота. Щом не те харесва сега тя няма да те хареса никога... тей че по ок изкчакай да се скарате и тъка да скъсате, от колкото да казвате на майка и, и тя да ви раздели...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Ами защо трябва да казвате на майка и след като не те харесва, по добре си мълчете и си живейте живота. Щом не те харесва сега тя няма да те хареса никога... тей че по ок изкчакай да се скарате и тъка да скъсате, от колкото да казвате на майка и, и тя да ви раздели...

ееем аз не съм мн съгласна с димиту ...
    1] трябва взаимно да се харесвате и да държите на другия, а не само ти нея ...
    2] така изобщо си губи смисъла да казвате на майка й

и не мога да разбера защо сте заедно след като тя не те хар

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Цитирай Първоначално написано от dimi93

ееем аз не съм мн съгласна с димиту ...
    1] трябва взаимно да се харесвате и да държите на другия, а не само ти нея ...
    2] така изобщо си губи смисъла да казвате на майка й

и не мога да разбера защо сте заедно след като тя не те хар
    Ама аз както разбрах,че майката на момичето - не харесва автора,а не приятелката му
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Фен
    Град
    Ruse
    да,наистина не казвайте,на майката на момичето

Е,защо да не казват? Мисля,че щом са решили да кажат, така е добре.Майката на момичето рано или късно ще разбере.Според мен цаката е как ще поднесете новината.Също така много зависи и какъв тип родител е майката (дали е от готините ) .Просто се опитайте да предвидите как ще реагира родителското тяло. Но каквото и да говорим,ако наистина връзката ви е хубава,нищо не би ви попречило.

Може би ди има причина, че майката не те харесва
    Според мен нека да сподели с майка си момичето !
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си