.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана

Как се записват филм и субтитри на диск???

Кажете ми как да запиша филм и субтитри на диск (DVD-R) така, че после да мога да си ги пусна на ДВД-то? Аз ги записах с Nero-то като файлове, но неможах да го пусна на ДВД-то. PLS помагайте!

Записваш Data Disk като гледаш субтитрите и филма да са с едно и също име...

Re: Как се записват филм и субтитри на диск???

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Кажете ми как да запиша филм и субтитри на диск (DVD-R) така, че после да мога да си ги пусна на ДВД-то? Аз ги записах с Nero-то като файлове, но неможах да го пусна на ДВД-то. PLS помагайте!
    Ами зависи от модела на ДВД-то! Някои модели отварят и текстовите файлове със субтитрите, ако са със същото име като филма, но други не ги отварят и във втория вариант, ще трабва да направиш филма във формат VCD и субтитрите да ги вградиш в него!

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Записваш Data Disk като гледаш субтитрите и филма да са с едно и също име...
    Не става, щото тогава DVD-то не го разчита филма като видео файл.

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Ами зависи от модела на ДВД-то! Някои модели отварят и текстовите файлове със субтитрите, ако са със същото име като филма, но други не ги отварят и във втория вариант, ще трабва да направиш филма във формат VCD и субтитрите да ги вградиш в него!
    И как стават и 2те неща?

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    И как стават и 2те неща?
    1. Ако DVD-то ти чете файлове със субтитри прочети ТОЗИ материал, ама от начало до край и ще разбереш както трябва да направиш!

2. Ако не става по първия начин, ще трябва да вградиш субтитрите във филма! Това става, чрез програми като "Virtual Dub" (щракни тук), PocketDivXEncoder (щракни точно тук), AviSub (щракни точно тук) или други подобни програми с много опции...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си