- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Затлъстяването у нас
Здравейте на всички. Предварително се извинявам, ако темата ми не е за Става въпрос за затластяването. Според статистиките много хора вече са с наднормено тегло и дори затлъстели.... Всеки говори за това, но май нищо не се прави по въпроса или не е достатъчно.
Според Вас какво трябва да се направи - да се спрат вредните храни, сладкото ... или пък спорта не е достатъчен. А може би вината в самите нас..![]()
There's only hate, there's only tears, there's only pain, there is no love here!
So what will you do?
каквато и да е храна не може да се забрани! организмът се нуждае от различни вещества и ние би трябвало да му ги предоставим. а това дали някой дали е затлъстял или не си е въпрос на лично мнение и възможности. ти като знаеш за този проблем, спортувай си, яж си здравословно и точка.
ииииии някои хора не дебелеят, защото ядат много, а защото водят заседнал начин на животтака, че проблема не им е в храната.
друг е въпроса, че хапват на крак, колкото да залъжат глада с боклуци, но всеки сам за себе си решава какво да прави и какво да яде![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Нищо не може да се направи.Няма как да вдигнем задниците на много хора от компа и да ги накараме да се движат;да тичат.. Обездвижването е голям проблем на повечето хора от света..![]()
хаха човек твоите коментари просто цепят мракаПървоначално написано от Davitrov
много ме разсмиват
![]()
![]()
ама си си прав де
![]()
![]()
![]()
спорт му е майката..![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Абе хората ги мързи да станат от огромните диванчета ,, в които се наливат с безполезни газирани напитки и мазни храниТо няма да излезе да побяга, да потича , да поспортува .. Мързи ги да си отлепят затлъстелите задници и да направят нещо по въпроса !! Те сами са си виновни ,, ама се осъзнават когато станат 200 кила и нагоре .. И после какво - "Пълна промяна" , диети , усилия които можеха да спестят ако бяха си мръднали задниците от стола пред компютара или пред телевизора ..
Това е много обсъждана тема и като започна да говоря за нея се вбесявам ..![]()
Ми кво аз хем си лежа на топло,плюскам ама и тренирам бягам чат-пат движа се,правя от всичко по малко и кво нищо ми няма.Само имам тумбаче ама то е от![]()
![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!