.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Затлъстяването у нас

Здравейте на всички. Предварително се извинявам, ако темата ми не е за Става въпрос за затластяването. Според статистиките много хора вече са с наднормено тегло и дори затлъстели.... Всеки говори за това, но май нищо не се прави по въпроса или не е достатъчно.
    Според Вас какво трябва да се направи - да се спрат вредните храни, сладкото ... или пък спорта не е достатъчен. А може би вината в самите нас..
    There's only hate, there's only tears, there's only pain, there is no love here!
    So what will you do?

Мега фен Аватара на ameli
    каквато и да е храна не може да се забрани! организмът се нуждае от различни вещества и ние би трябвало да му ги предоставим. а това дали някой дали е затлъстял или не си е въпрос на лично мнение и възможности. ти като знаеш за този проблем, спортувай си, яж си здравословно и точка.

ииииии някои хора не дебелеят, защото ядат много, а защото водят заседнал начин на живот така, че проблема не им е в храната.

друг е въпроса, че хапват на крак, колкото да залъжат глада с боклуци, но всеки сам за себе си решава какво да прави и какво да яде
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    в света на приключенията ..
    Нищо не може да се направи.Няма как да вдигнем задниците на много хора от компа и да ги накараме да се движат;да тичат.. Обездвижването е голям проблем на повечето хора от света..

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Генетика. Тук важи и обмяната. При хора с бърза обмяна на веществата, ако ще да са зазидани пред компютъра и тъпкани с храна... ядат 1 килограм, изсират 2. Личен опит.

Всеки 3-ти е тумбак
    хаха човек твоите коментари просто цепят мрака много ме разсмиват ама си си прав де

спорт му е майката..
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Голям фен Аватара на daru6a1
    Абе хората ги мързи да станат от огромните диванчета ,, в които се наливат с безполезни газирани напитки и мазни храни То няма да излезе да побяга, да потича , да поспортува .. Мързи ги да си отлепят затлъстелите задници и да направят нещо по въпроса !! Те сами са си виновни ,, ама се осъзнават когато станат 200 кила и нагоре .. И после какво - "Пълна промяна" , диети , усилия които можеха да спестят ако бяха си мръднали задниците от стола пред компютара или пред телевизора ..

Това е много обсъждана тема и като започна да говоря за нея се вбесявам ..

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    А ти докато писа този коментар, тича и спортува, нали.

Какво ще предпочетеш - да ти "изгори" трахеята и да боледуваш 5 дена, да се лишаваш от храна, защото е храна, или да се излегнеш на топло в диван, да си почиваш и да похпваш.

When you realize it, you'll shit bricks
    Да пред компютъра го писах ,, но така си разпределям времето,, че мога да ходя да бягам !! Ако не си чувал/а за закрити стадиони ..

Град
    Пазарджик
    Ми кво аз хем си лежа на топло,плюскам ама и тренирам бягам чат-пат движа се,правя от всичко по малко и кво нищо ми няма.Само имам тумбаче ама то е от
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си