.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Сваляне на клипче

Хора, искам да сваля едно клипче от импулс.бг само че нямам никаква идея как да го направя и дали изобщо може. Ако някой има предложения да казва. Моля ви...

Ако използваш "Mozilla" си свали добавката "Video DownloadHelper" (щракни точно тук) - с нея става идеално... аз поне съм много доволен!

Ами имам "Mozilla" ама нещо не мога да се оправя с тази прорама. Нали там има списък със сайтова, а импулс.бг... Можете ли да ми кажете как да го добавя или някоя друга програмка... ;[

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Ами имам "Mozilla" ама нещо не мога да се оправя с тази прорама. Нали там има списък със сайтова, а импулс.бг... Можете ли да ми кажете как да го добавя или някоя друга програмка... ;[
    Всеки един флаш видео файл може да се свали с тази добавка, не зависимо от къде: "vbox", "youtube", клипчета от "Facebook", "Impuls.bg" и т.н.

>>>Щракни точно тук за да инсталираш добавката към "Mozilla"-та<<<

След като я инсталираш ще се появи иконата на добавката в браузера, която изглежда ето така:

След като отвориш да гледаш клипчето, просто щракни на стрелката след иконката и ще ти се покаже файла, който трябва да избереш за да започне свалянето му...

Успех!

Edit: Има малък проблем с горния линк към добавката... Трябва да щракнеш бутона "Разрешаване" - инсталирането на нов софтуер!

Аз ползвам Vloader, но до колкото знам тя е само за клипчета от vbox i youtube a i ot google Дуумкиллер е прав с това дето той ти каза ще стане успех
    Just Do It..

DownloadHelper -a е най-добрата :P

Град
    around the world !
    Vloader - прецакана работа, много от клиповете ги зарежда по 2 часа и не може да ги свали, а някои като ги свали - не тръгват. Поне при мен е така.

По-горните съвети за Downloadhelper са добро решение.

Момчета и момичетаима много по лесен начин.А именно -----> getvideo.bg.Влизате там давате линка на клипчето, което искате, цъкате на желания от вас формат и е готов в рамките на 5 минути
    Надявам се да съм помогнал.
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Супер фен
    и преди съм го казвал ...

Internet Download Manager ... това е за мен програмата ... инсталирате и сте готови ... после над всяко flash клипче излиза бутон за сваляне ... лесно и бързо работи с мозила и с IE ... може и с други browser-и да работи но аз съм пробвал само с тия двата
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    и преди съм го казвал ...

Internet Download Manager ... това е за мен програмата ... инсталирате и сте готови ... после над всяко flash клипче излиза бутон за сваляне ... лесно и бързо работи с мозила и с IE ... може и с други browser-и да работи но аз съм пробвал само с тия двата
    Много си прав и за "Internet Download Manager"-а!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си