.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Влюбен в момиче и следователно проблем

Здравейте!
    Искам да чуя мнението и съветите ви за моя така да се каже "проблем".
    От известно време много съм луднал по едно момиче.Тя е от моя клас,но освен здрасти и евентуално чао и от време на време скайп чат друго няма между нас.Нистина много много я харесвам,че дори може да се каже че съм влюбен.Проблема е там че в класа има едно друго момче,с което винаги е заедно.Ходят където и да е заедно,винаги са един до друг.Не съм ги виждал да се целуват,прегръщат и т.н. но си мисля, че може да са нещо повече от добри приятели.
    Мисля най-накрая да я поканя на нещо като разходка(тя не е много по кафетата и такива работи) и там да се опознаем по добре и да видя какво ще стане.Но ми е много кофти,защото ако примерно са гаджета с другото момче не знам какво ще каже тя и ... общо взето ми е доста странно и не знам какво да правя Та ви питам какво бихте направили вие на мое място.

1.Да и кажа какво чувствам и каквото стане стане ..
    а)по телефона
    б)по скайп
    в)направо на живо
    2.Да я поканя на среща
    3.Да се поинтересувам първо дали са гаджета с момчето

Стана малко като тест ама ...

Предварително благодаря за отговорите и мненията ви

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    поинтересуваи се първо дали са гаджета с момчето и после ре6и какво 6те прави6.Покания я някаде ,а ако ре6и6 да и каже6 директно определено го направи наживо...

всичко, което си изброил само че в обратен рез разбери дали са гаджета излезте на разходка ако не са и после след време опитай да се сближиш с нея и след известно време и кажи, че те кефи
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Първо разпитай приятелите на момичето и момчето, вярвам че имате общи приятели е те ще ти кажат. Щом ще и казваш нека е наживо, по скайп може да реши, че я базикаш. Покани я някаде и готово.

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    всичко, което си изброил само че в обратен рез разбери дали са гаджета излезте на разходка ако не са и после след време опитай да се сближиш с нея и след известно време и кажи, че те кефи
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    пиши по- кратко бе, майна
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

ауаааа... кой ми смущава ромската почивка? ой, скинар ли си ти, уа
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    - точно като за теб е.
    Станислава

Странни съвети.. дори и да си има приятел очевидно той не е нещо особено... защо не се пробвай. В крайна сметка какво губиш... и вниавай да не си много директен на първия път, че понякога се плашат и започват да бягат..

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    поинтересуваи се първо дали са гаджета с момчето и после ре6и какво 6те прави6.Покания я някаде ,а ако ре6и6 да и каже6 директно определено го направи наживо...
    +1

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    От колко време сте в един клас? o.0 Винаги го казвам, и сега ще го кажа, че ако тя до сега не те е приела като нещо повече от приятел, си е изградила образ за теб, при който ти и тя не можете да бъдете нищо повече от приятели. Трябва много да се промениш и пак мнго трудно ще ппромениш начина, по който тя те приема. Това ако сте от повече време в един клас.

А иначе аз смятам, че не трябва да ти пука има ли си приятел, или си няма. Защото както хората се събират, така и се разделят. Аз съм си доста егоист и това да разделя някаква двойка не ми пречи, също така и трябва да се целиш нависоко, за да стигнеш нависоко. Ако се целиш ниско, няма да получиш нищо. Та мисълта ми е такава, че трябва да я поканиш директно да излезете. Но трябва така да го завоалираш, че да не изглежда като среща. Имай предвид, че сега идва Коледа, Нова Година. С класа ти би трябвало да ходите някъде за Коледа, възползвай се от ситуацията и поговорете без онзи другия. За Нова Година пък можеш да я попиташ дали има планове и ако няма, а ти да си у някой познат и на двамата, да я поканиш. Или пък тя ако ще ходи на някой купон, може и тя да те покани. Един бог знае... Но гледай да изглежда неангажиращо. Иии сега се сещам за нещо друго - след училище може да я питаш дали ще се прибира, защото на теб не ти се прибира и така да излезете 3-4 души заедно. Абе трябва да си ми схванал мисълта.

П.п. Трябва да отвикна да се обяснявам...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Хора,мерси много.
    Разбрах какво имате предвид и ще предприема нещо тези дни.
    Ще пиша какво е станало.

П.С. Нямате си на представа какъв е класа ... мама та си е еб... Това да се съберем за Нова година е табу ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Между другото на колко си?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Между другото на колко си?

16

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    От колко време сте в един клас? o.0 Винаги го казвам, и сега ще го кажа, че ако тя до сега не те е приела като нещо повече от приятел, си е изградила образ за теб, при който ти и тя не можете да бъдете нищо повече от приятели. Трябва много да се промениш и пак мнго трудно ще ппромениш начина, по който тя те приема. Това ако сте от повече време в един клас.

А иначе аз смятам, че не трябва да ти пука има ли си приятел, или си няма. Защото както хората се събират, така и се разделят. Аз съм си доста егоист и това да разделя някаква двойка не ми пречи, също така и трябва да се целиш нависоко, за да стигнеш нависоко. Ако се целиш ниско, няма да получиш нищо. Та мисълта ми е такава, че трябва да я поканиш директно да излезете. Но трябва така да го завоалираш, че да не изглежда като среща. Имай предвид, че сега идва Коледа, Нова Година. С класа ти би трябвало да ходите някъде за Коледа, възползвай се от ситуацията и поговорете без онзи другия. За Нова Година пък можеш да я попиташ дали има планове и ако няма, а ти да си у някой познат и на двамата, да я поканиш. Или пък тя ако ще ходи на някой купон, може и тя да те покани. Един бог знае... Но гледай да изглежда неангажиращо. Иии сега се сещам за нещо друго - след училище може да я питаш дали ще се прибира, защото на теб не ти се прибира и така да излезете 3-4 души заедно. Абе трябва да си ми схванал мисълта.

П.п. Трябва да отвикна да се обяснявам...
    Тва дето ти го казва е 100% вярно.Осовено първите редове.Ако не действаш 1 макс 2 седмици от как сте се запознали, губиш.Много.Аз на направих тази грешка.Сега аз сж.А ако сте се запознали в началото на тази година вече си изгърмял.Вече е много късно.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Не съм съгласна с горните 2 мнения. Щом е на 16 значи са в 1 клас от 1, 2 години. И какво от това? Хората се променят много за толкова време, особено на тази възраст. На мен ми отне 4-5 години за да открия че някои хора от класа ми всъщност са свестни (само за приятелство говоря! и то по скоро за човек с които можеш просто да общуваш ) Много хора преди съм смятала за такива, каквито не са. Едни от най-добрите ми приятели ги открих на първата, втората година, така че има шанс до 12 клас, до бала, стига девойката да не е с отрицателно мнение за него, защото това трудно се пренабрегва
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

От 2 години сме в 1 клас,много е ,но какво да се прави ..

Никой от класа не е с негативно мнение за мен,винаги се стремя да правя добро впечатление.Надявам се да се получат нещата.Много скоро ще разбера

грешка е да питаш техните фр щот ще те издадат, просто е така я заговори питай дали ходят и ако каже we кажи и \" ами в такаф случеи ще излезнеш ли с мен някои пат\" и така и преди тфа пиши и по-често по скъпе повече говори с нея

Супер фен
    кво че се интересуваш, направо го хвърляй в некой кладенец.
    най-лесно кълват на сватби и погребения. ако не те кефи, накарай ги да се оженят и тогава бодни сестра и или някоя шаферка да не си капо

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами ,пробвай да поразбереш дали наистина има нещо повече от приятелство между тях,защото е доста кофти ако стане така ,че си признаеш нали ,че си падаш по нея ,най-малкото и момчето (приятеля и) е от твоя клас,да не стане така да те гледа накриво след време.
    А ,ако е свободна започни да я заговаряш в училище ,после скайп и накрая действай.

Успех
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Хораа направо съм разбит
    Вчера й се обадих и я попитах да излезем, тя каза че ще ми е обади днес да ми каже дали ще може.Така и не ми се обади,аз й звъннах,но не ми вдигна..
    Да разбирам ли,че нямам шанс ? Как мислите

П.С. Не вярвах,че да ме отхвърлят ще боли толкова много ...

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от Krissso
    Хораа направо съм разбит
    Вчера й се обадих и я попитах да излезем, тя каза че ще ми е обади днес да ми каже дали ще може.Така и не ми се обади,аз й звъннах,но не ми вдигна..
    Да разбирам ли,че нямам шанс ? Как мислите

П.С. Не вярвах,че да ме отхвърлят ще боли толкова много ...
    Живота продължава !
    Да не ти пука,момичета много ,пък и нали знаеш че женската психика е загатка за науката,така че нищо не се знае

Емии, ако си е потурчила телефона някъде?... Според мен още има шанс, а това, че ти е от класа не го виждам като проблем. Успех!!

..Може и да ти се обади И ако се получи нещо ще е супер яко А сега се замисли като скъсате как ще я гледаш 1 2 години ? кооофти е наистина повярвай аз знам Така е по-добре,дръж се и гледай напред,ако знаеш още колко пъти така ще се получава

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Живота продължава..
    Ако я интересуваш ще те потърси ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си