- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен в момиче и следователно проблем
Здравейте!
Искам да чуя мнението и съветите ви за моя така да се каже "проблем".
От известно време много съм луднал по едно момиче.Тя е от моя клас,но освен здрасти и евентуално чао и от време на време скайп чат друго няма между нас.Нистина много много я харесвам,че дори може да се каже че съм влюбен.Проблема е там че в класа има едно друго момче,с което винаги е заедно.Ходят където и да е заедно,винаги са един до друг.Не съм ги виждал да се целуват,прегръщат и т.н. но си мисля, че може да са нещо повече от добри приятели.
Мисля най-накрая да я поканя на нещо като разходка(тя не е много по кафетата и такива работи) и там да се опознаем по добре и да видя какво ще стане.Но ми е много кофти,защото ако примерно са гаджета с другото момче не знам какво ще каже тя и ... общо взето ми е доста странно и не знам какво да правяТа ви питам какво бихте направили вие на мое място.
1.Да и кажа какво чувствам и каквото стане стане ..
а)по телефона
б)по скайп
в)направо на живо
2.Да я поканя на среща
3.Да се поинтересувам първо дали са гаджета с момчето
Стана малко като тест ама ...![]()
![]()
Предварително благодаря за отговорите и мненията ви![]()
поинтересуваи се първо дали са гаджета с момчето и после ре6и какво 6те прави6.Покания я някаде ,а ако ре6и6 да и каже6 директно определено го направи наживо...
всичко, което си изброил само че в обратен рез разбери дали са гаджета излезте на разходка ако не са и после след време опитай да се сближиш с нея и след известно време и кажи, че те кефи![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Първо разпитай приятелите на момичето и момчето, вярвам че имате общи приятели е те ще ти кажат. Щом ще и казваш нека е наживо, по скайп може да реши, че я базикаш. Покани я някаде и готово.
Първоначално написано от sunshinepp
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
пиши по- кратко бе, майна
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ауаааа... кой ми смущава ромската почивка? ой, скинар ли си ти, уа![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Странни съвети.. дори и да си има приятел очевидно той не е нещо особено... защо не се пробвай. В крайна сметка какво губиш... и вниавай да не си много директен на първия път, че понякога се плашат и започват да бягат..
От колко време сте в един клас? o.0 Винаги го казвам, и сега ще го кажа, че ако тя до сега не те е приела като нещо повече от приятел, си е изградила образ за теб, при който ти и тя не можете да бъдете нищо повече от приятели. Трябва много да се промениш и пак мнго трудно ще ппромениш начина, по който тя те приема. Това ако сте от повече време в един клас.
А иначе аз смятам, че не трябва да ти пука има ли си приятел, или си няма. Защото както хората се събират, така и се разделят. Аз съм си доста егоист и това да разделя някаква двойка не ми пречи, също така и трябва да се целиш нависоко, за да стигнеш нависоко. Ако се целиш ниско, няма да получиш нищо. Та мисълта ми е такава, че трябва да я поканиш директно да излезете. Но трябва така да го завоалираш, че да не изглежда като среща. Имай предвид, че сега идва Коледа, Нова Година. С класа ти би трябвало да ходите някъде за Коледа, възползвай се от ситуацията и поговорете без онзи другия. За Нова Година пък можеш да я попиташ дали има планове и ако няма, а ти да си у някой познат и на двамата, да я поканиш. Или пък тя ако ще ходи на някой купон, може и тя да те покани. Един бог знае... Но гледай да изглежда неангажиращо. Иии сега се сещам за нещо друго - след училище може да я питаш дали ще се прибира, защото на теб не ти се прибира и така да излезете 3-4 души заедно. Абе трябва да си ми схванал мисълта.
П.п. Трябва да отвикна да се обяснявам...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хора,мерси много.
Разбрах какво имате предвид и ще предприема нещо тези дни.
Ще пиша какво е станало.
П.С. Нямате си на представа какъв е класа ... мама та си е еб... Това да се съберем за Нова година е табу ...![]()
Между другото на колко си?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
16
Тва дето ти го казва е 100% вярно.Осовено първите редове.Ако не действаш 1 макс 2 седмици от как сте се запознали, губиш.Много.Аз на направих тази грешка.Сега аз сж.А ако сте се запознали в началото на тази година вече си изгърмял.Вече е много късно.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм съгласна с горните 2 мнения. Щом е на 16 значи са в 1 клас от 1, 2 години. И какво от това? Хората се променят много за толкова време, особено на тази възраст. На мен ми отне 4-5 години за да открия че някои хора от класа ми всъщност са свестни (само за приятелство говоря! и то по скоро за човек с които можеш просто да общуваш) Много хора преди съм смятала за такива, каквито не са. Едни от най-добрите ми приятели ги открих на първата, втората година, така че има шанс до 12 клас, до бала, стига девойката да не е с отрицателно мнение за него, защото това трудно се пренабрегва
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
От 2 години сме в 1 клас,много е ,но какво да се прави ..![]()
Никой от класа не е с негативно мнение за мен,винаги се стремя да правя добро впечатление.Надявам се да се получат нещата.Много скоро ще разбера![]()
грешка е да питаш техните фр щот ще те издадат, просто е така я заговори питай дали ходят и ако каже we кажи и \" ами в такаф случеи ще излезнеш ли с мен някои пат\" и така и преди тфа пиши и по-често по скъпе повече говори с нея![]()
кво че се интересуваш, направо го хвърляй в некой кладенец.
най-лесно кълват на сватби и погребения. ако не те кефи, накарай ги да се оженят и тогава бодни сестра и или някоя шаферка да не си капо![]()
Ами ,пробвай да поразбереш дали наистина има нещо повече от приятелство между тях,защото е доста кофти ако стане така ,че си признаеш нали ,че си падаш по нея ,най-малкото и момчето (приятеля и) е от твоя клас,да не стане така да те гледа накриво след време.
А ,ако е свободна започни да я заговаряш в училище ,после скайп и накрая действай.
Успех![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Хораа направо съм разбит![]()
Вчера й се обадих и я попитах да излезем, тя каза че ще ми е обади днес да ми каже дали ще може.Така и не ми се обади,аз й звъннах,но не ми вдигна..
Да разбирам ли,че нямам шанс ? Как мислите
П.С. Не вярвах,че да ме отхвърлят ще боли толкова много ...
Живота продължава !Първоначално написано от Krissso
![]()
![]()
![]()
Да не ти пука,момичета много ,пък и нали знаеш че женската психика е загатка за науката,така че нищо не се знае![]()
Емии, ако си е потурчила телефона някъде?... Според мен още има шанс, а това, че ти е от класа не го виждам като проблем. Успех!!
..Може и да ти се обадиИ ако се получи нещо ще е супер яко
А сега се замисли като скъсате как ще я гледаш 1 2 години ? кооофти е наистина повярвай аз знам
Така е по-добре,дръж се и гледай напред,ако знаеш още колко пъти така ще се получава
![]()
Живота продължава..
Ако я интересуваш ще те потърси ..