- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен в момиче и следователно проблем
Някой може ли да ми каже как да я забравя??? Всяка вечер я сънувам,заспивам и се събуждам с мисълта за нея...говорих с нея, просто не може да сме заедно... Какво да правя?
Ще кажете давай с алкохол,не мога не е там работата
Дайте съвет какво да правя нямате си на представа колко ми е тежко и трудно.Направо не мога да спра да мисля за нея и за миг ,мисля и мечтая когато спя,когато съм на компютъра,когато ям,когато се къпя,когато съм на вън с приятели съм толкова умислен и тъжен,че вече и те се чудят какво да ме правят .Нормално ли е това аз ли съм ненормален не знам.Толкова отчаян не съм бил никога в живота си.
Винаги съм бил толкова твърд и непокист и от нищо не ми е пукало и не съм вярвал,че момиче може толкова да ме плени.
Сълзи не са ми потичали от бебе,а в последно време това е често срещано явление.
Не знам защо написах всичко това,може би с цел ако може да потърся утеха или съвет какво да правя , не знам не знам .....![]()
първо разпитай за момчето след тва я покани да излезнете и когато мислиш че си готов и кажи там квото мислиш най-добре на живо или по Чичо ти скайп...![]()
Пич, много си хлътнал .. Тя защо ти е казала че няма да се получи? Ако е защото вмомента харесва някой друг, това все някога ще отмине. На всекиго се случва, спокойно. Опитай се да се разсееш. Спри да живееш в съзнанието си. Гледай филми, слушай музика. Намери си хоби. Постави си цел, примерно да си повишиш успехаСядаш и се захващаш да учиш здравата. Приятелите ти очевидно виждат в какво положение си, предложи им да излязете някъде, нама да ти откажат. Ще срещнеш друга, въпреки че в момента си мислиш че не е възможно. Просто когато си влюбен спираш да виждаш недостатъците на дадения човек и за теб той е перфектен. Поне така казват :Д. Но спокс, ще мине време, може и тя да размисли :Д. Като ти се плаче, нареви се веднъж, излей си мъката, ако трябва викай, чупи, крещи, каквото ти дойде на ум. Може да седнеш и да пишеш мислите си в момента на лист. Просто всичко каквото си мислиш го записваш. До 2-3 страници ме успокоява и вече не ми е толкова кофти. Само после не ги чети че стават пъни глупости. Също така лично на мен музиката ми помага във всичко. Кажи какво слушаш, мога д апрепоръчам. Сигурна съм, че всичките простотии които изписах не са нищо ново и не е нещо за което всеки няма да се сети, но истината е че само времето ще ти помогне да я забравиш.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ами .. първо трабва да започнеш да говориш с нея не само здравей здрасти , да станете приятели...тогаво можеш да я поканиш да излезете и така .. колкотодо оня дето е с нея .. няма значение дали са заедно или не ако я харесваш по-добре и кажи , дори да те отхвърли по - добре е да знае,а и знаеш ли може и тя тайно да те харесва !!!![]()
Desire ревах,гледах филми,слушах музика,търсих си занимание.Така и не се получава,не ми излиза от главата и за миг
Имам голяма надежда, по Коледа стават чудеса,но факта,че не ми отговаря в скайпа примерно ми убива тази надежда.Преди сме чатили по толкова много и ми е било толкова приятно чувствал съм се на 8-мото небе само от интересните и сладки думи които приказва.
Сякаш уплесках всичко и всички планове ми се объркаха.
3.Да се поинтересувам първо дали са гаджета с момчето
(направи го)
1.Да и кажа какво чувствам и каквото стане стане ..
(ако го направиш момичето може да се изплаши)
и недей и казва по скайп за чуствата ти направи го на живо
^^ Вече го е направил, четете по-пресните мнения.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on