От колко време сте в един клас? o.0 Винаги го казвам, и сега ще го кажа, че ако тя до сега не те е приела като нещо повече от приятел, си е изградила образ за теб, при който ти и тя не можете да бъдете нищо повече от приятели. Трябва много да се промениш и пак мнго трудно ще ппромениш начина, по който тя те приема. Това ако сте от повече време в един клас.
А иначе аз смятам, че не трябва да ти пука има ли си приятел, или си няма. Защото както хората се събират, така и се разделят. Аз съм си доста егоист и това да разделя някаква двойка не ми пречи, също така и трябва да се целиш нависоко, за да стигнеш нависоко. Ако се целиш ниско, няма да получиш нищо. Та мисълта ми е такава, че трябва да я поканиш директно да излезете. Но трябва така да го завоалираш, че да не изглежда като среща. Имай предвид, че сега идва Коледа, Нова Година. С класа ти би трябвало да ходите някъде за Коледа, възползвай се от ситуацията и поговорете без онзи другия. За Нова Година пък можеш да я попиташ дали има планове и ако няма, а ти да си у някой познат и на двамата, да я поканиш. Или пък тя ако ще ходи на някой купон, може и тя да те покани. Един бог знае... Но гледай да изглежда неангажиращо. Иии сега се сещам за нещо друго - след училище може да я питаш дали ще се прибира, защото на теб не ти се прибира и така да излезете 3-4 души заедно. Абе трябва да си ми схванал мисълта.
П.п. Трябва да отвикна да се обяснявам...