.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на go71n

Протеинче ...

пичове кажете има ли смисал да пия протеин ( ся ше кажете яж банани белтаци и т.н ама немога нямам нервите ), 1.70 съм г/д и тежа 57 кг ... по великата формула за момчета ръста - 100 = кг трябва да съм 70 .. точно така 13 кг трябва да кача ама мисля, че 65 кг са ми добре тааа кав протейн да зема нещо марка и как да го употребвявам ... мой авер пие и го пие 1/2 качшка преди трен и 1/2 чашка след трен ... някви съвети ?!
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Пич, не бих ти препоръчал да пиеш тея лайна.В началото ще качиш от протеиновите шейкове, но проблема е когато ги спреш. Докато ги приемаш тялото ти навиква на лесно усвояемия протеин, в по-късен етап, когато се върнеш към нормалното хранене ще забележиш,че качваш по-бавно от преди понеже тялото ти е пренастроило обмяната ти.Повечето т.н "фитнес маняци" не ги спират,което се явява голям разход евентуално. Ето моят съвет как да станеш едновременно масивен и здрав естествено,казвам и здрав понеже някои качват маса с много малко сила.
    Първо към тренировката:
    За маса идеалният брой повторения са от 8 до 12 с 70-80% тежест от твоя максимум.Истината е че ако искаш да станеш животно естествено без стероиди и добавки ще трябва да тренираш тежко.Колкото по-голям е стресът върху тялото,толкова повече тестостерон произвежда и съответно ще ставаш по-масивен и по-силен.Стероидите имат същият ефект,с разликата, че ако ги вземаш можеш да тренираш с малки тежести и пак да растеш.
    Прави по 1-3 мин. почивка между серий и НИКОГА не претренирай.
    Една от големите грешки,които много хора правят ,когато влезнат в залата е да тренират с фиксирани тежести.Например почва с 60кг на лежанката,после 80кг....100кг... в линейна форма.Ако си по-напреднал ще усетиш,че този начин на тренировка след време ще спре да действа понеже тялото ти се е нагодило.Затова се правят различни цикли,но е много дълго за обяснение в тази тема.
    Прави базови упражнения,които удрят много мускулни групи,като лег,клек,мъртва тяга,набиране с тежести,сгъване на щанга за бицепс....
    Уредите са за професионалисти,не можеш да станеш масивен и мощен ако тренираш на уреди,хващай свободни тежести.При уреда съпротивлението е фиксирано и стабилизиращите мускули се изолирват.Свободните тежести доставят най-ефективно натоварване върху мускула.
    Сега към протеините,гледай да приемаш поне 1-2г протеин на кг. телесно тегло.Да кажем ако тежиш 60кг ще ти трябва от 60 до 120г протеин в дните когато тренираш.Да и с по малко протеин става,не слушай какво ти дрънкат химиците по фитнесите,знам ,че почти навсякъде се препоръчва по 2г протеин на телесно тегло, но това е повече пропаганда на компаниите,които произвеждат хранителни добавки отколкото факт,все пак мускулите се състоят главно от вода,над 70%.Не е задължително да набиваш само месо,можеш да си набяваш протеини и от вегетариански храни като различни видове ядки,леща,боб,кафяв ориз..... Яж по малко и по-често през деня за да може да се разгради,вечерта гледай да не приемаш много въглехидрати.

Надявам се,че съм те довел в правият път.HIT THE GYM BRO

Голям фен Аватара на go71n
    skype go71n.

намери ме щото имам един куп вапроси да не спамиме из темата ... ако не ти е проблем разбирасе

иначе МЕРСИ много няма купувам протеин
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Ако те интересува нещо,скайпа ми е bg_power,сега като съм по-свободен влизам вечер.Търси скайпа ми в Германия защото си го регистрирвах там,ако натиснеш България в настройки търсене няма да ти излезе.

ако си мислиш че като пиеш протеин и не ядеш добра храна ще постигнеш нещо мн се лъжеш!

Цитирай Първоначално написано от JeanClaudeVanDamme
    ако си мислиш че като пиеш протеин и не ядеш добра храна ще постигнеш нещо мн се лъжеш!
    абсолютно

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Без силна храна не става. Не е ли пържолка...

Град
    във филма ..
    олеле майко.....ква е тая зарибявка по тия протеини, хранителни добавки и други боклуци.. толко не разбрахте, че ВСИЧКО е боклук (ходи до магазина, земи си нещо където пише на него "МНОО ЯКООООО") и айде.. след 1-2 седмици си готов само от някви прахове, разтвори и глупости. човешката простотия е голяма чул от тоя от ония за някви "ЯКИИИИИИ" протеини и айде и той да си вземе..
    като толкова искаш маса отиди във фитнес залата и земи хапни нещо така.. не да се наливаш с някви боклуци и си внушаваш, че качваш 1кг на X дена

съвета ми е да НЕ взимаш боклуци и да НЕ го правиш искуствено

Who's next!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Че то храната в магазина хич не е пълна с консерванти, подсладители, подобрители, набухватели, палмово масло и т.н...

Проблемът не е в самите добавки, просто повечето хора са страшно неинформирани по отношение на процесите които се извършват в организма и нямат елементарна представа от физиология. Затова и идва объркването с добавките. Те са страхотно нещо, но реално повечето хора, които ги пият, нямат реална нужда от тях, правят всевъзможни глупости и си мислят, че си помагат.

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Проблемът не е в самите добавки, просто повечето хора са страшно неинформирани по отношение на процесите които се извършват в организма и нямат елементарна представа от физиология. Затова и идва объркването с добавките. Те са страхотно нещо, но реално повечето хора, които ги пият, нямат реална нужда от тях, правят всевъзможни глупости и си мислят, че си помагат.
    +1

бих добавил само че напоследък доста се злоупотребява и с по тежката артилерия химия като метан и дека.
    Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

Супер фен Аватара на WrongLife
    Химията е последната стъпка..последен шанс..
    АТАКА НА ФИТНЕСА

Понякога и е належаща, но при хора тренирали мн мн години и стигнали върха на възможностите си. Като цяло съм изцяло против нея, но за жалост в днешния спорт не можеш да подобриш рекорд без инжекции
    Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    протеина си е много готЯн даже
    супер те зарежда преди трен

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Musaebe
    Пич, не бих ти препоръчал да пиеш тея лайна.В началото ще качиш от протеиновите шейкове, но проблема е когато ги спреш. Докато ги приемаш тялото ти навиква на лесно усвояемия протеин, в по-късен етап, когато се върнеш към нормалното хранене ще забележиш,че качваш по-бавно от преди понеже тялото ти е пренастроило обмяната ти.Повечето т.н "фитнес маняци" не ги спират,което се явява голям разход евентуално. Ето моят съвет как да станеш едновременно масивен и здрав естествено,казвам и здрав понеже някои качват маса с много малко сила.
    Първо към тренировката:
    За маса идеалният брой повторения са от 8 до 12 с 70-80% тежест от твоя максимум.Истината е че ако искаш да станеш животно естествено без стероиди и добавки ще трябва да тренираш тежко.Колкото по-голям е стресът върху тялото,толкова повече тестостерон произвежда и съответно ще ставаш по-масивен и по-силен.Стероидите имат същият ефект,с разликата, че ако ги вземаш можеш да тренираш с малки тежести и пак да растеш.
    Прави по 1-3 мин. почивка между серий и НИКОГА не претренирай.
    Една от големите грешки,които много хора правят ,когато влезнат в залата е да тренират с фиксирани тежести.Например почва с 60кг на лежанката,после 80кг....100кг... в линейна форма.Ако си по-напреднал ще усетиш,че този начин на тренировка след време ще спре да действа понеже тялото ти се е нагодило.Затова се правят различни цикли,но е много дълго за обяснение в тази тема.
    Прави базови упражнения,които удрят много мускулни групи,като лег,клек,мъртва тяга,набиране с тежести,сгъване на щанга за бицепс....
    Уредите са за професионалисти,не можеш да станеш масивен и мощен ако тренираш на уреди,хващай свободни тежести.При уреда съпротивлението е фиксирано и стабилизиращите мускули се изолирват.Свободните тежести доставят най-ефективно натоварване върху мускула.
    Сега към протеините,гледай да приемаш поне 1-2г протеин на кг. телесно тегло.Да кажем ако тежиш 60кг ще ти трябва от 60 до 120г протеин в дните когато тренираш.Да и с по малко протеин става,не слушай какво ти дрънкат химиците по фитнесите,знам ,че почти навсякъде се препоръчва по 2г протеин на телесно тегло, но това е повече пропаганда на компаниите,които произвеждат хранителни добавки отколкото факт,все пак мускулите се състоят главно от вода,над 70%.Не е задължително да набиваш само месо,можеш да си набяваш протеини и от вегетариански храни като различни видове ядки,леща,боб,кафяв ориз..... Яж по малко и по-често през деня за да може да се разгради,вечерта гледай да не приемаш много въглехидрати.

Надявам се,че съм те довел в правият път.HIT THE GYM BRO
    мерси за коментара доста неща си изясних
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Re: Протеинче ...

Темата е доста дълга... "Протеина" както общо наричаш всички добавки не е проблем. Ако е само протеин Но проблема е че има огромна разлика от добавка до добавка! Много малко хора разбират от тези неща, а много голям брой си мислят че разбират и стават такива обърквания...
    Само за сравнение ще кажа че в дозата ми протеин има по-малко синтетика, подсладители и консерванти от един сладолет или от един кренвирш. Лично съм си направил труда да вадя таблиците. Така че кое е по вредно... вие ми кажете.
    Но примерно една добавка като NO-EXPLODE която видях да препоръчват... е ми тя няма нищо общо с протеина за който питаш. И не бих го препоръчал на човек който не е направил поне няколко години в залата.
    www.lucky.fucheji.com - късметчета

Град
    Пазарджик
    Чуй сега всичко опира до парите.Ако имаш пари каквото искаш това ще стане ако нямаш по добре не си взимай нищо.Ако спреш протеините няма да свалиш килограми най-много 5%(от това дет си качил) тфа е водата която задържа.Аз например сега след нова година ще взема един гейнер комбиниран със креатин 6кг е кофата за 180лв. и едни амино.Ефекта зависи и от организма ти може нищо да не стане а може и да качиш много тфа е като лотария.На 5-10% не им действа почти нищо,ако имаш други въпроси драсни едно ЛС.Не им обръщай внимание на тези които ти казват че протеините са боклуци те най-вероятно са пили нещо българско което е чиста ЯРМА !А до колкото до NO-EXPLODE тфа е нещо взривяващо ама трябва да имаш поне година и половина стаж иначе няма да го използваш пълноценно.Ако искаш ефекта да е по-голям спазвай диета.
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Цитирай Първоначално написано от shisharkatapz
    Силните намират решение , слабите зобат!!!
    Много добре казано!
    www.lucky.fucheji.com - късметчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си