- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Koса, прически
Лошото е, че не можеш да пробваш там и тн :# Дали ще може ако попитам и им обесня как стоят нещата? :# Защото не ми се дават 140 и кусур пари за нещо, което може би няма да действа дори :#Първоначално написано от aloveyou
Ако е "добър" човек (така да се изкажа) ще те разбере..Аз почти винаги искам да ги пробвам..( За технополис говоря.)..И попадам на такива,че ми разрешават..Обясни им каква ти е косата и мисля,че ще те разберат..Първоначално написано от DevilWish
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ох мерси, дано да си права =) Още 1 седмица и ще си купяяяПървоначално написано от aloveyou
![]()
![]()
Imam malko po-iz4an4eni \taka da se kaje\ idei za d1lga kosa. Ako iska6 po oficialna pri4eska si napravi kosata na kok i q v1rji zdravo. Posle navii krai6tata koito star4at izvan koka s ma6a sled tova gi s1beri i navii okolo tqh t1nka lenta za kosa i otgore- lak za kosa... Ne6to po-lesno.... hvani kosata koqto se spuska ili e do liceto ti- okolo 5-6 santimetrovi sektori i go zakrepi nazad... posle gi usu4i i zakrepi s furketi. Posle slaga6 lak za kosa i si gotova. Tretata mi ideq e: v1rji samo gornite plastove kosa kato gi splete6 na plitka i gi zakrepi6 za tila si , dolnite krai6te koito ostavat da visqt moje6 da navie6 s1s ma6a kato spirali na dolu... tfa ot men
Meрси много хубави идеи, обаче много трудно ми се вижда не разбрах много точно как ще станат :#Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
За бала на приятеля ми фризьорката ми ме направи с ретро пресата! Супер много ми хареса прическата! Като вземеше кичур от косата ми пръскаше го с лак, след това с пресата го накъдряше, а накрая раздели всички къдрици (защото иначе кичурът като има лак и става широк, а тя го раздели на по-малки кичурчета) и стана супер сладкооА ето и как стана самата прическа => http://www.prikachi.com/images.php?files/1211767u.jpg
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Уоуу невероятно еПървоначално написано от CaribbeanGirl
![]()
![]()
Лелее сигурна съм вече, че искам.........
![]()
![]()
За това говоря:
Повече от това не може да се накъдри :# А на това (не е цялата коса, а съвсем малко) съм седяла половин час.Ако трябва цялата грива да си правя има да седя 2 часа и докато края е готов началото ще е пак право![]()
много сладко ти стоиПървоначално написано от CaribbeanGirl
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
БлагодаряяИ аз съм се замисляла дали да не си взема такава преса, ама засега не влиза в плановете ми
Дано да стане за косата ти!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Да аз съмПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Ще ти пиша утре
![]()
Probvai taka .. Zna4i hva6tash gorniqt ti plast kosa zavivash go otzad i s edna snola go zahva6tash stoi mn qko pone moi priqtelki sa go praveli a predi tva za malko obem moje leko da topirash gorniqt plast otzad \/
dano da se polu4i :P
В темата "Нова прическа" zoreto сподели едно нейно произведение..Пък може и да ти хареса (на мен ми хареса де)
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
http://2.bp.blogspot.com/_7dKkvzTKG9...320/br2317.JPG - zoreto,а тази прическа как се прави
плетеш обикновена плитка и я сбръчкваш нагоре ето така
http://www.youtube.com/watch?v=s2n5X...eature=related
МерсиПървоначално написано от zoreto
![]()
А тази как се прави?Първоначално написано от zoreto