- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време се къпете?
20-30 минути
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Първоначално написано от SheIsAggressive
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Докато не свърши топлата вода.Чак стрелката на бойлера се обръща.![]()
Без косата - 15 минути
С косата - Около 30 ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
30-40мин...![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
различно мога и за 10 мин да се изкъпя ако бързам много ама много мога и 1ч.-1ч.и 30 мин някъде но най-често стоя по 30-40мин.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
По принцип ~20
като добавим бръсненето ~30
а ако бързам ~10
и аз съм такаПървоначално написано от pitbullxx
:P
![]()
Ами през зимата ми направи впечатление,че се къпех докато не свърши докрай топлата вода тоест около час и нещо.. чак майка ми започваше да мрънка че не се намирам на минералните бани и много разточителствам..А пък сега през лятото много много не ми се стои в банята и за 25-30 минутки съм готова
![]()
www.black.eu
Black is the identity we all share!
мноооого дълго нищо,че съм момче![]()
просто много обичам да си играя с водата![]()
Kristiyana
Най-краткото ми къпане досега е било за 10 минути.Иначе обикновено се къпя по 30-40 минути.
около 40-50 минути, може и повече![]()
30-40 минути
Зависи, ако бързам за някъде за 10-15, а по принцип около 30 минути
"За мен парите означават само едно - СВОБОДА!" - Коко Шанел
10min. ако е без вана 2h. ако е със вана 3h. ако съм с брат си![]()
15 мин.
30 мин.
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
30-40 минути се къпете? А тия след вас с ква вода се къпят?
10 мин ми трябват, дори ако трябва да си обръсна и краката... Косата си я мия винаги отделно.
30 мин. обикновенно... ако си взимам само душ ми трябват 10