- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време се къпете?
Зависи, но 10-15 минути не ми мърдат.
40 .. 50 мин.![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
...къпя се докато се изкъпя... няма к'во да седя 2 часа да си играя на балончета. Влизам за 15-20 мин. и съм готов.
Ооо 1 час не ми мърда.![]()
Амии около 30 мин.![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
охо мн попринцип първо си зимам душ после се кисна във ваната с ароматни свещи после пак душ и така а разбирасе като се къпя всяка сутрин взимам само душ за около 20-30 минути иначе тва с ваната остава за събота и неделя
Амиии ако бързам мога точно за 15 минути да си взема душ. Ама иначе имам ли време се започва едно киснене,едно мазане,едно къпане,после и ритуалите по сушенето и съпътстващите го скубане на вежди (гледам да ги правя след къпане,че по-малко боли) и тям подобни...Заминавали са си куп часове така..
20 минути не мърдат посмъртнои това ако бързам, иначе 40-50
Лелеле, аз май нещо не съм наред, като си взимам душ се къпя около 5 минути, а ако си мия косата 10-15 минути,![]()
Докато свърши топлата вода, а лятото като се къпя със студена може цял ден да изкарам в банята![]()
Ако е през зимата мога да стоя с часове в банятаНо иначе 20-30 минути заминават
![]()
ако ше си къпя косата...45 минути,
иначе като е само душ 15 мин. някъде.
половин-един час
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Чесно казано ме мързи да се изкъпя ..но ако влеза ме мързи да излезакато знамм докато се облека после къв е студ..
не ми се къпе.
така че по 30 -40 мин най малко седя ако се изкъпя
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
ДВА ПЪТИ НА ДЕН, ПО 15до20 МИНУТИ
6б3З10
дваисетина минути![]()
35-40 мин
Около 2о-25 минути.![]()