- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време се къпете?
Мога и за 5 минути да изляза ако има нещо (ако бързам или ако отвън ме пришпорват), мога да седя и час, и два, и докато свърши водата, или ми омръзне.
Иначе попринцип - 15-20 мин.
Най-малко 4-5 мин., най-много 15-16 мин. ...Зависи.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Докато водата стане студееенаа![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
15-20 минути максимум.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Докато не свърши топлата вода![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Час, час и малко.![]()
Около 15 минутки под душа, а ако съм във ваната до час.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Аз днеска засякох - точно половин час!![]()
Миии ако не слагам маски и всичките онези глупости..някъде за 20 мин съм готова, иначе .. 30-40
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Хаха 4-5 минути, какво ли ще е това къпанеПървоначално написано от Bonbonchencetyy
![]()
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
30-тина минути
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Средно 30 минути.
Още от малка имам проблема да се застоявам в банята и много често източвам водата. Даже като малка в нашето семейство се къпехмег или аз, след мен брат ми, а след 30 минути - 1 час и баща ми. Най-накрая за брат ми не оставаше топла вода и ме подкараха последна, за да може да има вода за другите.![]()
А най-бързото ми къпане беше нещо от сорта на 8-10 минути преди години, защото даваха Райна и Коцето в "Стани Богат" и аз понеже бях голяма фенка на Райна исках да ги гледам, и така да не изпусна.![]()
Бях ги забравила тия истории.![]()
Докато свърши топлата вода от бойлера. А ако бързам мога и за 20 минути...... ама за къде да бързам.
I'm beautiful in my way....
около 30 мин .. но последните 10 седя и се топля , докато не свърши топлата вода[/b]
30 минути.;д
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ако бързам - 10-15-20 минути ми стигат![]()
Иначе ако няма никой след мен на опашка и бойлера е пълен.. Грей кво стаа![]()
![]()
Докато не свърши топлата вода!
Can't get you outta my mind ♡
Ми първо мия косичката, после ръчичките, после коремчето, после чурката, после краченцата, после гръбчето, после дупето и то става около 15-20мин![]()