- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В колко часа ставате за даскало?
Аз ставам с голямо нежелание.
6.40 се събуждам,за 20 минути мия очи,зъби,обличам се и излизам около 7 .В даскало съм най-често към 7.25 .Когато е много студено и бащата е на кеф,ме кара с колата,но това не става много често.Ехх,само да стана на 18-взимам си една бричка и всяка сутрин хем ще ставам по-късно,хем ще стигам по-бързо и няма да мръзна.
Не ставам,а отивам заспал на даскало!
За първа ставам в 6.00, докато отида до кенефи, бани и т.н., незнайно как вече е 6.20, докато се облека става 6.40, докато в тва заспало състояние набутам в мешката квото ми тряя и си сложа спиралата и молива - 7.00. За 15 мин съм на даскало пешачката. :Д
А за втора смяна - когато падне. Ако няям да уча, къртя спокойно до 12 и отивам като бял човек на даскало.
Ставам в 6:40,оправям се до 07:00,до 07:10 ям,тръгвам и в 07:20-07:25 съм в даскало,7:30 започвам.
За втора смяна,как дойде.
mi stavam v 7 zaedno s edin fr 6toto sme na kvartira zaedno ,piem po 1-2 kafeta v v 7:30 tragvame i zakaznqvame po 10-20min za parviq 4as![]()
![]()
![]()
![]()
бахти изродите как можете да ставате толкова рано ве аз ставам в 6:35
после в 7:05 излизам и 7:28 съм на даскало щото се влачим яко сутрин ама и то е далеч 2 км ... а сутрин като съм гладен дори и ям в къщи и пак не закъснявам
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ами..тела звъни в 6:30 . ставам към 6:40 / 6:45 / 6:50 .. и се оправям за 10-15-20 минразлично..като бързам за 10 мин съм готова .... ама иначе...
към 7 и 7-8 тръгвам за дс...и за 5-6-7 мин съм там,зависи как вървя
![]()
ми понеже съм от малък град пътувам всеки ден до Варна, като съм 1 смяна ставам към 5.15 оправям се и към 6.15 тръгвам от вкъщи, хващам автобуса в 6.30 и към 7.00 съм във Варна и хващам си от там градски автобус и към 7.20 съм в даскало.
а като съм 2 смяна ставам към 9, уча, почвам да се оправям към 11 и 12.30 хващам междуградксия автобус, към 12.30 съм във Варна и от там градски, 12.50 съм в даскало и 20 минути си лафя с аверите от даскало ;д
weezy f baby
![]()
Ми аз първа смяна ставам 5:3о .. в 6:45 излизам, 6:5о съм на спирката, а към 7:2о съм в даскл![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
алармата ми звъни към 07:00 обаче ставам към 07:10 За 10 минути си измивам лицето и зъбите до 7:30 после се обличам .. гримирам се и си оправям коса до към 7:50 и ме карат с колата до даскало 8:00 съм там![]()
Аз не ставам за даскало, това би ми скапало деня. Събуждам се за да се поизлежа, да ям, да свърша някоя глупост. Даскалото идва по-късно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ставам 5:35 и в 6:50 трябва да съм излязла от дома за да си хвана рейса,пътя ми е 45 мин ,някой път се случва да закъснея.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ставам в 6 и тръгвам 7 без 10 => тряят ми окло 40-50 мин. да се оправя ии хващам трамвая в 6:53 и в 7:10 съм в даскало. А когато съм закъснявала е било най - мн с 10 минути.
Ставам 6 и 15 .. Оправям се .. В 6 и 50 излизаме с баща ми и в 7 и 20 съм в училище, а почвам в 7 и 25 ..![]()
6:30![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
Ем зависи какво имам първи час ако е някои по важен предмет в 6,45 ,ако не е 7,10![]()
6:00 часа
I have super powers i just don't wanna show you.^^
ставам в 5:45, гледам телевизия до 6:10, приготвям се и тръгвам в 6:30
Ставам в 6:30 и в 7:10 съм в даскало като сме първа смяна, а като сме втора ставам различно, някой път в 9, друг път в 11, трети път в 7( когато кучето ме събуди)![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
6:40
//за 20 мин се оправям, като от вечерта предварително съм си оправила нещата
закъснявам само, ако се успя
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Ставам в 6 и 40, обличам се и си праея косата и към 7 и 20/25 тръгвам .. Часовете почват в 7 и 45 и те така .. :P