.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: срам :(

срам :(

Здравейте накратко историята:от първия учебен ден той ме е видял и постоянно ми се усмихваше абе разбрах,че има симпатии към мен,но аз тогава се занимавах с друг и не му обърнах желаното внимание.И от един месец някъде не мога да спра да мисля за него,много ми харесва,знам за него само,кой клас е от две седмици се опитвам да се престраша да отида и да се запозная с него,но кофтито е че той ходи с групичка от 10 човека и няма,как да отида и мн ме е срам,по принцип не съм толкова срамежлива,ноо просто ми замай главата. Питах сички фр никой не го познава за да ме запознае..и ми хрумна странната идея да му напиша бележка,вътре да пише `може ли скайп и т.н.`смисъл,дава ми скайпа си и после ще почнем да си говорим и ще се престраша да му кажа да излезем,но не мога просто ей така да отида,а й се се мъкне с тея Моля за съвет

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

Re: срам :(

Цитирай Първоначално написано от byby0202
    Здравейте накратко историята:от първия учебен ден той ме е видял и постоянно ми се усмихваше абе разбрах,че има симпатии към мен,но аз тогава се занимавах с друг и не му обърнах желаното внимание.И от един месец някъде не мога да спра да мисля за него,много ми харесва,знам за него само,кой клас е от две седмици се опитвам да се престраша да отида и да се запозная с него,но кофтито е че той ходи с групичка от 10 човека и няма,как да отида и мн ме е срам,по принцип не съм толкова срамежлива,ноо просто ми замай главата. Питах сички фр никой не го познава за да ме запознае..и ми хрумна странната идея да му напиша бележка,вътре да пише `може ли скайп и т.н.`смисъл,дава ми скайпа си и после ще почнем да си говорим и ще се престраша да му кажа да излезем,но не мога просто ей така да отида,а й се се мъкне с тея Моля за съвет
    Щом др не се сешташ освен бележка пробвай.

забелязала съм че и момчетата от нашия клас само се влачат заедно.. и да пишкат ходят заедно !! ... просто следващия път като го видиш му се оплези аз често го правя и после разпитват коя е тая шашавата.. просто секи път като го видиш се закачай с него и след известно време ако прояви и той интерес,ще се запознаете... нооо ако не ти обърне внимание няма смисъл и да се запознавате : ))
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от infatuation
    забелязала съм че и момчетата от нашия клас само се влачат заедно.. и да пишкат ходят заедно !! ... просто следващия път като го видиш му се оплези аз често го правя и после разпитват коя е тая шашавата.. просто секи път като го видиш се закачай с него и след известно време ако прояви и той интерес,ще се запознаете... нооо ако не ти обърне внимание няма смисъл и да се запознавате : ))
    ++1

значимостта на казаното в очите е много по-голяма...
    За каквото и да се отнася.
    Освен това.. Да си пишеш по Скайп с някого, когото харесваш, е като да го целуваш през стъкло.

Обмисли друг вариант.. . поне според мен така е по-добре

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

съжалявам за спама ама...
    aloveyou подписа ти ме закопа ! тоя форум е перфектен пример за това колко мили можем да бъдем българските чеда
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    въх..аз бях на твоето място миналата година
    само че при мен беше малко по-различно..имах приятелка,която му имаше скайпа ии така.
    Но нз защо,ама това с бележката не ми допада особено.Най-добре се пристраши и отиди да се запознаеш с него.

попитай го дали хапе!
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Ахахаха дружинката е преди всичко .. в нащо даскало 8 човека ходиме с един до WC по негова покана "момци ай до кенеф" и тълпата тръгва ...
    по темата :
    Мацка няма нищо срамно да се запознаете ... 10 15 20 човека да има с него тфа не е проблем , хващаш го за якенцето , "ела ти каем 2 думи " запознавате се , взимаш телефон , скайп , маилче ... и филма става .... важното е да се престрашиш да го дръпнеш настрани , другото вече от самосебеси ще стане !Опитай , няма да съжаляваш ... Успех
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

e okay а обясни ми кво прайте сто човека в тоя кенеф,като на 1 му се ходи ? държите му го ?

Град
    e okay а обясни ми кво прайте сто човека в тоя кенеф,като на 1 му се ходи ? държите му го ?
    Да , как позна ай страшна си ... не просто не ни се седи в часа а и си праиме разсходка из даскалото .... представи си 1 в клетката вътре а още 8 9 човека отвън пазят ... просто сме задружни и кадето и да сме ... сме заедно !!!
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    абеее бийш му два шамара притискаш го в ъгъла и му викаш скайпа
    или живота
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

пазят да не вземе някой да го изнасили или да му открадне гащите докаде пишка странни образи сте вие момчетата ;дд

anonymous546178
    Guest
    Пазят отвън ... Пък и трябва да си говори с някого, пикаенето е самотно занимание.

Град
    пазят да не вземе някой да го изнасили или да му открадне гащите докаде пишка странни образи сте вие момчетата ;дд
    Учиме в даскало в което сме само момчета а момичетата се броят на пръсти .. гадайте кое е това училище в центъра на София
    K O 6 M A R A

гадно е като постоянно е в група с други и никога не е сам... но може би все пак наистина трябва да се престрашиш.....късмет

напиши си номера на телефона на едно листче и кажи на някои да му го даде!
    LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
    There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Бахти... И цял живот ще чакаш ли? Действай!
    Станислава

не е срамно да пойскаш! срамно е да ти откажат....
    LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
    There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от suckmycock
    не е срамно да пойскаш! срамно е да ти откажат....
    Голямо успокоение

Абе просто му хвърляй някой друг закачлив поглед из коридорите, накрай го да те забележи.. след това след 1-2-3 дена отиваш при него и го заприказваш за нещо обикновено и така.. сгащи го на лафката или нещо такова

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    съжалявам за спама ама...
    aloveyou подписа ти ме закопа ! тоя форум е перфектен пример за това колко мили можем да бъдем българските чеда
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

все едно говориш за мене... от къде си?

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    все едно говориш за мене... от къде си?
    Бургас а ти?

Ами освен ако няма никакъв начин да го попиташ насаме, по-добре го викни отделно и го питай.. Иначе с бележки е доста тъпо, съветвам те да не го правиш.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си