.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: срам :(

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Издебни м0мент, в к0йт0 е сам.. ак0 трябва влез в т0алетната.. из0бщ0 ли не се 0тделя 0т групичката си..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    абеее бийш му два шамара притискаш го в ъгъла и му викаш скайпа
    или живота
    ох мъжа ми,недей,че си го представих,ох
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: срам :(

Цитирай Първоначално написано от byby0202
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от byby0202
    Здравейте накратко историята:от първия учебен ден той ме е видял и постоянно ми се усмихваше абе разбрах,че има симпатии към мен,но аз тогава се занимавах с друг и не му обърнах желаното внимание.И от един месец някъде не мога да спра да мисля за него,много ми харесва,знам за него само,кой клас е от две седмици се опитвам да се престраша да отида и да се запозная с него,но кофтито е че той ходи с групичка от 10 човека и няма,как да отида и мн ме е срам,по принцип не съм толкова срамежлива,ноо просто ми замай главата. Питах сички фр никой не го познава за да ме запознае..и ми хрумна странната идея да му напиша бележка,вътре да пише `може ли скайп и т.н.`смисъл,дава ми скайпа си и после ще почнем да си говорим и ще се престраша да му кажа да излезем,но не мога просто ей така да отида,а й се се мъкне с тея Моля за съвет
    все едно говориш за мене... от къде си?
    Бургас а ти?
    e, aз не съм от там.. е, уви, има една мацка от даскало, дето се опитва да ми бъде в полезрението...

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Цитирай Първоначално написано от infatuation
    съжалявам за спама ама...
    aloveyou подписа ти ме закопа ! тоя форум е перфектен пример за това колко мили можем да бъдем българските чеда

и мене ме радва!
    LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
    There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....

забелязала съм че и момчетата от нашия клас само се влачат заедно.. и да пишкат ходят заедно !! ... просто следващия път като го видиш му се оплези аз често го правя и после разпитват коя е тая шашавата.. просто секи път като го видиш се закачай с него и след известно време ако прояви и той интерес,ще се запознаете... нооо ако не ти обърне внимание няма смисъл и да се запознавате : ))
    ++! И извинявай,но това с бележката е супер тъпо ! Касмет
    Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от suckmycock
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    съжалявам за спама ама...
    aloveyou подписа ти ме закопа ! тоя форум е перфектен пример за това колко мили можем да бъдем българските чеда

и мене ме радва!
    радвам се
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    забелязала съм че и момчетата от нашия клас само се влачат заедно.. и да пишкат ходят заедно !! ...)

Еми, защо пък не то ако те е срам за нещо от приятелите ти....на къде си тръгнал тогава

По темата: Това с бележката ми е малко странно/можеби, защото го правехме като мнооого малки/, но бих предложил да видиш горе-доло кога по кой коридор минава в междучасията и така "случайно" да се засечете...от там на татък ако ще 20 човека да има ако наистина искаш да се запознаеш с този човек срамът ще изчезне
    Успехче!
    ...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Това с бележката.. после и той ще трябва да те намери, за да ти отговори По-добре просто го питай Не се притеснявай от другите.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на cookie_master

Re: срам :(

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Щом др не се сеШТаш освен бележка пробвай.
    МОМИЧЕ!

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Накарай го да те забележи
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Град
    Варна
    Aбе вие ташак ли си правите?!? Момчето е заинтересувано от момичето и ТЯ да ходи да се запознава с него?!? Като толкова й е навит тя да му се поусмихне няколко пъти палаво както каза някой преди мен и ако той не я потърси да се запознаят, е твърде бавен, тъп или се прави на голям. И в трите случая мацката не трябва да я ебе ми да продължава.
    Лично мнение

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Aбе вие ташак ли си правите?!? Момчето е заинтересувано от момичето и ТЯ да ходи да се запознава с него?!? Като толкова й е навит тя да му се поусмихне няколко пъти палаво както каза някой преди мен и ако той не я потърси да се запознаят, е твърде бавен, тъп или се прави на голям. И в трите случая мацката не трябва да я е** ми да продължава.
    Лично мнение
    +мхм
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Марс
    отрежи левия крак ...
    Голяма деградация ...
    "Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...

забелязала съм че и момчетата от нашия клас само се влачат заедно.. и да пишкат ходят заедно !! ... просто следващия път като го видиш му се оплези аз често го правя и после разпитват коя е тая шашавата.. просто секи път като го видиш се закачай с него и след известно време ако прояви и той интерес,ще се запознаете... нооо ако не ти обърне внимание няма смисъл и да се запознавате : ))
    Да бе и ние сме така или за вода или до тоалетна се по 4-5 чоека

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Ахахаха дружинката е преди всичко .. в нащо даскало 8 човека ходиме с един до WC по негова покана "момци ай до кенеф" и тълпата тръгва ...
    по темата :
    Мацка няма нищо срамно да се запознаете ... 10 15 20 човека да има с него тфа не е проблем , хващаш го за якенцето , "ела ти каем 2 думи " запознавате се , взимаш телефон , скайп , маилче ... и филма става .... важното е да се престрашиш да го дръпнеш настрани , другото вече от самосебеси ще стане !Опитай , няма да съжаляваш ... Успех
    хахах ++

Град
    in the reality : )
    Ако те е срам да се запознаеш с него пред всичките му приятели, запознай се с всичките. Кажи два-три лафа да отбиеш номера и после го попитай за скайп.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Хах, прекрасно е, че се движите на стада... Дано и решенията си не ги взимате на този принцип. А иначе, по много причини това с бележката не е особено подходящо. И не карай приятелки да му казват, че го харесваш и всякакви подобни. Досадно е. Според мен наистина или му подскажи за шувствата си с поглед, или се запознай с всички. Макар че, като се замисля, това с плезенето също е яко. Успех!!

хммм .. ами на мен ми хареса идеята с плезенето а иначее какво като ходи с групичка , те сички момчета така ходят ии дори да го отделиш и групичката му ще разбере за сяка дума , която си казала , ама какво ти пукаа дръпни го , кажи му каквото имаш да казваш и после нещата сами ще се развият , освен ако той не се засрами илиии не знам и аз :Д:Д ако не стане , поне ще си опитала ии ще си си преодоляла срама

Цитирай Първоначално написано от aniie
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Ахахаха дружинката е преди всичко .. в нащо даскало 8 човека ходиме с един до WC по негова покана "момци ай до кенеф" и тълпата тръгва ...
    по темата :
    Мацка няма нищо срамно да се запознаете ... 10 15 20 човека да има с него тфа не е проблем , хващаш го за якенцето , "ела ти каем 2 думи " запознавате се , взимаш телефон , скайп , маилче ... и филма става .... важното е да се престрашиш да го дръпнеш настрани , другото вече от самосебеси ще стане !Опитай , няма да съжаляваш ... Успех
    хахах ++
    ахахаха

тва с бележката е мн тъпо ; )
    * brunettes
    do it better ;] ..

това с бележката ми се вижда много тъпо.. човека ще си помисли че си поредната кифла, която предпочита скайп пред разговорите лице в лице, иначе каквото и да решиш.. късмет
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Издири го като е сам или направи някакъв намек, блъсни се в него, поискай му нещо..
    Вафла..

Град
    blg
    постарай се да разбереш къде излиза кои кафета дискотеки и тн така като се засичате няколко пъти винаги можеш да го заговориш дори и в клуба докато се редите на бара за нещо
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Все някъде трябва да го засечеш сам .. и тогава действай направо .. кви бележки , кви 5 лева .. ((;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си