- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- срам :(
Издебни м0мент, в к0йт0 е сам.. ак0 трябва влез в т0алетната.. из0бщ0 ли не се 0тделя 0т групичката си..![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
ох мъжа ми,недей,че си го представих,ох
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
e, aз не съм от там.. е, уви, има една мацка от даскало, дето се опитва да ми бъде в полезрението...Първоначално написано от byby0202
Първоначално написано от aloveyou
и мене ме радва!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
++! И извинявай,но това с бележката е супер тъпо !Първоначално написано от infatuation
Касмет
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Първоначално написано от suckmycock
![]()
радвам се
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от infatuation
Еми, защо пък нето ако те е срам за нещо от приятелите ти....на къде си тръгнал тогава
По темата: Това с бележката ми е малко странно/можеби, защото го правехме като мнооого малки/, но бих предложил да видиш горе-доло кога по кой коридор минава в междучасията и така "случайно" да се засечете...от там на татък ако ще 20 човека да има ако наистина искаш да се запознаеш с този човек срамът ще изчезне
Успехче!
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
Това с бележката.. после и той ще трябва да те намери, за да ти отговориПо-добре просто го питай
Не се притеснявай от другите.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от dakata123
![]()
МОМИЧЕ!
Накарай го да те забележи![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Aбе вие ташак ли си правите?!? Момчето е заинтересувано от момичето и ТЯ да ходи да се запознава с него?!? Като толкова й е навит тя да му се поусмихне няколко пъти палаво както каза някой преди мен и ако той не я потърси да се запознаят, е твърде бавен, тъп или се прави на голям. И в трите случая мацката не трябва да я ебе ми да продължава.
Лично мнение
+мхмПървоначално написано от Bimmer
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
отрежи левия крак ...
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Да бе и ние сме така или за вода или до тоалетна се по 4-5 чоекаПървоначално написано от infatuation
![]()
![]()
![]()
хахах ++Първоначално написано от Valento
Ако те е срам да се запознаеш с него пред всичките му приятели, запознай се с всичките. Кажи два-три лафа да отбиеш номера и после го попитай за скайп.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Хах, прекрасно е, че се движите на стада... Дано и решенията си не ги взимате на този принцип. А иначе, по много причини това с бележката не е особено подходящо. И не карай приятелки да му казват, че го харесваш и всякакви подобни. Досадно е. Според мен наистина или му подскажи за шувствата си с поглед, или се запознай с всички. Макар че, като се замисля, това с плезенето също е яко.Успех!!
хммм .. ами на мен ми хареса идеята с плезенето![]()
а иначее какво като ходи с групичка , те сички момчета така ходят ии дори да го отделиш и групичката му ще разбере за сяка дума , която си казала , ама какво ти пукаа
![]()
дръпни го , кажи му каквото имаш да казваш и после нещата сами ще се развият , освен ако той не се засрами илиии не знам и аз :Д:Д ако не стане , поне ще си опитала ии ще си си преодоляла срама
![]()
![]()
това с бележката ми се вижда много тъпо.. човека ще си помисли че си поредната кифла, която предпочита скайп пред разговорите лице в лице, иначе каквото и да решиш.. късмет
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Издири го като е сам или направи някакъв намек, блъсни се в него, поискай му нещо..
Вафла..
постарай се да разбереш къде излиза кои кафета дискотеки и тн така като се засичате няколко пъти винаги можеш да го заговориш дори и в клуба докато се редите на бара за нещо![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Все някъде трябва да го засечеш сам .. и тогава действай направо .. кви бележки , кви 5 лева .. ((;