- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мн съм притеснен
начи с една мацка са ебахме и пробвахме да и навра една бутилка кока кола обаче после не можахме да я извадим правиха и и рентгенова снимка... и сега май операция ше правят ето снимката![]()
![]()
![]()
vie !?
![]()
Ama ti 6eguva6 li se??
![]()
еми тя поиска... не бях аз
Предполагам темата е ебавка?![]()
ole boje ti si mn smotan - 4esnokak moje da napraish takowa neshto we
Tq sigurno se e bila napila
Olee boje
![]()
![]()
Sq she i praqt operaciq zaradi akula ti
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
1. невъзможно е да не може да се извади
2. това е някаква тъпа ебавка
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
първо не беше пияна второ в началото тя се опитваше сама и ме накара да и помогна зако обвинявате мен... по-добре кажете дали има някъв начин да се махне без операция, че оня доктор дет ходихме беше бати бунака почна да ни са хили.... аз си мисля за онея лубриканти дали ше помогнат ама нз....Първоначално написано от Cheese
;(
1. Бъркаш. 2. Хващаш. 3. Дърпаш!![]()
ае тъпак да не мислиш, че тва не беше първото което опитахме ве ама тя почна да пищи че я боли пък и то нищо не се получаваше с дърпане....
в тия дупки какво ли още ще наврете...Първоначално написано от KarlDionic
![]()
Епа като я боли да седи вътре..... Аз ли съм я карал? И не обиждай ЛАМЕР!Първоначално написано от KarlDionic
Каквото може да се побере вътре..Първоначално написано от LittleDude
![]()
Вие сте мноого тъпи бе кво му се връзват ахахахах
който търси - намира . ^^
Mi kak da se izwadi kato se izpikae ili izsere she se mahne![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
ае и с пикаенето пробвахме ама пикнята си минава покрай бутилката и тя пак не излиза да я еа в кока колата.... ся ше отида до магазина за лубрикант да видим ко ше стане стискайте палци
И още как сиг е намерил снимката в нета и е решил да направи ебавкаПървоначално написано от CrAzYyYy
![]()
Namaji q s lяtenicaAko ne stane pribavi Shopska salata
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
ма да ве то в нета пълно със рентгенови снимки на завряни бутилки....Първоначално написано от mishlenceee
тоо такива бутилки от кока кола не знам дали има освен в рекламите забележете най-малкото![]()
![]()
който търси - намира . ^^
мога да гарантирам че е ебавка .. дории няма смисъл да се замисляш защото бутилка и да имапе може да се изкара предид това как е вкарана
ахах и да е ебавка пак поне дава пример какво не трябва да правим![]()
![]()
Важният съм аз, за другите не ме ебе!
кой нормален човек ще си вкарва шишета в гъза?![]()
![]()
![]()
![]()
БравУ бравУ ! Пробвай да завреш още една и туку виж тази излезнала през устата
![]()