- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- постоянна ерекция...
So... имам следния проблем , и тои е 4е по4ти винаги имам ерекция незнам на какво се дължи това но понякога е гадно някакви савети какво да правя?
ПС: напълно сериозен съм не се базикам не пишете тъпи коментари а по добре ми помогнете с каквото можете
ППС : @hoooodyhoooooo на 15 съм
Заглавията на темите трябва да са описателни!
Punisherrr
Първо, на колко си годиниАко си в пубертета, не се чуди, абсолютно нормално е, когато хормоните ти не знаят къде се намират
Второто, което е - тази ерекция може да те издъни на доста места, така че свикни (по мой съвет, при мен действаше) да си държиш патката в боксерките нагоре, така и да ти стане, не си личи толкова. Трето - пий бром, в аптеките има, и да видим дали ще ти стане патката, има да й се молиш после
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Човече на 15 всеки е така,а да не говорим,че после ще се чудиш как да я вдигнеш.![]()
Станислава
Първоначално написано от t0d1t0
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Кеф ти е, аз пък не мога да го дигна даже...Първоначално написано от thebestshaman
ми аз таи сам свикнал да го даржа нагоре ама пак си личи бе мамамуПървоначално написано от hoooodyhoooooo
п.с. на 13 сам
п.с.2 кво толкоз им харесвате на тия боксерки уе аз сам със слипове апак боксерките изобщо не ми са удобни![]()
като пораснеш ще разберешПървоначално написано от auraX
![]()
Станислава
пфф слиповете са супер гаднииако не носа широки боксерки става лошо
![]()
честа ерекция би трябвало да води до честа ръчна стимулация.това ще ти реши проблема![]()
ти като си надървен,какво правиш?![]()
то решение, решение, ама колко да е решение, като не можеш навсякъде да наложиш ратая... Накрая бягай до аптеката, вземи си бром, пиеш разтворен и няма да ти стане, ако ще Силвия Сейнт да ти млещи кавали...Първоначално написано от slang
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Ем брома не е качествено решение, всмисъл той че няма да го дигне няма ама не може секи ден да го пие. Просто промени начина на мислене и няма да е нонстоп дигнат
На боксерките им харесваме ,че са по широки и освободениПървоначално написано от auraX
![]()
--------------------------------------------------------