.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

постоянна ерекция...

So... имам следния проблем , и тои е 4е по4ти винаги имам ерекция незнам на какво се дължи това но понякога е гадно някакви савети какво да правя?

ПС: напълно сериозен съм не се базикам не пишете тъпи коментари а по добре ми помогнете с каквото можете

ППС : @hoooodyhoooooo на 15 съм

Заглавията на темите трябва да са описателни!
    Punisherrr

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Първо, на колко си години Ако си в пубертета, не се чуди, абсолютно нормално е, когато хормоните ти не знаят къде се намират Второто, което е - тази ерекция може да те издъни на доста места, така че свикни (по мой съвет, при мен действаше) да си държиш патката в боксерките нагоре, така и да ти стане, не си личи толкова. Трето - пий бром, в аптеките има, и да видим дали ще ти стане патката, има да й се молиш после
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Човече на 15 всеки е така,а да не говорим,че после ще се чудиш как да я вдигнеш.
    Станислава

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Човече на 15 всеки е така,а да не говорим,че после ще се чудиш как да я вдигнеш.
    )

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Hueco Mundo

Re: постоянна ерекция...

Цитирай Първоначално написано от thebestshaman
    So... имам следния проблем , и тои е 4е по4ти винаги имам ерекция незнам на какво се дължи това но понякога е гадно някакви савети какво да правя?

ПС: напълно сериозен съм не се базикам не пишете тъпи коментари а по добре ми помогнете с каквото можете

ППС : @hoooodyhoooooo на 15 съм

Заглавията на темите трябва да са описателни!
    Punisherrr
    Кеф ти е, аз пък не мога да го дигна даже...

Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Първо, на колко си години Ако си в пубертета, не се чуди, абсолютно нормално е, когато хормоните ти не знаят къде се намират Второто, което е - тази ерекция може да те издъни на доста места, така че свикни (по мой съвет, при мен действаше) да си държиш патката в боксерките нагоре, така и да ти стане, не си личи толкова. Трето - пий бром, в аптеките има, и да видим дали ще ти стане патката, има да й се молиш после
    ми аз таи сам свикнал да го даржа нагоре ама пак си личи бе мамаму

п.с. на 13 сам

п.с.2 кво толкоз им харесвате на тия боксерки уе аз сам със слипове апак боксерките изобщо не ми са удобни

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от auraX
    п.с.2 кво толкоз им харесвате на тия боксерки уе аз сам със слипове апак боксерките изобщо не ми са удобни
    като пораснеш ще разбереш
    Станислава

Голям фен Аватара на sifon4o
    пфф слиповете са супер гаднии ако не носа широки боксерки става лошо

честа ерекция би трябвало да води до честа ръчна стимулация.това ще ти реши проблема

ти като си надървен,какво правиш?

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от slang
    честа ерекция би трябвало да води до честа ръчна стимулация.това ще ти реши проблема

ти като си надървен,какво правиш?
    то решение, решение, ама колко да е решение, като не можеш навсякъде да наложиш ратая... Накрая бягай до аптеката, вземи си бром, пиеш разтворен и няма да ти стане, ако ще Силвия Сейнт да ти млещи кавали...
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

anonymous546178
    Guest
    Ем брома не е качествено решение, всмисъл той че няма да го дигне няма ама не може секи ден да го пие. Просто промени начина на мислене и няма да е нонстоп дигнат

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от auraX
    Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    ми аз таи сам свикнал да го даржа нагоре ама пак си личи бе мамаму

п.с. на 13 сам

На боксерките им харесваме ,че са по широки и освободени

--------------------------------------------------------

Аз ходя с дълги блузи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си