- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо все става така ?
Защо все става така, че един човек търси любовта къде ли не,чака да срещне подходящият за него човек и толкова се ухласва в това търсене,че дори не забелязва че този човек е до тях постоянно под всякаква форма приятел,колека дори и съученик.Често хораа забравят за тях и какво щастие биха им донесли те.
защото винаги преследват това,което не могат да имат и което е всъщност по-интересното..ако ти поднесат нещо на тепсия няма да му се насладиш толкова колкото ако сам си го хванеш![]()
Защото това е смисъла на живота! Колкото по-плоско мислиш толкова по-нещастен ще си
Бих вмъкнал ако ми позволите , по-повърхностно мислене...ако искаш д я намериш за 3 4 дни няма да стане ако я намериш и искаш нещата да се развият за 1 2 седмици няма да стане .. аве хора не разбрахте ли че че за всяко нещо си има време то ще дойде все някога ... за къде бързате незнам ...всичко тръгнало да обича !!!Първоначално написано от muscle
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
плоско=повърхностно
знаеш ли какво разбрах от това?? че си отчаяно влюбен в някоя и я чакаш да те забележиПървоначално написано от glymo14
на това ми прилича!
![]()
I don`t care .. ;] ..
Да се върнем назад във времето и да кажем "да" на уговорените между родители бракове.. Нека бъдем третирани като стока!
защото така каза ледения Стийв Остин
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
що не спиш бе?Първоначално написано от haritov
![]()
I don`t care .. ;] ..
Гоги, в скайп?Първоначално написано от haritov
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
в скайп съмПървоначално написано от Priceless
![]()
не спя щото нали съм на училище![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Е пиши ми де![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
тва беше лягам да спя![]()
Ае защо си мислите, че при всички е еднакво? Много ограничено мислите...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
това мнение мноого ми хареса!Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
едно съм разбрала не трябва да търсиш да си го поставяш за цел.любовта сама идва когато най малко очакваш и на мен така ми се иска сега да си имам някой до мен но не става такаа някой денн![]()
Щото си непоправим романтик. Пък в тоя свят просперират реалистите.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Човек никога не вижда този до него...Търси нещо по-разлечно, но накрая осъзнава, че е намерил, който трябва, този който винаги е бил до него![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
винаги искаме това което не можем да имаме![]()