.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Sofia

Защо все става така ?

Защо все става така, че един човек търси любовта къде ли не,чака да срещне подходящият за него човек и толкова се ухласва в това търсене,че дори не забелязва че този човек е до тях постоянно под всякаква форма приятел,колека дори и съученик.Често хораа забравят за тях и какво щастие биха им донесли те.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    защото винаги преследват това,което не могат да имат и което е всъщност по-интересното..ако ти поднесат нещо на тепсия няма да му се насладиш толкова колкото ако сам си го хванеш

anonymous546178
    Guest
    Защото това е смисъла на живота! Колкото по-плоско мислиш толкова по-нещастен ще си

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Защото това е смисъла на живота! Колкото по-плоско мислиш толкова по-нещастен ще си
    Бих вмъкнал ако ми позволите , по-повърхностно мислене...ако искаш д я намериш за 3 4 дни няма да стане ако я намериш и искаш нещата да се развият за 1 2 седмици няма да стане .. аве хора не разбрахте ли че че за всяко нещо си има време то ще дойде все някога ... за къде бързате незнам ...всичко тръгнало да обича !!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

anonymous546178
    Guest
    плоско=повърхностно

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Re: Защо все става така ?

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Защо все става така, че един човек търси любовта къде ли не,чака да срещне подходящият за него човек и толкова се ухласва в това търсене,че дори не забелязва че този човек е до тях постоянно под всякаква форма приятел,колека дори и съученик.Често хораа забравят за тях и какво щастие биха им донесли те.
    знаеш ли какво разбрах от това?? че си отчаяно влюбен в някоя и я чакаш да те забележи на това ми прилича!
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Да се върнем назад във времето и да кажем "да" на уговорените между родители бракове.. Нека бъдем третирани като стока!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    защото така каза ледения Стийв Остин
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    що не спиш бе?
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Гоги, в скайп?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Гоги, в скайп?
    в скайп съм

не спя щото нали съм на училище
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Е пиши ми де
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    системата дегоба
    тва беше лягам да спя

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ае защо си мислите, че при всички е еднакво? Много ограничено мислите...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    защото винаги преследват това,което не могат да имат и което е всъщност по-интересното..ако ти поднесат нещо на тепсия няма да му се насладиш толкова колкото ако сам си го хванеш
    това мнение мноого ми хареса!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

едно съм разбрала не трябва да търсиш да си го поставяш за цел.любовта сама идва когато най малко очакваш и на мен така ми се иска сега да си имам някой до мен но не става такаа някой денн

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Защо все става така ?

Щото си непоправим романтик. Пък в тоя свят просперират реалистите.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Човек никога не вижда този до него...Търси нещо по-разлечно, но накрая осъзнава, че е намерил, който трябва, този който винаги е бил до него
    Цветослав Радков

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    винаги искаме това което не можем да имаме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си