.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Тихо бе, помак!
    Както казва SRC-Мишешки НЕ разбирам!
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Тихо бе, помак!
    Както казва SRC-Мишешки НЕ разбирам!
    Добре че си чул нещо от някой, което смяташ за оригинално, иначе няма какво да кажеш просто нали? Недоразвития ти, маймунски мозък, с половин мозъчна гънка, не може да измисли нещо свое а трябва да цитира думите на другите.Типично за подчовеците от Перник.
    Не се прави на интелигентен, а вземи прочети една книга да си презаредиш сивото вещество
    Muhammad Ali

Мнението ти е просто съвкупност от букви без смисъл за мен.
    И стига си обръщал темата на градове, защото нито Ямбол е розов, нито знаеш нещо от историята на Перник, а говориш общи приказки
    Freinds applaud,the comedy is over.
    Muhammad Ali

Цитирай Първоначално написано от ClockworkOrange
    е то па Ямбол щото е Ню Йорк,та си тръгнал да се ебаваш с Перник
    В сравнение с ПеУник е Ню Йорк да.Ти пак ли си даваш дупенцето като двама си мерят пишките, или просто пишеш ей така, за да натрупаш повече постове и да станеш "старо куче", като дружките ти.Може ли един път да вляза във форума без да видя че някой плужек си е позволил да се заяде с мене без причина, без дори да съм му казал нещо преди това.Ай сиктир...
    Хаха,като гледам играят от един отбор,така че не знам кой ще си го изяде.

Иначе ако си защитиш всичките лафове с патент,форума ще стане много скучен за четене От както съм тук само ти разпространяваш разни глупости То не беше на кафЕво,Орина,Мишешки Често се питам дали ти не си създателят на форума и какво ли щеше да бъде без тебе
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ямболци питаха за адреса ми.
    Явно искат да ми пращат мутри!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Ямболци питаха за адреса ми.
    Явно искат да ми пращат мутри!
    На моя още не са дошли, даже и по телефона не звъннаха - сигурно са им спрени техните.
    Или селата нямат обхват.
    Muhammad Ali

ще те снимам
    аре, направи ми джуки
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

ХАХАХахахах
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Това може би говори за негов личен комплекс свързан с неговата майка.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    пък той Ексо колко беше прав в поста си.

хаха.

доста сад
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Отново сам се набутваш в чужд спор да го играеш адвокат, което е типично за всяка една средна мижитурка...
    Не знам кой се меси в "чужд" спор, но на теб и на твоето приятелче съм ви обещал подаръци и съм ви обещал да си изпълня обещанието, това което вие п.тки мамини не направихте
    смърт олио хероин амин !!

Ямбол се характеризира с фетишите си към собствения пол и с ниското си IQ.Там освен турци няма да видиш друго
    Muhammad Ali

Град
    Айде да е фатално за мен. Действай.

Ямбол се характеризира с фетишите си към собствения пол и с ниското си IQ.Там освен турци няма да видиш друго
    Абе от кога на мините ви прекараха интернет? Ситуацията у ПеУник явно взима да се оправя малко, скоро очакваме и канализация да ви прекарат, където да прекарвате остатъка от времето си.Ненавиждам турците и пикая всеки път като мина на джамията, но вие орките сте по зле от тях! Рязаните поне малко са цивилизовани, докато вие - хич! Вие сте едно жалко подобие на хора, блъскащи се цял живот в мините и накрая умирайки в адски мъки, я от рак на белия дроб, я от друго заболяване...
    Перник има канализация мнооооого преди Ямбол и ако не е бил Перник вие подчовеците в Ямбол е нямало да имате запаси от вълглища, както е и сега.Историята на града ти е нищожна-намирате се на майната си.Перник няма джамия, но вие имате, защото сте мръсни помаци.Перник винаги е бил индустриален център, но Ямбол-никога.Не можете да се похвалите с нещо велико в българската история или да сте допринесли с нещо за развитието на България.
    Muhammad Ali

Град
    JaMb0l
    Абе от кога на мините ви прекараха интернет? Ситуацията у ПеУник явно взима да се оправя малко, скоро очакваме и канализация да ви прекарат, където да прекарвате остатъка от времето си.Ненавиждам турците и пикая всеки път като мина на джамията, но вие орките сте по зле от тях! Рязаните поне малко са цивилизовани, докато вие - хич! Вие сте едно жалко подобие на хора, блъскащи се цял живот в мините и накрая умирайки в адски мъки, я от рак на белия дроб, я от друго заболяване...
    Перник има канализация мнооооого преди Ямбол и ако не е бил Перник вие подчовеците в Ямбол е нямало да имате запаси от вълглища, както е и сега.Историята на града ти е нищожна-намирате се на майната си.Перник няма джамия, но вие имате, защото сте мръсни помаци.Перник винаги е бил индустриален център, но Ямбол-никога.Не можете да се похвалите с нещо велико в българската история или да сте допринесли с нещо за развитието на България.
    Ямбол е оказaл най-голяма съпротива срещу турците бе историк.Вие във Перник освен истoрия на Голфа друго учите ли?
    Жена ти ми вика маисторе...

Вие от Ямбол работите прекрасно с Уикипедия.
    В Перник преди да има българска държава не се добивало въглища, нормално, тъй като ти не знаеш последователността на намерените от човечеството метали и полезни изкопаеми, помак.
    Имало крепост в Перник и владетелят е бил Кракра Пернишки, но ти това не го знаеш, защото учиш в кварталното училище в Ямбол, където се пишат 6-ци само за присъствие.
    Ние не сме орки.Нямаме никакъв вид на орки.Сигурно за това Перник има 3 жени от национала по баскетбол и отбор в А група.Орките са малки, тромави същества.
    Процентът от хора, които работят в мината е под 25%.Но ти това няма как да го знаеш, защото повтаряш шегите към перничани от памтивека.
    Хубаво е да знаеш от нещо по малко за градовете в родината си, а не да говориш общи приказки
    Muhammad Ali

@d0m1n1k
    А ти, дегенерат такъв, начи малко пунктуация и тогава заемай Интернет мястото с твоите безполезни постове.
    Muhammad Ali

Град
    JaMb0l
    Вие от Ямбол работите прекрасно с Уикипедия.
    В Перник преди да има българска държава не се добивало въглища, нормално, тъй като ти не знаеш последователността на намерените от човечеството метали и полезни изкопаеми, помак.
    Имало крепост в Перник и владетелят е бил Кракра Пернишки, но ти това не го знаеш, защото учиш в кварталното училище в Ямбол, където се пишат 6-ци само за присъствие.
    Ние не сме орки.Нямаме никакъв вид на орки.Сигурно за това Перник има 3 жени от национала по баскетбол и отбор в А група.Орките са малки, тромави същества.
    Процентът от хора, които работят в мината е под 25%.Но ти това няма как да го знаеш, защото повтаряш шегите към перничани от памтивека.
    Хубаво е да знаеш от нещо по малко за градовете в родината си, а не да говориш общи приказки
    Брат да не ходи във "кметството" ви че да вадиш статистики кой къде работел.Странно защо е пълно със задръствания сутринта по пътя към София.Щото много си обичате градчето.

Град
    JaMb0l
    @d0m1n1k
    А ти, дегенерат такъв, начи малко пунктуация и тогава заемай Интернет мястото с твоите безполезни постове.
    А ти "грамотнико" я ме светни кaква е таз дума НАЧИ някакъв Пернишки лаф?

Ямболци пак са се напомпили взаимно в аналните отверстия и им е дошъл КУРажа, пак макар и поорязан.
    Гласа искал да ми чуе
    Що му е?
    Да не е мазохист и да си пъха краставици в дупето докато някой му обяснява, колко му е жалка селската персона?
    Grumpy old madman

Няколко пъти съм си давал номера - не са позвъняли.
    На JimmyGestapo не сте звъннали още. Та абсолютно не мога да си представя, че ще ми звъннете на мен.

Ако искате - вие дайте номр. Аз звъня. На няколко човека съм звънял.
    Grumpy old madman

Лечков е виновен!

Ямболци да дадат телефон. Гарантирам им обаждане.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна

не е работа да си от Ямбооооооол, хич не е....
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Лошата слава на ПеУничани се носи из цяла България.Няма човек който да не знае за ПеУнишките простаци, отрепки и боклуци, чиито живот се състой в това да набавят въглища, за да може хората от другите градове да се топлят.Няма и как да ви е високо интелектуалното ниво понеже цял живот с това се занимавате.
    Уеее, по цял ден копая въглища. -.-"
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Ямбол, дайте си телефоните да ви звъннем да ни помьекате!
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си