- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Разкрийте!
Тихо бе, помак!
Както казва SRC-Мишешки НЕ разбирам!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Не се прави на интелигентен, а вземи прочети една книга да си презаредиш сивото веществоПървоначално написано от Lettuce
![]()
Muhammad Ali
Мнението ти е просто съвкупност от букви без смисъл за мен.
И стига си обръщал темата на градове, защото нито Ямбол е розов, нито знаеш нещо от историята на Перник, а говориш общи приказки![]()
Freinds applaud,the comedy is over.
Muhammad Ali
Хаха,като гледам играят от един отбор,така че не знам кой ще си го изяде.Първоначално написано от Lettuce
Иначе ако си защитиш всичките лафове с патент,форума ще стане много скучен за четенеОт както съм тук само ти разпространяваш разни глупости
То не беше на кафЕво,Орина,Мишешки
Често се питам дали ти не си създателят на форума и какво ли щеше да бъде без тебе
![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ямболци питаха за адреса ми.
Явно искат да ми пращат мутри!
Grumpy old madman
Или селата нямат обхват.Първоначално написано от JimmyGestapo
Muhammad Ali
ще те снимам
аре, направи ми джуки![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Това може би говори за негов личен комплекс свързан с неговата майка.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
пък той Ексо колко беше прав в поста си.
хаха.
доста сад
Не знам кой се меси в "чужд" спор, но на теб и на твоето приятелче съм ви обещал подаръци и съм ви обещал да си изпълня обещанието, това което вие п.тки мамини не направихтеОтново сам се набутваш в чужд спор да го играеш адвокат, което е типично за всяка една средна мижитурка...
смърт олио хероин амин !!
Ямбол се характеризира с фетишите си към собствения пол и с ниското си IQ.Там освен турци няма да видиш друго![]()
Muhammad Ali
Айде да е фатално за мен. Действай.
Перник има канализация мнооооого преди Ямбол и ако не е бил Перник вие подчовеците в Ямбол е нямало да имате запаси от вълглища, както е и сега.Историята на града ти е нищожна-намирате се на майната си.Перник няма джамия, но вие имате, защото сте мръсни помаци.Перник винаги е бил индустриален център, но Ямбол-никога.Не можете да се похвалите с нещо велико в българската история или да сте допринесли с нещо за развитието на България.Първоначално написано от Lettuce
Muhammad Ali
Ямбол е оказaл най-голяма съпротива срещу турците бе историк.Вие във Перник освен истoрия на Голфа друго учите ли?Първоначално написано от Pwnmaster
Жена ти ми вика маисторе...
Вие от Ямбол работите прекрасно с Уикипедия.
В Перник преди да има българска държава не се добивало въглища, нормално, тъй като ти не знаеш последователността на намерените от човечеството метали и полезни изкопаеми, помак.
Имало крепост в Перник и владетелят е бил Кракра Пернишки, но ти това не го знаеш, защото учиш в кварталното училище в Ямбол, където се пишат 6-ци само за присъствие.
Ние не сме орки.Нямаме никакъв вид на орки.Сигурно за това Перник има 3 жени от национала по баскетбол и отбор в А група.Орките са малки, тромави същества.
Процентът от хора, които работят в мината е под 25%.Но ти това няма как да го знаеш, защото повтаряш шегите към перничани от памтивека.
Хубаво е да знаеш от нещо по малко за градовете в родината си, а не да говориш общи приказки![]()
Muhammad Ali
@d0m1n1k
А ти, дегенерат такъв, начи малко пунктуация и тогава заемай Интернет мястото с твоите безполезни постове.
Muhammad Ali
Брат да не ходи във "кметството" ви че да вадиш статистики кой къде работел.Странно защо е пълно със задръствания сутринта по пътя към София.Щото много си обичате градчето.Първоначално написано от Pwnmaster
А ти "грамотнико" я ме светни кaква е таз дума НАЧИ някакъв Пернишки лаф?Първоначално написано от Pwnmaster
Ямболци пак са се напомпили взаимно в аналните отверстия и им е дошъл КУРажа, пак макар и поорязан.
Гласа искал да ми чуе![]()
Що му е?
Да не е мазохист и да си пъха краставици в дупето докато някой му обяснява, колко му е жалка селската персона?
Grumpy old madman
Няколко пъти съм си давал номера - не са позвъняли.
На JimmyGestapo не сте звъннали още. Та абсолютно не мога да си представя, че ще ми звъннете на мен.
Ако искате - вие дайте номр. Аз звъня. На няколко човека съм звънял.
Grumpy old madman
Лечков е виновен!
Ямболци да дадат телефон. Гарантирам им обаждане.
Grumpy old madman
![]()
![]()
![]()
не е работа да си от Ямбооооооол, хич не е....
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Уеее, по цял ден копая въглища. -.-"Първоначално написано от Lettuce
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ямбол, дайте си телефоните да ви звъннем да ни помьекате!
Grumpy old madman