Имам в наличност една блузка на Reebok и тъй като ми е малка * за огромно мое съжаление!* и търся нов собственик.
Дрешката е Л размер, и приляга много приятно.. на мен ми е малко тясна , което ме кара да се замисля, че трябва или мойте дрехи да се по-широки или тази да е лееко по-тясна..
Външната част е от някакъв вид шушляк, който се наелектризира, така че по нея се събира понякога малко прах или миниатюрни влакна, трудно забележими.
---------------------------------
Риза, дълъг ръкав.Много добре запазена.Тънка материя.
Размер: Бие повече към Л, но не съм абсолютно сигурен. (няма етикет)
----------------------------------
Риза, дълъг ръкав.Много добре запазена ( с изклщчение на етикета, който доста избеля).По-дебела материя( от другите ризи, който продавам).
Марка: На тъмно
Размер: Л (по етикет)
---------------------------------------
Тениска на Slayer.Прилично запазена, като има забележки около раменете (малко по-изхабил се е цветът).
Размер: ХХЛ
Марка: Alien
----------------------------------------
Блуза с дълъг ръкав на Iron Maiden от албума им Somewhere in time.Блузата е много добре запазена, но е тънка като тениска и лесно податлива на тормоз.
Размер: ХЛ
Марка: Alien
======================
Снимките са много лошо качество, но това е защото единствената ми камера в момента в наличност е 2мп + налагаше се да снимам вечер.Така че имайте в предвид, че цветовете на дрехите са доста по-наситени.
Това са всички оферти на този етап, може да се очаква допълване и отстъпки.
От София съм.
Връзки:
-Скупе:darkriper
-Телефон: 0885 232 742
-Или ЛС