.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Болезнени яйчници

Здравйте на всички... Регистрирах се в teenproblem за да ви попитам един въпрос, който много ме тормози.
    От една седмица ме болят яйчиниците на 17 години сам и не сам девствена. Проблема ми е, че вече не издържах и казах на майка ми,че изпитвам болки, но тя не знае че сам имала интимни отношения с момче.
    Въпроса ми:
    Може ли генекологът който ме прегледа, ако ме гледа само на ехограф да разбере,че не сам девствена?

Не може да разбере, но ако те гледа и долу ще разбере.И все пак ти не можеш да заповядаш на лякаря да те гледа само на ехограф-той си решава дали е нужен и преглет отдолу...

Град
    в света на приключенията ..
    е що не каза на майка ти че не си девствена.. тия неща като ги криеш от вашите после става по-зле
    ходи на лекар ..
    авно майка ти ще разбере че не си девствена в гинекологичния кабинет което е гадно според мен ама...... да си мислила по-рано
    успех и дано проблемът ти не е сериозен

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Много трудно да се сети човек: Запиши си час при определен гинеколог, но преди това му кажи по тела, че не желаеш девственоста ти да се коментира пред майка ти. Кое му е трудното?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Или го излъжи. Лошото е, че може да не успее да ти помогне.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

защо просто не отидеш на генеколог без майка си .. искаш направление от ли4ния лекар и отиваш ..ти си на 17 не на 13 .. една приятелка ходи сама на генеколог на 15 .. а дори и да не искаш направление от личния си ..ще ти вземат 15 лева но поне ще си спокойна ..

Как може да криеш това от майка ти.. че нали и тя е жена.. а и най- малкото, ако си мислиш, че не се досеща мисля, че жестко се лъжеш. Все пак не я познавам, но смятам че се е досетила, въпреки че не си й казала.

Как може да криеш това от майка ти.. че нали и тя е жена.. а и най- малкото, ако си мислиш, че не се досеща мисля, че жестко се лъжеш. Все пак не я познавам, но смятам че се е досетила, въпреки че не си й казала.

ами ти отиди с нея , но влез сама...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си