.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Е аз исках да се пошегувам попринцип.Никой не казва,че е вярно.
    Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..

Град
    София
    Live for thе moment Не се притеснявай повече отколкото е необходимо
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Супер фен
    Не виждам нищо странно в това. К'во толкова може да му е дощъл акъла в главата.. Много сте странни щом някой ви направи добро, веднага има причина и човека сигурно е направил нещо лошо преди това, че така да си "изкупи греха". Аман вече

Много излишни филми си вкарваш,релакс.

Ето за това мъжа не трябва да си позволява да е мекушав! Разглежиш ли момичето рискуваш тя да изгуби тръпката и да те зареже, както в случая и ще стане в ситуацията на авторката на темата. Тъпи жени...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Твърде хубаво,за да е истина?

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    изглежда малко странно, попитай го дали се е случило нещо или дали има нужда да ти каже нещо ...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ами така де,моят(бивш вече) и той изведнъж беше почнал така странно да се държи адски мило, и кво се оказа,беше звънял на бившата си...странното е ,че сега не се чувства виновен,явно е на подсъзнателно ниво..
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

ъх съмненията ми започват да стъпват на почва.. снощи искаше да ми покаже някаква снимка на компа и докато ровеше из папката мернах снимки на бившата му. питам "коя е тя" - "а,бившата ми приятелка" и веднага затвори прозореца. мн беше приятно. дори папката се каваше "Яни" (не Яница,както се казва,а ЯНИ)..
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    100% е сгафил някъде, аз съм момче и мога да ти кажа, че е сгазил лука. Но и това не е сигурно. Всяко последтсвие следва от следствието.
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от wersa4e
    100% е сгафил някъде,
    Но и това не е сигурно.
    Изобщо не си противоречиш...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Твърде хубаво,за да е истина?

Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    С моя сме от близо 3 месеца заедно и винаги се е държал някакси .. сякаш не е сериозен към мен. Тъкмо свикнах на отношението му, и от последните няколко дни насам сякаш е нов човек. Изведнъж стана момче-мечта, прави всичко за МОЯ кеф, а не както досега - само за неговия, споделя ми, не се пинизи когато трябва да ме изпраща .. странно е. Така ми харесва много,но естествено .. имам някакви съмнения,че е прекалено хубаво,за да е истина и е направил някой гаф,за който трябва да ме "умилостивява".
    Според вас възможна ли е подобна рязка промяна чисто и просто за добро, без скрити неща?
    Щом не ти харесва му кажи да се държи както обикновено.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си