- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Твърде хубаво,за да е истина?
Е аз исках да се пошегувам попринцип.Никой не казва,че е вярно.![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Live for thе momentНе се притеснявай повече отколкото е необходимо
![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Не виждам нищо странно в това. К'во толкова може да му е дощъл акъла в главата.. Много сте странни щом някой ви направи добро, веднага има причина и човека сигурно е направил нещо лошо преди това, че така да си "изкупи греха". Аман вече![]()
Ето за това мъжа не трябва да си позволява да е мекушав! Разглежиш ли момичето рискуваш тя да изгуби тръпката и да те зареже, както в случая и ще стане в ситуацията на авторката на темата. Тъпи жени...
Първоначално написано от sunshinepp
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ами така де,моят(бивш вече) и той изведнъж беше почнал така странно да се държи адски мило, и кво се оказа,беше звънял на бившата си...странното е ,че сега не се чувства виновен,явно е на подсъзнателно ниво..![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ъх съмненията ми започват да стъпват на почва.. снощи искаше да ми покаже някаква снимка на компа и докато ровеше из папката мернах снимки на бившата му. питам "коя е тя" - "а,бившата ми приятелка" и веднага затвори прозореца. мн беше приятно. дори папката се каваше "Яни" (не Яница,както се казва,а ЯНИ)..
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
100% е сгафил някъде, аз съм момче и мога да ти кажа, че е сгазил лука. Но и това не е сигурно. Всяко последтсвие следва от следствието.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Изобщо не си противоречиш...Първоначално написано от wersa4e
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Щом не ти харесва му кажи да се държи както обикновено.Първоначално написано от buttertoast
Temet Nosce
벨야카