- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое Чубство е по силно-Любовта Или Умразата
хайде... да ви чуя мненията!
мен неме гледайте... аз несъм обичал още никоя! нямам мнение... искам ващо!
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
От много неща зависи.
М/у другото страшен правопис..
извинявам се ! но така мога..... така пиша!![]()
![]()
От много неща зависи.
е добре де.... хората навремето за любовта на 1 жена са правели доели! убивали са се... мразели са се един друк до гром ! заслужавало ли си е.... и в момента бихте ли мразили повече някои заради някой друк! надявам се да ме разберете накаде бия...
П.П. старая се да пиша ! съжалявам пак за Правописните грешки! просто неми пука как пиша..... гледам да се чете!
В различни случаи,любовта е по-силна.
В други случаи омразата може да бъде по-голямата сила.
Извода е,че всичко зависи от дадените ситуации и обстоятелства.
![]()
"Извода е,че всичко зависи от дадените ситуации и обстоятелства."
така е .... но като цяло кое чубство изпитваш по често.... защото някой умеят да обичат повече а други омеят да мразят повече... и пак стигаме до дилемата.... любовта или умразата е по силна ?
в крайна сметка кои побеждава..... ! неискам да казвам моето мнение и какво мисля защото още несъм обичал! но повярвай.... не е красиво! твоето ми звочи по добре!
Не мога да ти отговоря на тоя въпрос. В мен и двете са във вечна битка.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
добре... а кое по често изпитваш?
22
неми личи знам..... но тфа е истината! неосетих кога станах на толкова!
Честно да ти кажа пич омразата и любовта са едно и също чувство според мене![]()
така е да го еба.... но кое е по силното! при секи е различно... знам го тфа! но има и лоши има и добри.... в края на крайщата кое чубство печели! като видиш момиче и ти хареса неотиваш веднага да и предложиж секс! а като те издразни някои отиваш и му пръскаш дзурлата...... така че като се замисля при мен гнева и умразата са по силни от любовта ми.... но при някои е обратното.... като някои се ебава с тях си малчат... приемат го и си траят... тфа е добротата.... тя варви рака за рака с любовта! а умразата.... тя е с гнева! ядосан ли си.... си способен да изпиташ цялата умраза на света за секунда и да отрепеш някой! ве незнам да го еба... давайте мнения че тфа мие много интересно кои как мисли!
Умразата![]()
Ам много се извинявам, но такъв правопис за 22 годишен е просто...
Как очакваш да вземат под внимание въпроса ти, като неграмотността привлича погледа повече от всичко друго??
сега ще засегне майка ти...Първоначално написано от stoney
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Лошо ми стана като прочетох заглавието ..![]()
![]()
Иначе за мен "омразата" е нещо прекалено силно, за да изпитвам към някой .. и все пак старая се да преобладава любовта макар, че и нея вече се страхувам да изпитам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мен пък ми стана смешнО...Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
Както е казано обичам да мразя и мразя да обичам![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Омразата е частен случай на любовта. Зависта е последата между любов към победата и към себе си. Аз го приемам така, както в математиката "-" е частен случай на "+", така и при любовта и омразата. Всичко можем да наречем любов, но не всичко омраза, за това любовта е по-силна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хахаха, т'ва ти ли си на аватара, бе, смЕх
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Моля те, обясни това.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз съм, пречи ли ти?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Аз си го обяснявам така: Когато мразиш обичаш противоположното на това, което мразиш.Първоначално написано от LadyDi
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
не винаги,но понякога ако обичаш силно неподходящ човек и затова се държиш зле със себе си и принципите си може да се намразиш.Първоначално написано от pe6osa
Иначе смятамм,че омразата е по-силното чувство ,но истински още не съм мразила,а и не искам
Щом не съм те цитирал значи не е било към тебеПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
к'во ми се звериш
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.