- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ауеее вие винаги ли прайте свирки
знаеш как, знаееешПървоначално написано от slun4ice
:P
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Няма да обиждам хората от село ,а ще те нарека идиот!!!!![]()
--------------------------------------------------------
много ясно! секс без свирки е като шкембе чорба без чесън, шопска салата без сирене и толумба без сироп!
Ти май си падаш повече по хапването,от колкото по секса...Първоначално написано от assd
![]()
Мда. Без свирки и лизане в началото тва секс ли е!?![]()
Ми да,аз като типичен чорбар и тракторист тъпча чушката направо в бобаПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Трябвало ли е,задължително ли е ... или си перверзен/а или неси правиш това което ти харесва.. аз лично,искам да пробвам от всичко![]()
![]()
![]()
Най-точното мнение! ;дПървоначално написано от Bellatrix
Ама защо свирките ги приемате за нещо перверзно...според мен си е нормално![]()
Първоначално написано от Biskfitka
True true
![]()
Еми точно,аз него приемам като перверзно,явно някои хора са просто.... по по как да се изразя(да го направя ли,какво да правя,да,не) аве важно е какво искате виееееееееееееееее.............. ...
Да, стига да съм с такава с пенис. Те много обичат това.
Нещо немога да ти разбера смисълаПървоначално написано от StringTheorist
![]()
Първоначално написано от INSIDER
Шо бе ? Не го миеш, че не искаш да и причиниш такова гадно нещо ли![]()
![]()
бахахахаххаа закуска, обяд и вечеря аПървоначално написано от pe6osa
![]()
![]()
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Не... Както дойде по принцип.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
много ясно!Първоначално написано от pe6osa
аз ям всеки ден по минимум 2 пъти, когато имам време и по 3, а секс ми се е случвало да не правя и по 6 месеца, така че яденето преди всичко!![]()
Свирки досега ми е правила само една ама вече не искам че ако рече да се целувами все едно си лапам х*я![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tigroto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е тва е...
hating you makes me all warm inside : )
Бе то да ти кажа, ако мъжете можеха да си лапат, сигурно щяхаПървоначално написано от ThedramaQueen
![]()
![]()
![]()
Нали знаеш в крайна сметка защо кучетата си ближат ташаците? - Щото могат![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tigroto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗАДЪЛЖИТЕЛНОИ ако няма да правиш се откажи от секса уе - мн мн зле![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Пхахаха бе както иска момичето, ама по-добре да посмуква, и за двамата кеф (квото и да си говорим) . Както има една песен на Райна и Константин - "Всичко започва и свършва с минееет..."Първоначално написано от wersa4e
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от balon4eeeee
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.