- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ауеее вие винаги ли прайте свирки
УЕЕЕ![]()
много си интересна, УЕЕ
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Или аз съм много умен или вие много тъпи. Знам, че не е първото. Човека си зададе въпроса много ясно ма беше кеф да го заядете за тва Уе. Пълни дебили. Иначе по темата - както дойде![]()
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Първоначално написано от ThedramaQueen
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
СЕРИОЗНООО?!Първоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
абе не че нещо ама не ти ли е кофти .. се пак правиш секс с приятеля си и той не свършва ..толкова ли не го възбуждашПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Естествено, че не. Песента е "Всичко започва и свършва с теееб"Първоначално написано от rapple
По темата уеее : Мии, честно да ти кажа, аз свиркиии не съм правилаа и никоййй не ме е кааараалл, тъй чеее не е задъъължителноо...
П.П. Уеееее![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ако ми се правят-правя,ако не-не правя![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
еми да ти кажа мразя чесън,сиренето мога да го пропусна,толумбичка с много сироп не харесвамПървоначално написано от assd
=> секс без свирка![]()
![]()
Summer (h)
! ;pПървоначално написано от t0d1t0
Първоначално написано от assd
![]()
![]()
Е шкембе без чесън наистина не може. А относно свирките: рядко се сдържам ... да не направя на приятеля ми преди секс
![]()
по търси много са такива темите. Вече Почва да ми писва от такива като теб. Ако ти е за първи път и си на не повече от 10. То тогава ако обичаш дръпни ръчната. Тя се намера между двете седалки (краката ти). сорри ама не си оргинална никак даже. И като за начало се научи да пишеш правилно.
И да преди секс ми харесва да духам. Стига момчето да иска да пробва обецата ми.
И какво? Ти свирка правиш само ако трябва да го дигаш ли? Не е ли по яко като е станал твърд като камък и да го хванеш и да го поемеш?Първоначално написано от Rebirthing
zadaljitelno karam priqtelkata da mi pravi svirki predi da pravim sex ... koga ne mi napravi si reja venite i davam na edin marmot da zaviva kryvta v staniol za da e po fun ... sled koeto se sybujdam i osyznavam 4e krakata mi sa vyv kontakta a zadnika mi e zasmukal 4er6afa i osyznavam kolko hora 6te mi pro4etat mnenieto i cunkam mimetata mnogo pyti![]()
![]()
Капиш. да, ама ти малко не схвана. Нека обясня:Първоначално написано от Rebirthing
1 вариант: не му става веднага - праиш свирка, дигаш положението, ама е по тъпо.
2 вариант: от най-малкото нещо му става:
1 подвариант: готови сте за секс и се мятате
2 подвариант: готови сте за секс ама ти мн му се кефиш на оная работа и решаваш да му врътнеш една.
Доколкото разбирам от изказванията ти мързи те да духаш не те кефи толкова и ако можеш да пропуснеш си thumbs up. Това, което се опитах да обясня, беше, че и без свирка може да е твърд като камък, ама най-яко е тогава да го налапаш - голям и твърд!![]()
^^
И аз си ги правя и за моя кеф.. проблема е, че понякога като стане много твърд затруднява операцията![]()
Мхм.И устните ми изтръпват
![]()
На мен пък ми се пълни много устата със слюнка и се давя. Ама като го гледам как няма да се пълниВеднъж пък ми се схвана врата
Абе не е лесна наща.. к'вото и да си говоримПървоначално написано от ILoveU2
Ама от любов какво ли не правим..
![]()
Ммм неее.Свирката е като няма време за секс![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief