- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ауеее вие винаги ли прайте свирки
Ха да бе нали ако някои ме кара при секи секс да му вартя свирки .. ще съм го зарязала одавнааТва се праи само ако момичето има желание !!!!!
Хмм кофти е естествено, но вината не в мен. Страда от аноргазмия което е на психическа основа. Има желание за секс, възбужда се, но просто по време на секса не усеща нищо и не свършва. И при останалите му партньорки е било така че и по-зле даже. Преди мене не беше свършвал никога по време на секс а с мен се случи 2 пъти и вече всеки път усеща все повече. Важното е, че се обичаме и и двамата сме доволно от сексуалния си живот, пък другото ще се нормализира с времетоПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
4ети в подписа на aloveyou там пи6е си4коПървоначално написано от balon4eeeee
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Bellatrix
не е задалжително както дойде но в повечето случаи не минава без ..![]()
ei ti avtorut s tez tvoite ,,veee'' i ,,yeee'' si mnogo zleee![]()
чуй чуй чуй чуй малко ся ... не е задължителна част, това не прави секса секс то заа простото ни разгонено население е нормално :P ама чуй ся... слушаш ли ме ? чуй чуй чуй чуй чуй чуй малко сяно ако ше ставаш семи-курва даваааааааай рипай и всеки път и всеки ден ако щеЖЖЖ
ти x 2![]()
Найш ко найш ко? Чуй,чуй чуй,слушай ма бре! Чуй,чуй,Найш ко?Найш ко? Млъкни!Първоначално написано от KandidatZaSlava
![]()
Westside rollin' all day, every day
Да ? Ако обръщението ти беше към мен горния пост, бих искал да го чуя наживо и след това ти да зададеш своя въпрос![]()
да много обичам да правя даже преди го мислех за някво глусно,ноо напоследък много се запалих по свирките![]()
![]()
ауе що не вземеш да се научиш да пишеш уе!!
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Винаги тръбва да се олигави пениса
NS STRAIGHT EDGE 88
бахти курвенската тема![]()
сериозно научи се да пишешПървоначално написано от balon4eeeee
значи при мен е закон викам или почвай да лапаш бастуна или ш има бой ти си тъп бе![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от NeverTheSame
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!