- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв трябва да си в крайна сметка ???
флъфиПървоначално написано от fluffka1
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от ecstazy
txs
хубаво е да си искрена, но понякога ТРЯБВА да замълчиш!
I don`t care .. ;] ..
мисля, че да си искрен е хубаво качество ... просто казваш, това което мислиш, не лъжеш човека срещу теб![]()
аз предпочитам да са искрени с мен, отколкото да ме лъжат, това е тъпо![]()
а за нещата, коите не са чак толкова хубави можеш просто да ги кажеш по- деликатно или да намекнеш![]()
Да и за мен е ценно качество да си искерн и искам и с мен да са искренни...
sunshinepp мойе ли да обясниш защо така мислиш и кои са сличаите в които трябва да замълчиш ??![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Първо си задай въпроса - Какво е това лицемерие?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Така еПървоначално написано от teengirl15
![]()
добре де, ако например видиш, че някое момиче има нова прическа и си мислиш колко зле й стои, не е ли по-добре просто да замълчиш и може би да й честитиш, отколкото да тръгнеш да й обясняваш колко е грозна така и че преди е била по-добре. Не мисля, че това по някога да премълчаваш факти те прави лицемер...напротив, показва, че ти пука повече за чуствата на другите отколкото ако казваш сичко, каквото мислиш без да ти пука как ще се почуства другия щом си казал истината..
Отговора е някъде посредата. Нито е хубаво да си лицемерна,нито да предизвикваш дискусии заради това,че си твърде откровенна.
Каза,че не смяташ да се променяш. Ок,но замисли се дали така не провокираш хората да говорят зад гърба ти? Трябва да знаеш кога да кажеш истината и кога да замълчиш. Когато знаеш какво и кога да го кажеш ще се ползваш с респект сред другите.
Ти в момента сама ги караш да си шушукат и да ти правят забележки с груб тон.
Човекът,който ти е казал да си траеш е много прав във мнението си. Никой не желае от теб отрицателно мнение за външния си вид или негативните черти в характера си.
На мен лицемерните са ми много неприятни хора,но тези които без капка срам ми се подиграват в очите са ми още по-неприятни. Помисли си.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
@fluffka1 с две думи твоето мнение е следното:
"Като ти идва да го напсуваш,защото е ебати некадърника,направи го. Ама после му се извини от учтивост,че да не си помисли нещо. Той ще те разбере"
Така ли е?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Добре но аз не говоря за да си изказвам мнението когато не са ме питали... Например някои е грозно облечен и аз да му кажа еи така защото ми е хрумнало че не ми харесва. Не няма да го направя имам превид когато ме питат естествено че ще му кажа ( по заобиколен път ако се налага ) че не ми харесва и например че всеки си има различен вкус и щом той или тя се харвсва не трябва да му пука... Незнам това е мое мнение ...![]()
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
Има неща,които трябва да премълчиш иначе си **** к**ка
Да кажеш на приятелката си,че гаджето й й изневерява-ОК
Да кажеш на приятелката си,че е дебела-Не е
Да й кажеш,че е бедна и прилича на клошарка-Не е дори и да е вярно.
Нарича се такт.
по принцип не е много хубаво да казваш всичко, което мислиш.. но на хора като мен изобщо не им пука..на хора, които не понасям или мразя например винаги им казвам горчивите истини
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
От истината понякога боли,но това не означава,че лъжата лекува.По-добре да си искрен с някой колкото и това да не му харесва..аз не мисля,че е по-хубаво да излъжеш![]()
Ем да и аз така мисляПървоначално написано от danibebi
![]()
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
Би ли дала пак пример (примерна ситуация) за какъв вид искреност става дума, щото не ми се четеше всичко?
Иначе искреността е хубаво качество, но както казаха преди мен - всичко си има граници. Ако някой те пита, примерно, дали те кефи прическата му и ти кажеш "не", няма нищо лошо. Ако обаче тръгнеш сама да си казваш без някой да ти е искал мнението, тогава вече си е глупаво, досадно и ненужно.
Абе говори си квот мислиш,после пък ако не ги кажеш ше те обвинят в лицемерие.Айде няма нужда...
Брях,брях
Апфф прочети не ми се повтъаря по 50 пъти ...Първоначално написано от montana6
![]()
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
Ти си искрена с хората , което е хубава черта.
Но примерно някои неща .. може да ги премълчиш. Но говоря за някакви дребни неща.
Тази твоя черта - искреността .. могат да я притежават малко хора.
Ти си ти , те са те .. ти имаш твой живот , а те - свой. Ти имаш различен харектер , а те също. НЕ може всички да сме еднакви.
Лицемерието е доста по-различно от това да премълчиш дребни истинни..
Трябва да се научиш да бъдеш тактична , да внимаваш какво казваш.
И аз казвам истината , да боли ги .. , но казвам само някои неща. Има неща , които премълчавам.
И искреността .. е типична за моя характер и зодия също ;д.![]()
Но аз не се засягам , ако ми кажат че казвам истината , а се лаская даже. Ако се засягах от всичко , което ми кажеха .. то в момента нямаше да имам това самочувствие и място сред компанията и обществото.![]()
Бъди по-уверена в себе си.!![]()
Успех (:
и аз съм като тебе-каквото мисля това и казвам без да шикалкавя-както се казва Право куме в очи...обачее не вигнаги е добре така-аз до тоя извод стигнах..понякога много повече ползи има ако тактично замълчиш![]()
Трябва да си лицемер,да казваш винаги каквото искат да чуят,за да просперираш в живота.Явно хората с характер са обречени да бъдат изолирани от обществото въпреки,че са истински.
Ами зависи от мнението ни-ако то е положително,няма причина да не сме искрени,но ако е отрицателно,трябва да внимаваме да не си навлечем неприятности или да нараним някого.Прекалената искреност може да ни изиграе лоша шега...
Първоначално написано от iiordanova
Мерси !![]()
Ем да и аз го осъзнах ама беше късно скарах се с най-добрата си приятелка за пълна глупост. Просто като казваш истината в очите някои хора го приемат много навътре и имат комплексии ии... Аз не съм от тях и не мълча много...Първоначално написано от lipsvashh_mi
Всеки си има начин за оцеляване ....Първоначално написано от CoNviCt
Знам и взех да се уча да не съм толкова директна ама някои неща немогат да се премълчатр особеннно от мен ...Първоначално написано от Ares
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,