.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    не изчетох другите мнения, но ще си кажа моето, дано да не се повтаря
    да казваш това което мислиш, според мен е хубаво качество, което малко хора притежават. Просто малко хора имат смелостта да го правят. Някои хора се нагрубяват, да, ако трябва им се извинявай после, би трябвало да те разберат Според мен, запази си това твое качество, който не те харесва такава да си хваща пътя. Не мисля че трябва да се променяш заради другите, бъди себе си, не прави такива глупави грешки.
    флъфи
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    не изчетох другите мнения, но ще си кажа моето, дано да не се повтаря
    да казваш това което мислиш, според мен е хубаво качество, което малко хора притежават. Просто малко хора имат смелостта да го правят. Някои хора се нагрубяват, да, ако трябва им се извинявай после, би трябвало да те разберат Според мен, запази си това твое качество, който не те харесва такава да си хваща пътя. Не мисля че трябва да се променяш заради другите, бъди себе си, не прави такива глупави грешки.
    флъфи
    txs

Re: Какъв трябва да си в крайна сметка ???

хубаво е да си искрена, но понякога ТРЯБВА да замълчиш!
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    мисля, че да си искрен е хубаво качество ... просто казваш, това което мислиш, не лъжеш човека срещу теб

аз предпочитам да са искрени с мен, отколкото да ме лъжат, това е тъпо

а за нещата, коите не са чак толкова хубави можеш просто да ги кажеш по- деликатно или да намекнеш

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Да и за мен е ценно качество да си искерн и искам и с мен да са искренни...

sunshinepp мойе ли да обясниш защо така мислиш и кои са сличаите в които трябва да замълчиш ??
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Първо си задай въпроса - Какво е това лицемерие?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на daru6a1
    Попринцип много е хубаво човек да бъде искрен ,,а не лицемер ,, но има случей в който просто трябва да премълчиш (когато не става въпрос за теб и за твоето его и самочувтсвие )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от teengirl15
    По-добре да премълчиш някои неща, които не са толкова хубави.
    Така е

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    добре де, ако например видиш, че някое момиче има нова прическа и си мислиш колко зле й стои, не е ли по-добре просто да замълчиш и може би да й честитиш, отколкото да тръгнеш да й обясняваш колко е грозна така и че преди е била по-добре. Не мисля, че това по някога да премълчаваш факти те прави лицемер...напротив, показва, че ти пука повече за чуствата на другите отколкото ако казваш сичко, каквото мислиш без да ти пука как ще се почуства другия щом си казал истината..

Винаги трябва да имаш едно на ум.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Отговора е някъде посредата. Нито е хубаво да си лицемерна,нито да предизвикваш дискусии заради това,че си твърде откровенна.
    Каза,че не смяташ да се променяш. Ок,но замисли се дали така не провокираш хората да говорят зад гърба ти? Трябва да знаеш кога да кажеш истината и кога да замълчиш. Когато знаеш какво и кога да го кажеш ще се ползваш с респект сред другите.
    Ти в момента сама ги караш да си шушукат и да ти правят забележки с груб тон.

Човекът,който ти е казал да си траеш е много прав във мнението си. Никой не желае от теб отрицателно мнение за външния си вид или негативните черти в характера си.

На мен лицемерните са ми много неприятни хора,но тези които без капка срам ми се подиграват в очите са ми още по-неприятни. Помисли си.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    @fluffka1 с две думи твоето мнение е следното:
    "Като ти идва да го напсуваш,защото е ебати некадърника,направи го. Ама после му се извини от учтивост,че да не си помисли нещо. Той ще те разбере"

Така ли е?
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    BuRgAs
    Добре но аз не говоря за да си изказвам мнението когато не са ме питали... Например някои е грозно облечен и аз да му кажа еи така защото ми е хрумнало че не ми харесва. Не няма да го направя имам превид когато ме питат естествено че ще му кажа ( по заобиколен път ако се налага ) че не ми харесва и например че всеки си има различен вкус и щом той или тя се харвсва не трябва да му пука... Незнам това е мое мнение ...
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,

Супер фен Аватара на Shia
    Има неща,които трябва да премълчиш иначе си **** к**ка
    Да кажеш на приятелката си,че гаджето й й изневерява-ОК
    Да кажеш на приятелката си,че е дебела-Не е
    Да й кажеш,че е бедна и прилича на клошарка-Не е дори и да е вярно.
    Нарича се такт.

по принцип не е много хубаво да казваш всичко, което мислиш.. но на хора като мен изобщо не им пука.. на хора, които не понасям или мразя например винаги им казвам горчивите истини
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    От истината понякога боли,но това не означава,че лъжата лекува.По-добре да си искрен с някой колкото и това да не му харесва..аз не мисля,че е по-хубаво да излъжеш

Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    От истината понякога боли,но това не означава,че лъжата лекува.По-добре да си искрен с някой колкото и това да не му харесва..аз не мисля,че е по-хубаво да излъжеш
    Ем да и аз така мисля
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,

Супер фен Аватара на montana6
    Би ли дала пак пример (примерна ситуация) за какъв вид искреност става дума, щото не ми се четеше всичко?

Иначе искреността е хубаво качество, но както казаха преди мен - всичко си има граници. Ако някой те пита, примерно, дали те кефи прическата му и ти кажеш "не", няма нищо лошо. Ако обаче тръгнеш сама да си казваш без някой да ти е искал мнението, тогава вече си е глупаво, досадно и ненужно.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Абе говори си квот мислиш,после пък ако не ги кажеш ше те обвинят в лицемерие.Айде няма нужда...
    Брях,брях

Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от montana6
    Би ли дала пак пример (примерна ситуация) за какъв вид искреност става дума, щото не ми се четеше всичко?

Иначе искреността е хубаво качество, но както казаха преди мен - всичко си има граници. Ако някой те пита, примерно, дали те кефи прическата му и ти кажеш "не", няма нищо лошо. Ако обаче тръгнеш сама да си казваш без някой да ти е искал мнението, тогава вече си е глупаво, досадно и ненужно.
    Апфф прочети не ми се повтъаря по 50 пъти ...
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ти си искрена с хората , което е хубава черта.
    Но примерно някои неща .. може да ги премълчиш. Но говоря за някакви дребни неща.
    Тази твоя черта - искреността .. могат да я притежават малко хора.
    Ти си ти , те са те .. ти имаш твой живот , а те - свой. Ти имаш различен харектер , а те също. НЕ може всички да сме еднакви.
    Лицемерието е доста по-различно от това да премълчиш дребни истинни..
    Трябва да се научиш да бъдеш тактична , да внимаваш какво казваш.
    И аз казвам истината , да боли ги .. , но казвам само някои неща. Има неща , които премълчавам.
    И искреността .. е типична за моя характер и зодия също ;д.
    Но аз не се засягам , ако ми кажат че казвам истината , а се лаская даже. Ако се засягах от всичко , което ми кажеха .. то в момента нямаше да имам това самочувствие и място сред компанията и обществото.
    Бъди по-уверена в себе си.!
    Успех (:

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    и аз съм като тебе-каквото мисля това и казвам без да шикалкавя-както се казва Право куме в очи...обачее не вигнаги е добре така-аз до тоя извод стигнах..понякога много повече ползи има ако тактично замълчиш

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Трябва да си лицемер,да казваш винаги каквото искат да чуят,за да просперираш в живота.Явно хората с характер са обречени да бъдат изолирани от обществото въпреки,че са истински.

Ами зависи от мнението ни-ако то е положително,няма причина да не сме искрени,но ако е отрицателно,трябва да внимаваме да не си навлечем неприятности или да нараним някого.Прекалената искреност може да ни изиграе лоша шега ...

Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Ти си искрена с хората , което е хубава черта.
    Но примерно някои неща .. може да ги премълчиш. Но говоря за някакви дребни неща.
    Тази твоя черта - искреността .. могат да я притежават малко хора.
    Ти си ти , те са те .. ти имаш твой живот , а те - свой. Ти имаш различен харектер , а те също. НЕ може всички да сме еднакви.
    Лицемерието е доста по-различно от това да премълчиш дребни истинни..
    Трябва да се научиш да бъдеш тактична , да внимаваш какво казваш.
    И аз казвам истината , да боли ги .. , но казвам само някои неща. Има неща , които премълчавам.
    И искреността .. е типична за моя характер и зодия също ;д.
    Но аз не се засягам , ако ми кажат че казвам истината , а се лаская даже. Ако се засягах от всичко , което ми кажеха .. то в момента нямаше да имам това самочувствие и място сред компанията и обществото.
    Бъди по-уверена в себе си.!
    Успех (:

Мерси !

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    и аз съм като тебе-каквото мисля това и казвам без да шикалкавя-както се казва Право куме в очи...обачее не вигнаги е добре така-аз до тоя извод стигнах..понякога много повече ползи има ако тактично замълчиш
    Ем да и аз го осъзнах ама беше късно скарах се с най-добрата си приятелка за пълна глупост. Просто като казваш истината в очите някои хора го приемат много навътре и имат комплексии ии... Аз не съм от тях и не мълча много...

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt
    Трябва да си лицемер,да казваш винаги каквото искат да чуят,за да просперираш в живота.Явно хората с характер са обречени да бъдат изолирани от обществото въпреки,че са истински.
    Всеки си има начин за оцеляване ....

Цитирай Първоначално написано от Ares
    Ами зависи от мнението ни-ако то е положително,няма причина да не сме искрени,но ако е отрицателно,трябва да внимаваме да не си навлечем неприятности или да нараним някого.Прекалената искреност може да ни изиграе лоша шега ...
    Знам и взех да се уча да не съм толкова директна ама някои неща немогат да се премълчатр особеннно от мен ...
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си