- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бисери в учебниците ....
Е не,т'ва ме убиПървоначално написано от Red_Devil
![]()
![]()
![]()
![]()
е как -1,3 ще е по-малко от -1,4 бе хораПървоначално написано от v3rmin
![]()
Да,нещо такова.И аз нямам споменПървоначално написано от BlackKeys
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Да помня го това .. много му се чудихПървоначално написано от sasheto0o
По твоята логика -10<-20... Не е вярно. Именно защото е по-близо до нулата, за това -1,3 е по-голямото число.Първоначално написано от v3rmin
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Зле си. За одухотворение/персонификация като литературно понятие не си ли чувала?Първоначално написано от lisi4ety
И аз това имах предвид ама кой да видиПървоначално написано от LadyDi
![]()
Сега не мога да дам пример, но доста често в учебниците по математика с учителите и класа сме откривали неточности.
Аз мисля, че това за скелета не би трябвалода бъде бисерПървоначално написано от SkiCatA
![]()
това не е грешка , а просто не си разбрала задачатаПървоначално написано от v3rmin
а= -1,35
защото при десетичните дроби могат да се добавят нули и тогава става:
-1,30<-1,35<-1,40
![]()
...С задните си части хан Крум запушил Върбишкия проход, а с предните изненадал Никифор отзад...![]()
5клас история и цивилизация![]()
под части се има предвид войски, редици и квото се сетите![]()
hating you makes me all warm inside : )
Боже колко сте зле!! Момичето имаше предвид, че няма как -1,3 да е по-малко от -1,4.Първоначално написано от xAndie
Ето и от мене 1 - Етика и право - ''Няма спор, че вещта е нещо, а не нищо''.
Полезни сте като комари.
боже.. хора вие сте много зле ( с малки изкючения ) КАК ОБЯСНЕТЕ МИ
-1,3 ЩЕ Е ПО- МАЛКО ОТ -1,4!!!!!! КОЛКОТО ПО-БЛИЗО Е ДО 0 ЧИСЛОТО Е ПО - ГОЛЯМО...а ти ако искаш 50 0-ли сложи......: )
По Физика, 8 клас, бяха дали пример за нещо, наподобяващо гЕрлянда![]()
а по Математика, 9 клас, в урока за полиноми ВСИЧКИ решени задачи са сбъркани![]()
. И стоя аз разбираш ли 2 часа и се мъча да зацепя как по дяволите се събират и изваждат полиноми
. А просто тъпият учебник е тотално сбъркан.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
No comment...
а=1,35 e само един от безброй многото отговори на задачата.Първоначално написано от xAndie
1,3 винаги ще бъде по-голямо от 1,4
За сърцето, че работи 12 часа в денонощието, 12 часа почива --> Систола и диастола. Половината време е за съкращението, другата за отпсукането. Какво му е грешното?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
E това се кзва БЪГ в систематаПървоначално написано от user15
Аз още не мога да си обясня защо спорите,че -1,3<-1,4![]()
”Морето е солено, защото в него има разтворена готварска сол”. Това е цитат от учебника по „Човек и природа” за трети клас![]()
„Прав ъгъл е ъгъл, на който като наложите тръгълника (дадена картинка на правоъгълен триъгълник), ако съвпада... то значи ъгълът е прав...”. Обяснението е от учебник по математика за втори клас. или пък Отдолу иде джип “Мицубиши”
със яка броня, с прозорци скришни.
Всички по пътя той изпреваря.
- Но на кого е? Кой ли го кара?
- Вълчо го кара. Свири и гази!
- А във колата коя е тази?
- Лиска е вътре. И много иска
на мис-конкурса да стане миска.
- Давай, Вълчо, и наддавай
златна пара звънка -
мис да стане твойта Лиска,
гиздава и тънка! учебник за трети клас. А защо не и Из учебника по философия за 11 клас:
„Живата форма е онази, чиято динамика е възпроизвеждане (ресинтез) на самата форма. Тя се самовъзпроизвежда в своята собствена динамика”.. Тъпизми , разбираш ли ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много много тъжно и вярноПървоначално написано от Nakadah
![]()