- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МЛАДИ ХОРА, осъзнайте сеее
Първо: Не четете статията, самият факт, че сте в този раздел на форума показва, че животът ви е загуба на време
Второ: Ще обхвана тестисите си и ще ги почеша
Трето: Моля не коментирайте темата, животът ви е по-важна тема
Здравейте. Говоря от името на двете половини на мозъка си, младите пиромани и Ордена на Чък Норис. Днес не бях на училище и стигнах до извода, че е много яко. Искам да се отърва от запека и смятам да го направя НА ВСЯКА ЦЕНА !!!
Защо в Европа/Америка има частни училища, където ученето е по нормално време, а не да ставаш като урод в 6 сутринта, за да ходиш на място, което не ти се нрави ? Защо в Европа/Америка дават кеча по-рано по телевизията ? Къде е млякото ? В Портокалия растат портокали, но такава държава не съществува.![]()
Защо ни наричат и смятат за КЕНЕФА НА ТУРЦИЯ ? Ние, болните мозъци, сме хората, които не могат да променят нищо. Правата ни са напълно безполезни и чрез разни теми във форуми и високопарни приказки, комбинирани с нулево действие, ние бавно погребваме България.
Какво се случва в момента ?
Някой е прекалено богат, на някой не му дреме, на някой му духат, някой е самотен, някой кара колело. Нека си изкарам парите, к`во ми дреме за другите ?
Осъзнайте се хора ! Разберете, че трябва да си политик, за да живееш наистина добре и да ти духат дами с "достойнство". Как си чеша тестисите: бавно, но постоянно. (Както учителите - чесаха си мъдете два месеца, оставиха ни и ние да си ги чешем и нищо не направиха. От много приказки само обриви стават)
Помогнете ни да осъществим българската мечта: Цял живот да си тъп и, въпреки това, да си богат, осигурен, щастлив и обичан.Защо да учим, когато може да имаме всичко наготово, постоянно зомбирани сме от 11-годишни и без това.
Искрено се надявам Star Wars да е филм по истински случай и да съществува СИЛАТА - за да мога да движа обекти и да имам светлинен меч!!!
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ъ?
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Чудесна творба, наистина.
Но поради що избра "Любов"?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
т.11
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.