Родителите ми са ужасни, не ми позволяват почти нищо, държат се с мен като с малко, неосъзнато детенце, което едва ли не не съзнава какво прави и трябва да се следи постоянно. Майка ми държи да ми купува всички дрехи, събрах пари и си купих сама една чанта, тя я изхвърли. Баща ми следи постоянно профила ми в фейсбук. Мога да излизам навън най-много три часа, и то с човек който те лично познават. Не разбирам защо се държат така, не съм им давала повод да се съмняват в мен, добра ученичка съм. Какво ли не съм опитала, плакала съм, разговаряла съм сериозно с тях - не става. Дори ми изтриха половината контакти от телефона, защото според тях тези хора не ми влияели добре :Х а нещото, което преля чашата, беше когато на няколко пъти баща ми ме удари защото не съм знаела как да говоря с него :Х имам пари, има къде да отида, просто взимам си багажа и се махам! Просто не мога да живея така повече. На 15 години съм..а се съмняват в мен, добра ученичка съм. Какво ли не съм опитала, плакала съм, разговаряла съм сериозно с тях - не става. Дори ми изтриха половината контакти от телефона, защото според тях тези хора не ми влияели добре :Х а нещото, което преля чашата, беше когато на няколко пъти баща ми ме удари защото не съм знаела как да говоря с него :Х имам пари, има къде да отида, просто взимам си багажа и се махам! Просто не мога да живея така повече. На 15 години съм..