.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Свирка - свършване

Винаги ли когато правите свирки или ви правят свършвате? Питам, защото досега на всички момчета на които съм правила са свършвали, но вчера бях на купон в едни приятели и момчето с което бях неможа да свърши нз дали защото много бяхме пили или защото непрекъснато ни влизаха в стаята ... се пак тои неможа да свърши и на мен ми беше мн странно, защото съм свикнала да свършват. Вие имали ли сте такава случка и винаги ли когато ви правят свирка свършвате ?

shadow4e
    Пиши описетални заглавия

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Ми зависи мацка дали искам да го изпразня или не.Или ако само ще свиря го празня,а ако ще правим секс свършва след това.
    Слушай Алекс, тя в една тема беше казала, че е богиня на свирките и пред нея няма мъж, който да може да издържи повече от 5 мин
    Нека маратонът да започне сега!

Ей, Алекс, ама и българския език го забрави. Като казах "Слушай Алекс" и след това запетайка значи се обръщах към авторката и й казвах да слуша теб. Ако исках да се обърна към теб щях да сложа запетайки и от двете страни на името ти Както и да е

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Зависи от момичето,ако иска да свърша ще ме накара. А ако не е с тази цел се приема като загрявка...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Авторката с 2 думи пита дали прави добри свирки.. и дали момчето не е свършило от притеснение, а не от кофти свирка

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Авторката с 2 думи пита дали прави добри свирки.. и дали момчето не е свършило от притеснение, а не от кофти свирка
    Кажи ми ако тя това пита как да й отговоря без да съм бил "в ръцете й"?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Като не отговаряш.. Отговора е 1.. щом до сега всеки е свършвал , а ти това си целяла на купона.. значи е от притеснението

баси кефа ви е да лапате на 100 човека.. евала майкоо ..

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Като не отговаряш.. Отговора е 1.. щом до сега всеки е свършвал , а ти това си целяла на купона.. значи е от притеснението
    Spored men ne e ot pritesnenieto ,kolkoto ot alkohola Sorry za latinicata ...
    Da da

Град
    Бургас
    Ех те за свирки момичетата дет познам не обичат да праят свирки а мен това най ме възбужда

Алкохолът винаги е фактор.
    Но пък след като си правила свирки на толкова много хора,нима един ще те притесни?!
    И нека бъде злост!

http://www.myspace.com/forgotten_cemetary

Град
    Sofia
    При мен е почти 50:50, понякога приятелката ми ми музицира на кларинета преди секс и съответно свършвам после. А понякога само си музицира, но понеже не обича да си плакне устата с кремче, дава на ръчно. Абе става купона...

Цитирай Първоначално написано от Gergankaa
    +1 .........
    i got a little Secret for ya..

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P

+1
    s0 dEamN cRazyyYy...

Повече от фен Аватара на KASAPA

Re: Свирка - свършване

Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Цитирай Първоначално написано от kalpazankata17
    Винаги ли когато правите свирки или ви правят свършвате? Питам, защото досега на всички момчета на които съм правила са свършвали, но вчера бях на купон в едни приятели и момчето с което бях неможа да свърши нз дали защото много бяхме пили или защото непрекъснато ни влизаха в стаята ... се пак тои неможа да свърши и на мен ми беше мн странно, защото съм свикнала да свършват. Вие имали ли сте такава случка и винаги ли когато ви правят свирка свършвате ?

shadow4e
    Пиши описетални заглавия

Може би ,защото са влизали постоянно в стаята ви затова не е успял.Аз съм имала подобен случай,на момчето му звънна телефона докато му духах и докато говореше му помекна малко,нищо че се стараех.И след това пак си стана твърд ,но след около час не можа да свърши и се наложи да го изпразня с ръка!
    След около час не можал да свърши ...МАле после сигурно си ходила на закачане на чене и устните ти са седяли под формата на О поне 1 ден!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Може би ,защото са влизали постоянно в стаята ви затова не е успял.Аз съм имала подобен случай,на момчето му звънна телефона докато му духах и докато говореше му помекна малко,нищо че се стараех.И след това пак си стана твърд ,но след около час не можа да свърши и се наложи да го изпразня с ръка!

евалааааааа малеееееее .......какви момичета......... на мен моята приятелка ако 2 мин ми прави свирка аз се кефя като за световно деси вика 1 час .. а пък мене супер много ме кефи....и свършвам някои път за по малко от мин... при свирка полудявам....никога не съм имал тоя проблем ако ще и за 5 път да свърша

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Gergankaa
    Точно

аз пък досега не съм свършвал от свирка

Ами аз лично нямам опит с много момчета относно свирките,духала съм само на 1,но той абсолютно винаги свършваше,абсолютно винаги. Но със сигурност поради много фактори може някой път да се случи така,че момчето да не свърши. не се кози чак толкова

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Свирка - свършване

Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Не не съм ходила на закачане на чене,но беше като изтръпнало и не са ми седяли устните под формата на 0.Ок?
    Корава майничка бреее .. т.е. амстердамска майничка

И аз не съм свършвал от свирка но свирките ми не са били дълготрайни .. а ако ми духат 1 час 100% ще свътша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си