- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анално ...
Пхахахахаха с това ли ще те запомни...ако искаш да те запомни, вземай едни хуй-гащи, завръзваш ги през чатала и го почваш като манифестация за 4ти юли...ще те запомни доживотПървоначално написано от kremen4eto
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Ще му го осигуря за рд-то ... а ако не се справя нещо пак ще те викам, услугата пак ще е за мен ... нищо, че ще е на негов гръб(гъз)![]()
Гъзът няма пол![]()
![]()
![]()
Не се безпокой, един от двама ви ще страда под острието на бръснача
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Стига, че се размечтах![]()
Няма край, нямаааИма само началото на края, демек дупенцето :P Много бой ще яде... ама ще ни затворят темата админите хах
![]()
пиши докато можепак на дупенца се върнахме, всичко около тях се върти, тай е модерно сега
![]()
Хем модерно, хем тясно...дето обсъждахме с един авер на пияна глава и се роди следната мъдрост :" А бе Жорка, то знаеш ли, че в гъзъ е по на харабията..." и той "Ми то патката за там е правена бе, ако беше за п...та нямаше да е кръгла, ами като нож..."![]()
![]()
![]()
Ами спокс на всеки може да се случи ,но не обвинявай само себе си за гафа.Причината да правя рядко анален секс е точно тази,че и аз съм се изпускала няколко пъти.Пък клизма немога да правя всеки път ,а редовното клизмиране не е от най-полезните неща.Първоначално написано от kremen4eto
Мда, права си, нарушава се естествената среда вътре в дебелото черво и после може да се получат възпаления...Отвеме-навреме анален, че да е харноПървоначално написано от GirlfromHell
![]()
Да!А имам съученички и приятелки дето нон стоп правят анален,някои дори и на моменти само анален и орален.Честно не ги разбирам само анален друго си е вагиналния...Първоначално написано от hoooodyhoooooo
Тряя разнообразие, да менкат дупките...а може и на мацката да й харесва много отзад, и аз познавам жени, които като научиха кефа на дупепоемането и направо вагините им хванаха паяжинки...Първоначално написано от GirlfromHell
![]()
Първоначално написано от m1nik
+1. В предишната тема не го казах от някакво въздържание, но това е решението.
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Е чак пък редовно не, просто разнообрзие понякога :PПървоначално написано от GirlfromHell
АНАЛНАТА ФЕЯ :Д:Д:Д
aLL SaM Ve eBaL
Добре тука има ли някоя дето не се е насирала след анален?
Ми то просто е доста често срещано явление. Пък и който го практикува и иска да се изучи на анален перфекционизъм, да го счита за премерен и приемлив рискПървоначално написано от KASAPA
![]()
леле как звучиПървоначално написано от KASAPA
... еми тва е положението, сичко с опит
:P
ШШШ момиче ти си моят идол. Знаеш лиПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
Знам, че не съм 1вата, тъпичко се получава, но ще се намери начин
Доколкото съм чела ти често го правиш отзад. Всеки път ли правиш клизма?![]()
Алекс ти е идол лиПхах цял форум пощуря по момичето :P Има защо де
![]()
Първоначално написано от hoooodyhoooooo
Много е скандална и изключително смела да споделя такива неща.Но спор няма,че е добре да има такива хора с опит,които да го споделят с другите.
хаха бахти и скандалното с един анален секс ... то вече всеки почти го прави,има много по-яки преживявания от това ,за което едвали Алекс е и чувала...Първоначално написано от GirlfromHell
Sleda ot liubovta
Ее Ани, не се знае какво може Алекс. Аз не отричам, че може и да е добра, принципно не коментирам това, което не разбирам или не съм опитал. Просто констатирам, че цял форум за нея блянува. А тя може само да се радва. Аз не разбирам, на нейните години бях девствен и залягах над уроците по немски.Първоначално написано от anichka12345678
Не бе аз не и се кефя, щото ги прави тия неща, а че си си ги споделя така нормално ии че не се притеснява хич кво ше кажат другите :P :P
Значи имам 1 въпрос като момичетата които са давали отзад!
МНОГО ли се насирате или малко пускате ?
Мн ми е интересно ... ако ще ме оплиска целия , няма да я еба в гъза без клизма ...