- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анално ...
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕ тука трябва да те поздравя с
Илиян - Тупалка![]()
![]()
все пак мерси ... току що ме отказа (за следващите 5 мин) от спонтанния анален секс![]()
Като прочетох коментара ти се замислих какво би било за момичето и наистина сиг е страшно срамно... но не изключваме че и на мен ще ми е лайняно (и в 2та смисала..)
Мерси все пак![]()
Е невероятна е няма щоПървоначално написано от hoooodyhoooooo
Убеден съм , че ако ми падне ще е абс дърво
Те тея дет най много приказват са най-зле.
АХАХАХАХ WhiteONEbg Димитре ти ли си бе![]()
Тактично ще те оставя да си мислиш и чудиш а м/у временно ще копирам отговорите ти и ще ги разлепям из даскало![]()
![]()
![]()
![]()
Ебавкам се :]
труднолично се не познаваме
![]()
Кат ти гледам темата по долу си момче. Май ти е първи път.Първоначално написано от Byz
Интересно ся кой си и още по интересно от къде се сещаш кой съм ?
Я ми пиши в скайп ако го имаш
Сериозно![]()
axxaaxax начи 1 път не ми е , сложи го с нулички отзад, ако беше прочел щеше да зн че не ми е се е случвало с друга до сега за това е такъв проблем ..
Пич тебе не те омазва,само презерватива и ако сте на легло чаршафите.Не прави грешката да я качваш да язди като я плякаш в гъзa,щото тогава ще те омаже като бебе памперс!!!Първоначално написано от Byz
Плякаш на задна и ти нямаш дерт пък тя ако иска да"разтоварва" самосвала хахахаха.
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Първоначално написано от BabyDesi
Е то биваше и до ушите да се осереш,въпреки,че щом по земята е имало "неща",явно си се посрала подобаващо!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Няма нищо лошо в поведението на сашка, трябва да има и такива момичета![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Изчетох повечето полезни съвети, но да ти дам и аз един - от опит.Първоначално написано от kremen4eto
Попадането на сперма в ануса има ефект на клизма т.е. организма реагира като на клизма така че ако не искаш да стават аварии - или с презерватив или да не се празни вътре. Като натрупаш опит (ако дотогава задника ти не е взел да изпуска по всяко време) ще се научиш да контролираш реакциите си . Клизмата решава донякъде проблема но ако не е направена скоро - пак може да има материал.
Забележка: Макар че не ми е присъщо - сега съм сериозен защото с новото ми гадже имахме подобен проблем макар че я бях предупредил. Откарахме го на майтап ама усетих че не и стана приятно![]()
И не забравяй че до един момент може да се прави без проблем но после започваш ад се изпускаш по всяко време![]()
Е аз не искам да го правя постоянно, просто разнообразие. Друго си е вагиналния секс. Но искам да мога да си го правя без проблемПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Предлагам да си починете малко с тоя анален секс...
Разделът освен място за дискусии, е и място в което влизат малки деца. Съответено трябва да има някаква образователна функция, ако щете го наречете възпитателна. Да възпитава една сексуална култура, защото децата първо влизат по форуми (т.е. тук), а след това говорят с родителите си и всичко останало.
Съответено, когато всичко тук се върти около аналният секс или други фетиши, децата започват да го възприемат за нещо нормално и естествено. За пълнолетните може и да е такова, но за децата НЕ Е, за това искам да ограничим темите от този калибър, а не всяка втора да е такава.
Предпочитам раздела да е с образователен и възпитателен привкус, а не толкова с дискусионен около подобни хард изживявания.
Благодаря за разбирането, желая ви всичко добро.