- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Начин на Живот
Какво обичате да правите в свободното си време?
С приятел?
С Гадже?
Каде? Как?
И на какво се наслаждавате в живота?
Правя тази тема с цел да открия кой и как живее!
За да разберем какво се харесва и какво не!
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
Свободно време ... хммм ... фитнес, куче, приятели, гадже... последното по рядко незнам защо ;д
п.п абе когато съм на фитнес съм с приятели, с кучето съм с приятели ..
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
човек... освен да блъскаш и да си разхождаш кучето с приятели неправиш ли друго.....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от suckmycock
емм .. ко да ти кажа.. виса на компа по 2-3 часа, почти всеки ден тегла филми и си гледам, телевизия, .. че ти кво правиш ;д
Ставам в 10. В 1 съм на даскало. Прибирам се в 8, излизам, виждам се с някой приятел и към 12 съм легнал. Петък, събота и неделя съм нон стоп оут абсолютно навсякъде![]()
не ти влиза в работата
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
аз ли? аз се опитвам да живея нов живот... по нов начин! търся любовта и се опитвам да разбера какво прави един човек по цял ден и как прекарва времето си.... на какво се наслаждава!Първоначално написано от p17bull95
несъм аз човека който да ти го каже .... но защо не си намериш някакво хоби което да е навънка! стига с тези компове! да гледаш филмчета нонстоп и да висиш в залата не е много разнообразен и интересен начин на живот! направи нещо..... нз... странно ми е! не се засягай!![]()
ммм... ако може да некоментирам! просто като неискаш да споделиш.... непиши! неми влиза в работата вярно е... но нете карам насила да пишеш!Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Първоначално написано от fc
разкажи за събота и неделя.... ако не е проблем! интересно ми е какво правиш и на какво се "кефиш" през събота и неделя![]()
дам! уча се да пиша и да мисля! докато ти нареждаш някой някаде....Първоначално написано от lubomirky
![]()
мамка му.Първоначално написано от suckmycock
по темата: почти нямам свободно време напоследък.
WTF?! Някакво хоби навън ли .. еми ето как протича моя ден. Прибирам се от даскало в 13;30 излизам навън с кучето и приятели, след това отивам на фитнес прибирам се къпа се и към 16;00 пак съм навън... прибирам се към 7,8,9 седя на компа до към 10-11 пусна си някой филм гледам и заспивам. Е малко ли е?
От Понеделник до Петък:
От 7:30 до 13:30 на училище.
След това уча,оправям се нещо,лакове макове ала бала..,седя на компютъра и чат-пат излизам.
В Петък си заминавам за любимото Банско и излизам най-често с най-добрата ми приятелка.Събота и Неделя прекарвам почти само навън с мъжлето,виждам се с нашите и брат ми,уча за Понеделник и общо взето т'ва е.
Харесвам си животеца,горе-долу.
По принцип свободно време нямам много, но винаги когато имам го запълвам, та чак се препълва :Д
от понеделник до петък е горе - долу по - еднообразно ..
сутрин с 300 зора тати ме вдига от леглото, отивам на училище
в училище се наслаждавам на междучасията, през които постоянно се смеем с всички кретени :Д:Д
след това докато се прибера пак през цялото време само простотии се говорят и се смеем :Д
после се мотам в нас
уча там по каквото имам
ии излизам ^^
а във вторник и четвъртък съм и на танци и там си прекарвам страхотно ^^
от всичко най - много обичам да се смея
98% от времето си прекарвам с шумен смях :Д
сутрин докато всички в клас са заспали, отивам да им досаждам да ги разсмея малко :Д (не че сутрин и аз не съм като зомби, ама просто в ранните часове (и не само в ранните :Д) на деня ми прещраква нещо :Д)
друго какво правяя .. амии през седмицата ако се намери време ходим в парковете и там пак се хилим като извънземни :Д
събота и неделя гледам през по - голямата част от времето да съм навън .. паркчетата, разходки, на НДК пак разходки (да, обожавам да се разхождам ^^) и т.н
в живота ми се наслаждавам на щастливите моменти, прекарани с приятни хора иии най - много обичам усмивките и да се смея (:Д)
ии това е ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от p17bull95
ем извинявай! помислих че само блъскаш и неправиш нищо др! така ми прозвоча.... пак се извинявам!
Много зависи от настроението, но обожавам да имам свободно време. Обичам да излизам с приятели, но вече го правим доста по-рядко. Ходим или на кафе, или се разхождаме. С гаджето... или в тях, или на разходка. Често обичам да съм си сама няколко часа, за да правя, каквото искам. Обичам да ходя на фитнес, да си седя вкъщи и да слушам музика, драскам си в една тетрадка стихчета или нещо подобно.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ебаси мамата... .а аз се чудех какво да правя по цял ден....дадохте ми страхотни идеи! благодаря за което....
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
и аз обичам да пиша стихчета.... кажи някое? ако нети е проблем де... че ми е интересно за какво пишеш! :P
Първоначално написано от Snickers
извинявай! ти за 3 дена ли се научи да пишеш перфектно? без нито една грешка?????![]()
Писах ти лично съобщениеПървоначално написано от suckmycock
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
излизам с приятели и гаджето, чета, рисувам, баскетбол играя, на танция ходя ;д, на компа кеся, обичам да се разхождам, да слушам музика, да спя...![]()
REGGAE BOOM <3
Ставам 08:00ч, пия кафе, отивам с кучето до 10 часа навънка на разходка, след това на компютъра, права си сайтчета, скайп гледам, от 13:00 на даскало. След даскало в къщи, ям и на РС пак или пък с приятели на вънка. Общо взето това е.
Какво обичате да правите в свободното си време? - Да пазарувам, да се грижа за външният си вид, да съм с приятели и най-вече да съм с мъжа си =)
Каде? Как? - Шопинг - във всички градове, до които мога да се докопам. Да се грижа за външният си вид - в къщи, при фризьор или козметик. С приятели - центъра, кафета .. С мъжа ми - в къщи, навън, навсякъде =)
И на какво се наслаждавате в живота? - На приятелите си, на мъжа ми и на себе си.
насълзиха ми се очите като ти видях правописеца...
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!