- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Начин на Живот
бооклук клйооошптааааааффффф манаффф недоееебннн ссс шапката на праадяоси си рагнааал са оттваряяш ш таа праааааааана кибапи ваааааааааааааааааа ш та сгазаааааааааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
тоооооооооолккова съйммм пияннн че моааа наеба рооата ти от 1234913421873 коляно насаммммммммммммммммм сани акиии ми станеее паткаааааааааатаааааааа
яяяяяяяя съмммммм малеееее питбуллллллллллллллл
ТЕРИЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРР
зспаахте ли вееееееее отвооринияяяяяя
дам. нали трябва да изкарваме пари, не всеки като теб е супер богат, заради връзките си в Ловеч
ti ]o ne trae6 weeeeeeeeee mraaaaaaaaaafkaaaaaaaaaa! staaaaaaaaaaaaaai ba4kq666666666666! kopellle ne6tasnoooooo
baaaa4kaaaaaiiii i traiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiПървоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иеее наи сетне отиде да бачкаш и млакна копеле нещастнооооо местя го в другия крачол допивам си редбулааа и се гатам да мра в леглото а ти праи милиониииии спестяаи за ремонт на кенефаааааааааа грозен педерастттттттттт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нека ми е зле... нека съм тъп и се заяждайййй незнам кои стаа в 6 да ми чете коментарите и заминаа на раота и кои цяла нощ тряска като луд и едва глеааааааааааааааааааа маа факааааа може съм лудо копеле ма нестаам в 6 да бачкам кат теб мизерно лайнооооооооо
suckmycock
ще изглеждаш много по-умен ако избягваш всякакви спорове
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
чоовекоооооооооооооооо поркан съм на мМММАААААААААААХХХ и не ме ебеее!
Амии от понеделник до петък нали съм на у-ще ии ставам в 6:30,7:30 съм на училище - там по цял ден се забавляваме и се лигавим с най-добрата ми приятелка,общо взето смях нон-стоп,13:30 вече съм се прибрала,хапвам нещичко,после сядам да пуча за час,време,после малко на компютъра и към 17:30 приятелят ми се прибира,оправяме се излизаме с приятелката ми и нейния приятел на кафенце,прибираме се км 19:30 - аз правя нещо за хапване,вечеряме ии към 22:00 вече сме в леглото,гледаме ТВ,говорим си иии так
![]()
А събота и неделя по 24 часа съм с приятеля ми,говорим си,излизаме,гледаме филми,после малко на компютъра,кафенца,вечерта дискотека ииии така![]()
![]()
Ежедневие, хммм...
Приятели, тренировки, учене, гаджета/когато има/...![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
Моя начин на живот си е наи перфектен,поне за мен.Цялото ми свободно време го отделям върху pc-то,не излизам никаде освен на училище и чакам с нетърпение да свърша и да се прибера в нас
Петък събота и неделя съм почти по 24 часа на компютъра, любимите ми дниЗа приятели не може да става и дума че имам,от момичетата съм се отказал от 2 години
По точно не съм се и захващал някога,и не мисля да е скоро дори
Всички ме имат за някакв странен
което вобще не е истина разбирасе... Цъкам много CS
![]()
За мен това е живота просто....
П.П Извинявам се ако има грешки, не пиша често на кирилица...
И не съм някои на 13-14 години, на 18 съм
И отговора ми не е базик
В свободното си време продавам и потребявам наркотици
Първоначално написано от Ubieco
Ехх да съм ти на мясотото.![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
спорт, приятели, учене, компютър, телевизия .. това е))
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
От Понеделник до Петък всяка сутрин съм навън или на Hip-Hop от 1 до 6 на даскало вечер от 6:30 до 8 нaвън Събота и Неделя постоянно навън![]()
Стига ми да съм с любимия човек до мен или с приятелите ми .. от там натам на момента решаваме ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами ставам в 11 , после отивам на училище . Там е страшен купон и веселба. Прибирам се към 7-8 . Чета книга или дрънкам на китарата , уча яко ,че скоро има изпити ... За съжаление приятелите ми са в други градове или някакви далечни квартали , а с приятелката се разделихме та няма кой знае къде да излизам ...
Какво обичате да правите в свободното си време? Обичам най-вече да излизам с приятели, да ходя на кафе, на кръчма, на дискотека (ако ме пуснат), да гледам филми, понякога и да чета книги.
С приятел? Обичам да се разхождам, когато сме приятели или да отидем някъде, където няма много хора и да си избием цялата лигня и простотия като хората...![]()
С Гадже? Да се гушкамеДа се смеем и да правим простотии
Винаги съм се опитвала да накарам гаджето ми да ме възприема като негов приятел, на който може да си покаже всички глупости и тъпи мисли, а не просто като плюшена играчка, която да мачка...
![]()
КЪде? Как? Ми май вече обясних... На кафе, на кръчма или някъде из гората, където е безлюдно.![]()
И на какво се наслаждавате в живота? На щастливите моменти. А повечето от щастливите ми моменти съм изживяла с компания - с хубава компания от готини хора, с които сте със сходен характер и си имате уважението.. хора, които нямат срам, чувстват се като братя и не им пука какво правят и дали примерно минувачите ги гледат странно, важното е да си изкарат весело, да има сеир и смях, да има адреналин!
Извод : Приятели, адреналин, щастие -> хубави спомени.На това се наслаждавам в живота.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
+Първоначално написано от LadyDi
Много мразя да имам толкова свободно време. Само го пилея, пък и се чувствам непълноценна.
В последно време само това се случва. Гледам телевизия, чета някоя и друга книжка иии добре, че има някой, който да ме извади насилствено от нас, че съвсем ще се асоциализирам. ((:
Иначе имам и 2-3дневни задължения през седмицата и това ми е разнообразието. ((:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мъъътрво пииияяяннн ф 3 съъммм на линияяяяяяяяя
ебааах баси яката мацкааааа !
братооооооооооо поззздравввввв
Ленинград - Свобода
esttt!!! 2pac se pak! mersi mnoo!
http://www.vbox7.com/play:5d1e05ba&al=1&vid=1267779
tfa ot men za tb!!!![]()