.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 142
    бооклук клйооошптааааааффффф манаффф недоееебннн ссс шапката на праадяоси си рагнааал са оттваряяш ш таа праааааааана кибапи ваааааааааааааааааа ш та сгазаааааааааааааааааа
    LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
    There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....

тоооооооооолккова съйммм пияннн че моааа наеба рооата ти от 1234913421873 коляно насаммммммммммммммммм сани акиии ми станеее паткаааааааааатаааааааа

яяяяяяяя съмммммм малеееее питбуллллллллллллллл

ТЕРИЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРР

зспаахте ли вееееееее отвооринияяяяяя

дам. нали трябва да изкарваме пари, не всеки като теб е супер богат, заради връзките си в Ловеч

ti ]o ne trae6 weeeeeeeeee mraaaaaaaaaafkaaaaaaaaaa! staaaaaaaaaaaaaai ba4kq666666666666! kopellle ne6tasnoooooo

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    дам. нали трябва да изкарваме пари, не всеки като теб е супер богат, заради връзките си в Ловеч
    baaaa4kaaaaaiiii i traiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

иеее наи сетне отиде да бачкаш и млакна копеле нещастнооооо местя го в другия крачол допивам си редбулааа и се гатам да мра в леглото а ти праи милиониииии спестяаи за ремонт на кенефаааааааааа грозен педерастттттттттт
    нека ми е зле... нека съм тъп и се заяждайййй незнам кои стаа в 6 да ми чете коментарите и заминаа на раота и кои цяла нощ тряска като луд и едва глеааааааааааааааааааа маа факааааа може съм лудо копеле ма нестаам в 6 да бачкам кат теб мизерно лайнооооооооо

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    suckmycock

ще изглеждаш много по-умен ако избягваш всякакви спорове
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

чоовекоооооооооооооооо поркан съм на мМММАААААААААААХХХ и не ме ебеее!

Град
    MoHTaHa
    Амии от понеделник до петък нали съм на у-ще ии ставам в 6:30,7:30 съм на училище - там по цял ден се забавляваме и се лигавим с най-добрата ми приятелка,общо взето смях нон-стоп ,13:30 вече съм се прибрала,хапвам нещичко,после сядам да пуча за час,време,после малко на компютъра и към 17:30 приятелят ми се прибира,оправяме се излизаме с приятелката ми и нейния приятел на кафенце,прибираме се км 19:30 - аз правя нещо за хапване,вечеряме ии към 22:00 вече сме в леглото,гледаме ТВ,говорим си иии так

А събота и неделя по 24 часа съм с приятеля ми,говорим си,излизаме,гледаме филми,после малко на компютъра,кафенца,вечерта дискотека ииии така

Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    Ежедневие, хммм...
    Приятели, тренировки, учене, гаджета/когато има/...
    ...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...

Моя начин на живот си е наи перфектен,поне за мен.Цялото ми свободно време го отделям върху pc-то,не излизам никаде освен на училище и чакам с нетърпение да свърша и да се прибера в нас
    Петък събота и неделя съм почти по 24 часа на компютъра, любимите ми дни За приятели не може да става и дума че имам,от момичетата съм се отказал от 2 години По точно не съм се и захващал някога,и не мисля да е скоро дори Всички ме имат за някакв странен което вобще не е истина разбирасе... Цъкам много CS За мен това е живота просто....

П.П Извинявам се ако има грешки, не пиша често на кирилица...

И не съм някои на 13-14 години, на 18 съм

И отговора ми не е базик

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    В свободното си време продавам и потребявам наркотици
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Ubieco
    Отивам на бачкане да трошим главите на пияни малолетни пикльовци Обичам си работата ей

Ехх да съм ти на мясотото.
    По-добре як и тъп, отколкото само тъп!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    спорт, приятели, учене, компютър, телевизия .. това е ))
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Повече от фен Аватара на razores
    От Понеделник до Петък всяка сутрин съм навън или на Hip-Hop от 1 до 6 на даскало вечер от 6:30 до 8 нaвън Събота и Неделя постоянно навън

Мега фен Аватара на Hilary_
    Стига ми да съм с любимия човек до мен или с приятелите ми .. от там натам на момента решаваме ..

Град
    Антиохия
    Ами ставам в 11 , после отивам на училище . Там е страшен купон и веселба . Прибирам се към 7-8 . Чета книга или дрънкам на китарата , уча яко ,че скоро има изпити ... За съжаление приятелите ми са в други градове или някакви далечни квартали , а с приятелката се разделихме та няма кой знае къде да излизам ...

Град
    in the reality : )

Re: Начин на Живот

Какво обичате да правите в свободното си време? Обичам най-вече да излизам с приятели, да ходя на кафе, на кръчма, на дискотека (ако ме пуснат), да гледам филми, понякога и да чета книги.
    С приятел? Обичам да се разхождам, когато сме приятели или да отидем някъде, където няма много хора и да си избием цялата лигня и простотия като хората...
    С Гадже? Да се гушкаме Да се смеем и да правим простотии Винаги съм се опитвала да накарам гаджето ми да ме възприема като негов приятел, на който може да си покаже всички глупости и тъпи мисли, а не просто като плюшена играчка, която да мачка...
    КЪде? Как? Ми май вече обясних... На кафе, на кръчма или някъде из гората, където е безлюдно.
    И на какво се наслаждавате в живота? На щастливите моменти. А повечето от щастливите ми моменти съм изживяла с компания - с хубава компания от готини хора, с които сте със сходен характер и си имате уважението.. хора, които нямат срам, чувстват се като братя и не им пука какво правят и дали примерно минувачите ги гледат странно, важното е да си изкарат весело, да има сеир и смях, да има адреналин!
    Извод : Приятели, адреналин, щастие -> хубави спомени. На това се наслаждавам в живота.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    А аз почти нямам свободно време... Обикновено намирам само в събота и гледам да си отспя през него
    +

Много мразя да имам толкова свободно време. Само го пилея, пък и се чувствам непълноценна.
    В последно време само това се случва. Гледам телевизия, чета някоя и друга книжка иии добре, че има някой, който да ме извади насилствено от нас, че съвсем ще се асоциализирам. ((:
    Иначе имам и 2-3дневни задължения през седмицата и това ми е разнообразието. ((:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

мъъътрво пииияяяннн ф 3 съъммм на линияяяяяяяяя
    ебааах баси яката мацкааааа !

братооооооооооо поззздравввввв

Ленинград - Свобода

esttt!!! 2pac se pak! mersi mnoo!

http://www.vbox7.com/play:5d1e05ba&al=1&vid=1267779

tfa ot men za tb!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си