Какво обичате да правите в свободното си време? Обичам най-вече да излизам с приятели, да ходя на кафе, на кръчма, на дискотека (ако ме пуснат), да гледам филми, понякога и да чета книги.
С приятел? Обичам да се разхождам, когато сме приятели или да отидем някъде, където няма много хора и да си избием цялата лигня и простотия като хората...
С Гадже? Да се гушкаме Да се смеем и да правим простотии Винаги съм се опитвала да накарам гаджето ми да ме възприема като негов приятел, на който може да си покаже всички глупости и тъпи мисли, а не просто като плюшена играчка, която да мачка...
КЪде? Как? Ми май вече обясних... На кафе, на кръчма или някъде из гората, където е безлюдно.
И на какво се наслаждавате в живота? На щастливите моменти. А повечето от щастливите ми моменти съм изживяла с компания - с хубава компания от готини хора, с които сте със сходен характер и си имате уважението.. хора, които нямат срам, чувстват се като братя и не им пука какво правят и дали примерно минувачите ги гледат странно, важното е да си изкарат весело, да има сеир и смях, да има адреналин! Извод : Приятели, адреналин, щастие -> хубави спомени. На това се наслаждавам в живота.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!