- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бира ;д
Таа..кажете си мнението.. каква бира харесвате.. защо? мека ли е? не е ли..? дрън, дрън.. щото за нова година с приятели се чудим каква да си вземем.. и.. не излизаме на глава
![]()
ии сори ако съм сбъркала раздела.. но този ми изглежда най-подходящ..
![]()
Тва прозвуча сякаш смяташ бирата за алкохолПървоначално написано от TrickyAngel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва е като тъпите дечурля от американските тийн филми, които се кефят като цигани на баница когато набарат отворената бира на тате, забравена на масата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За Нова година само твърд алкохол бе хахахха с бирата....най-много да започнете...![]()
![]()
![]()
Малко се едно не уважавам бирата. Да уточня, че тя е нещо свещено за мен. Жива вода. Божествена напитка. Дар! Обичам бира.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
личната карта мога ти покажа.. мне.. не съм на 12Първоначално написано от ClockworkOrange
.. и по принцип не пия.. ама аз ще ходя да купувам алкохола.. и не знам каква бира да взема.. след като всички имат различни претенции
не знам защо никой не иска да отговори на върпоса... но както и да е ;]
![]()
![]()
![]()
![]()
ти сериозно?
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Аааа искаш да ти изброим имената на няколко бириииии яяясно.
Загорка, Туборг, Шуменско, Ариана, Пиринско, Каменица, Хайнекен, Кайзер....
още?
ем.. питам.. един казва пиринско.. друг каменица.. а аз си нямам и понятие от бира :Х
ааааа каменица недейПървоначално написано от TrickyAngel
Шуменското и Пиринското са добри (са мен лично...еднакви), Загорката е добра, но по-силно алкохолна
ClockworkOrange - ааа като бях малка мноооого го обичах тва..Страшно вкусно е....препоръчвам !
между другото и това е идеяПървоначално написано от ClockworkOrange
но стига със спама.. а? не, че нещо.. но не обичам да се заяждам за глупости
![]()
вино и шампанско пием само на Младенова Изба, шОто се познаваме със собственика и пием без пари![]()
бира... каквато има, предпочитания има ама айде не съм принцеса мога да пукам всичко!
за нова година... ВОДКА!
при мен водката е всяка събота... smirnoff майна...
аз към края на месеца все нямам пари дейба.
купи КАМеница... това е нещо като стандартно решение.
Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликьор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти
после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка... да го набием на Пепеляшкаааа
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
абе ей Боби Туборо фен.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
ахаайахаххПървоначално написано от mmKamm
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Водката е жива вода, за нова година планирам да се отрежа с Финландия и Руски Стандарт.
С тези коментари.. хероини и глупости.. се сетих как една приятелка ми се обади в 3 сутринта да ми реве, щот няква шматка пила, друсала се и се натровила, та до болница се стигнало..после викала, че вижда ангелчета
![]()
![]()
трагедия
то не е смешно де...
![]()
Луд ли си, т'ва е най-великата ариана! Във входа пред ена врата имаше торба с бирени бутилки и си откраднах една такава.
Последната Ариана от старите пих 2005 или 2006 май месец. Бяхме на спискане на Марица с лодка от Пловдив до Свиленград. В някое от селата освен 4-ри от новите, бяха взели последните 2 от старите бири. Отделихме се младежта и си я пихма на спокойствие на малки глъдки. Едно от поредните неща, за които за жалост и аз мога да кажа "не е като едно време"