- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не е на ясно ?!
Ходих с едно момче 3 месеца, след което той ми изневери и аз бях доста дълго време депресирана .. В най - небодходящото време - 7 клас ..
Според учителките ми съм била попаднала в "черна дупка", защото не спирах да плача и пр.
бточно тогава бях в МКДонълдс с приятела когато си разсипах таблата върху едно момче. И така скап, това онова / бах скъсала с гаджето си преди 4 дни/ Писахме си по скайпа, опознахме се доста добре, той беше много зарибен - личеше му, не спираше да ми звъни, пише и пр.
Обаче аз се чувствах леко виновна, едва ли не преди три дни скъсах с голямата си любов и на следващата седмица нов.. Просто незнам.
И така с течение на времето се влюбх в това момче, вече минаха 3 седмици, и той спря да ми пише много казва ми, че ме харесва, но винаги има едно НО.. Все още се притеснявам 3 седмици не са ли малко, за да започна на ново. А колкото до училището перфектно е .
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
И какво като са минали 3 седмици, има някакъв период, в който задължително да страдаш по бившия ли? Той не е бил голямата ти любов, тя ти предстои, та ти си на 13 (14)!
+2Първоначално написано от lubomirky
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от aloveyou
+3
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Исках различни мнения по въпроса, не само едно и също ..![]()
Някой друг да има нещо да добави ..
П.С Благодаря на писалите до сега![]()
Ем и аз съм в същото положение .. 7 клас .. преди месец най - голямата ми любов скъса с мен точно на третия ни месец .. и някъде до оня ден само плачех за него ... ноо вчера се запознах с едно момче и се харесахме ... съвсем забравих, че ми е гадно заради бившото ми гадже .. още го обичам .. но не знамм .. : ((
Сърцето ми Тик - Так For you
Моля ви помогнете ни ..![]()
Ами в случая вие си помогнете.Най-добре е да опитате отново,но с отворени очи.Не бързайте да се влюбвате.И не означава,че като сте имали по дълга връзка и предполагам ви е отнел девствеността въпросната ви любов,че е най-голямата ви.Ще дойде време ще имате и други и други и тогава ще дойде истинската ви с която ще си прекарате живота.
Първоначално написано от 1989mitty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти чуваш ли се бе момиче ?![]()
![]()
На 13 съм .. Как ще ми е отнел дествеността![]()
предположих и все пак щом ти се чувстваш добре с него и най-вече като ти е потръгнало в училище ако ти е по добре с него защо да е минало малко време.Намериш ли си приятен човек бъди с него.Какво има да му мислиш
Ако наистина имаш интерес към това момче,значи не би трябвало съвестта да те гризе..И от къде знаеш че бившото ти гадже е голямата ти любов,може пък да се окаже,че новото момче е мечтаният принц на бял кон..[/i]
За тея неща срок няма.
Какво ?! Да не би да си прочела някъде, че има определено време през което трябва да ревеш за предишния и да не обръщаш внимание на другите момчета.
Дори и един час след като сте скъсали да видиш друго момче, което да ти е симпатично пак е добре. Съдба !
И спря да се върти за миг земята..
какво да ти помагаме нали си влубена вече в нов загървила си мъката по бившия какъв е проблема, че не мога да схвана нещо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма значение колко време е минало, дори да са 2 часа ако се чувстваш готова да си отдадеш чувствата на нов човек- давай![]()
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .