Имам доста серизоен проблем,ще се опитам накратко да обясна.....Хода с едно момиче,или по точно ходих,1 година и 6 месеца......НО,от 3-4 месеца нещата не варвят.Тя започна да ме къса,доста често....аз винаги се молех,да сме заедно и уж се събирахме с някакви условия,спрямо мен.Винаги се опитвах,всичко да е още по-добре,да няма караници....но нещата ставаха по зле,тя ме късеше за нищо или за измислици,а аз все се молех ...... От един месец,уж се обичаме още,искаме да сме заедно,но всеки път когато излезнем някъде,става ЗВЕРСКИ СКАНДАЛ......рев......сила......зл оба......като тези неща са истина,много иззлобяваме един на друг....Въпроса е,че това става за глупости от неина страна,аз не правя неща,заради които да се получат тези караници,или поне,не толкова сериозни неща.......Днес пак се молих в тях,ревах и,а тя ми каза,че съм луд и че не иска да е с мен.....а всъщност,аз знам,че под тази злоба,тя има чуства......ИСКАМ КОМПЕТЕНТЕН СЪВЕТ,какво да правя ?! Искам да сме заедно,но ..... Помогнете ми ...... ;(