Много странен човек си. На всяко нещо трябва да си опакото.Първоначално написано от Violenza
Когато човек е влюбен, обикновено има склонността да си позволява да го унижават. В случая, момчето е влюбено и вината е в момичето, че е тъпа пикла, която не знае какво иска.
Личното щастие не винаги зависи единствено и само от теб. Не ти ли се е случвало като малка да се разревеш, защото мама и тати не ти купуват нещо, което много, много искаш? Е, била си нещастна, щото не са ти угодили. Слабохарактерна си...
(Разбира се, това е пример. Фактът е, че мнението ти е много не на място).
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от Riva
I don`t care .. ;] ..
Примерът не е умествн в случая, но няма да коментирам.Първоначално написано от LadyDi
Ти каза, това, което имах предвид - "момичето е тъпа пикла". Откъде знаеш, че той не е виновен за провала на връзката им?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Защо да е виновен той?
Ако трябва да си говорим честно, аз дори не знам до колко е истинска историята. Но по това, което е написал автора съдя, че момичето е виновно.
И примерът ми е много уместен. Жалко, че не можеш да го изкоментираш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
направи и някакъв подарък, за да я зарадваш... и любовни сладки смс-и ... ти я познаваш, знаеш какво обича... зарадвай я![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само без ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... успех
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)
^май не си си взела хапчетата още
![]()
по темата: отдалечи се от нея, докажи й, че не е центъра на света и можеш да живееш и без нея(колкото и да ти е трудно)... само така можеш да разбереш дали те обича или си просто за присъствие...
толкова мнения се изписаха, смисъла на повечето е един и същ.. ако ми кажеш че още не си разбрал какво искаме да ти кажем...![]()
айде късмет и пиши какво е станало![]()
аман от смотани женски индивиди![]()
![]()
Ти нормален ли си?Със всичкия ли си си?Я, си хвани дармите с достойнство да видиш дали няма да ти дотича покорно..Тя знае , че може да те прави на две и половина и те ползва за изтривалка...Мъж ли си или чорап?Първоначално написано от Source
С доста закъснение пиша,но да ви кажа кво стана.....е,с момичето вече не сме заедно от половин месец,не съм я и чувал,само и пишех преди 1 седмица,че я обичам и че искам да сме заедно,но спирам да я търся.....и тя,отговори "Ми аиде спри да ме търсиш,нали това каза....." .... Вече забелязах,че причините от неина страна да ме скъса,са супер нереални и си правя извод,че просто незнае какво иска.....говори ми за други момичетаааа,а знае,че други няма,знае че я обичам и се чуди кво да измисли....аз като съм излизал по квартала било лошо,щото тя събота и неделя си ходи в провинцията при техните и там си прави квото иска,никога не съм я спирал,а аз като излезна по квартала ме късеше .... пф ..... ето такива причини тъпи ми искара,че ме била скъсала.....преди много ме обичала,но аз съм я отдалечил,като съм искал да излизам без нея с приятели,е тя не проумя,че това е нормално и всеки има малко прао на лично пространство,даже преди винаги я зимах с мен,но тя нещо пак се расърди на мойте хора,супер детски........това е общо взето,сега я оставих,както тя хожела,мъчно ми е доста,щото я познавам и знам,че няма да ме потърси.....но незнам вече......![]()
Първоначално написано от aniie
Подкрепям.
Тъпа истеричка.
Просто се предай. Опитай се да приемеш истината. Не й досаждай, явно тя не те обича вече. Има момичета, които заслужават да плачеш за тях повече от нея. Така унижаваш себе си.
Ами аз ще те посъветвам да я оставиш на мира. Следкато тя е казала, че не те иска няма какво да и се бъркаш още.![]()
Е па не те иска, не включи ли. Запази поне малко достойнство.Първоначално написано от Source
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Как се казва тая? Познавам един фр със същия проблем. Бтв ще кажа каквото и на него. Бъди мъж.
Първоначално написано от Collapse8
Хвани си някоя нова готина мацка и ще видиш как бившата ти ще си отвори очите и ще започне тя да ти се моли.. а ако не стане значи наистина не иска да е с теб а ти си си набивал филми че има чуства към теб
There is no right or wrong, only fun or boring
ne se unijavaii ! budi muj ! trqbva da priemesh fakta che nqma da se sluchi nishto v tazi vruzka osven jestokite vi karanici ! edva li e edinstvenata![]()
sigurna sum che shte namerish mnogo po-dobra kolkoto i da q obichash
![]()
Бате тая не заслужава да я обичаш, още повече да си причиняваш това заради нея... Майната й, разкарай я от живота си и продължи напред с вдигната глава. Нямаш ли грам самоуважение ?
Остави я, зарежи я!Направи да и е гадно и после да ти се моли!Първоначално написано от Sladurcho
![]()
да я накараш да ти завижда и злобата не са най добрия вариант хвани си яка мацка но заради самата нея и заради самия себе си не заради бившата
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
към автора:само ти видях ника и заглавието на темата и ясно...
REGGAE BOOM <3
Така е. Кофти е за теб, но това е истината.Първоначално написано от Bellatrix
+Първоначално написано от Riva
"Зарад п*тка,п*тка не ставай."
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."