.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Тема: Ужас!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Много ми е интересно как всички обвинявате момичето, ами ако той е виновен?
    От всичко най-мразя такива, които обичат да се изкарват жертвите, наранените, другите винаги са им виновни за личното нещастие.
    Ти като си слабохарактерен, не ти е виновно момичето, че не те иска.
    Много странен човек си. На всяко нещо трябва да си опакото.

Когато човек е влюбен, обикновено има склонността да си позволява да го унижават. В случая, момчето е влюбено и вината е в момичето, че е тъпа пикла, която не знае какво иска.
    Личното щастие не винаги зависи единствено и само от теб. Не ти ли се е случвало като малка да се разревеш, защото мама и тати не ти купуват нещо, което много, много искаш? Е, била си нещастна, щото не са ти угодили. Слабохарактерна си...
    (Разбира се, това е пример. Фактът е, че мнението ти е много не на място).
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от Riva
    Абе я не ставай за смях.Къде ти е самоуважението?Кажи й че няма да се занимаваш повече,ако наистина те обича ще се върне...
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Много ми е интересно как всички обвинявате момичето, ами ако той е виновен?
    От всичко най-мразя такива, които обичат да се изкарват жертвите, наранените, другите винаги са им виновни за личното нещастие.
    Ти като си слабохарактерен, не ти е виновно момичето, че не те иска.
    Много странен човек си. На всяко нещо трябва да си опакото.

Когато човек е влюбен, обикновено има склонността да си позволява да го унижават. В случая, момчето е влюбено и вината е в момичето, че е тъпа пикла, която не знае какво иска.
    Личното щастие не винаги зависи единствено и само от теб. Не ти ли се е случвало като малка да се разревеш, защото мама и тати не ти купуват нещо, което много, много искаш? Е, била си нещастна, щото не са ти угодили. Слабохарактерна си...
    (Разбира се, това е пример. Фактът е, че мнението ти е много не на място).
    Примерът не е умествн в случая, но няма да коментирам.
    Ти каза, това, което имах предвид - "момичето е тъпа пикла". Откъде знаеш, че той не е виновен за провала на връзката им?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Защо да е виновен той?

Ако трябва да си говорим честно, аз дори не знам до колко е истинска историята. Но по това, което е написал автора съдя, че момичето е виновно.

И примерът ми е много уместен. Жалко, че не можеш да го изкоментираш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

направи и някакъв подарък, за да я зарадваш... и любовни сладки смс-и ... ти я познаваш, знаеш какво обича... зарадвай я само без ... .... успех
    Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)

Град
    Sофiiя City xD
    ^ май не си си взела хапчетата още
    по темата: отдалечи се от нея, докажи й, че не е центъра на света и можеш да живееш и без нея(колкото и да ти е трудно)... само така можеш да разбереш дали те обича или си просто за присъствие...

толкова мнения се изписаха, смисъла на повечето е един и същ.. ако ми кажеш че още не си разбрал какво искаме да ти кажем...
    айде късмет и пиши какво е станало
    аман от смотани женски индивиди

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Re: Ужас!

Цитирай Първоначално написано от Source
    аз винаги се молех..Днес пак се молих в тях,ревах и,а тя ми каза, ;(
    Ти нормален ли си?Със всичкия ли си си?Я, си хвани дармите с достойнство да видиш дали няма да ти дотича покорно..Тя знае , че може да те прави на две и половина и те ползва за изтривалка...Мъж ли си или чорап?

С доста закъснение пиша,но да ви кажа кво стана.....е,с момичето вече не сме заедно от половин месец,не съм я и чувал,само и пишех преди 1 седмица,че я обичам и че искам да сме заедно,но спирам да я търся.....и тя,отговори "Ми аиде спри да ме търсиш,нали това каза....." .... Вече забелязах,че причините от неина страна да ме скъса,са супер нереални и си правя извод,че просто незнае какво иска.....говори ми за други момичетаааа,а знае,че други няма,знае че я обичам и се чуди кво да измисли....аз като съм излизал по квартала било лошо,щото тя събота и неделя си ходи в провинцията при техните и там си прави квото иска,никога не съм я спирал,а аз като излезна по квартала ме късеше .... пф ..... ето такива причини тъпи ми искара,че ме била скъсала.....преди много ме обичала,но аз съм я отдалечил,като съм искал да излизам без нея с приятели,е тя не проумя,че това е нормално и всеки има малко прао на лично пространство,даже преди винаги я зимах с мен,но тя нещо пак се расърди на мойте хора,супер детски........това е общо взето,сега я оставих,както тя хожела,мъчно ми е доста,щото я познавам и знам,че няма да ме потърси.....но незнам вече......

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Цитирай Първоначално написано от aniie
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Човече не забравяй, че трябва все пак да имаш някакво достойнство... Недей да се унижаваш пред себе си! По-добре търси човек, който да те обича и уважава такъв какъвто си, ако смяташ, че проблема не се корени в самия теб. Имаше една поговорка: "По добре на хората в устата, от колкото в кратака". Много добре зная, че когато човек обича е готов на всичко, но вяко нещо си има "начало и край" - просто трябва да усетиш кога е дошъл този момент...

+

Подкрепям.

Град
    In My Sick Brain <3
    Тъпа истеричка.

Повече от фен
    Просто се предай. Опитай се да приемеш истината. Не й досаждай, явно тя не те обича вече. Има момичета, които заслужават да плачеш за тях повече от нея. Така унижаваш себе си.

Ами аз ще те посъветвам да я оставиш на мира. Следкато тя е казала, че не те иска няма какво да и се бъркаш още.

Град
    Разград

Цитирай Първоначално написано от Source
    Имам доста серизоен проблем,ще се опитам накратко да обясна.....Хода с едно момиче,или по точно ходих,1 година и 6 месеца......НО,от 3-4 месеца нещата не варвят.Тя започна да ме къса,доста често....аз винаги се молех,да сме заедно и уж се събирахме с някакви условия,спрямо мен.Винаги се опитвах,всичко да е още по-добре,да няма караници....но нещата ставаха по зле,тя ме късеше за нищо или за измислици,а аз все се молех ...... От един месец,уж се обичаме още,искаме да сме заедно,но всеки път когато излезнем някъде,става ЗВЕРСКИ СКАНДАЛ......рев......сила......зл оба......като тези неща са истина,много иззлобяваме един на друг....Въпроса е,че това става за глупости от неина страна,аз не правя неща,заради които да се получат тези караници,или поне,не толкова сериозни неща.......Днес пак се молих в тях,ревах и,а тя ми каза,че съм луд и че не иска да е с мен.....а всъщност,аз знам,че под тази злоба,тя има чуства......ИСКАМ КОМПЕТЕНТЕН СЪВЕТ,какво да правя ?! Искам да сме заедно,но ..... Помогнете ми ...... ;(
    Е па не те иска, не включи ли. Запази поне малко достойнство.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Как се казва тая? Познавам един фр със същия проблем. Бтв ще кажа каквото и на него. Бъди мъж.

Цитирай Първоначално написано от Collapse8
    Тъпа истеричка.

Град
    Таити
    Хвани си някоя нова готина мацка и ще видиш как бившата ти ще си отвори очите и ще започне тя да ти се моли.. а ако не стане значи наистина не иска да е с теб а ти си си набивал филми че има чуства към теб
    There is no right or wrong, only fun or boring

ne se unijavaii ! budi muj ! trqbva da priemesh fakta che nqma da se sluchi nishto v tazi vruzka osven jestokite vi karanici ! edva li e edinstvenata sigurna sum che shte namerish mnogo po-dobra kolkoto i da q obichash

Супер фен
    Бате тая не заслужава да я обичаш, още повече да си причиняваш това заради нея... Майната й, разкарай я от живота си и продължи напред с вдигната глава. Нямаш ли грам самоуважение ?

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Хвани си някоя нова готина мацка и ще видиш как бившата ти ще си отвори очите и ще започне тя да ти се моли.. а ако не стане значи наистина не иска да е с теб а ти си си набивал филми че има чуства към теб
    Остави я, зарежи я!Направи да и е гадно и после да ти се моли!

да я накараш да ти завижда и злобата не са най добрия вариант хвани си яка мацка но заради самата нея и заради самия себе си не заради бившата
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

към автора:само ти видях ника и заглавието на темата и ясно...
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    И къв е смисъла да висиш на момичето на главата? Явно не те иска вече, но вече и не знае как да те скъса. То не е толкова лесно като си бил с някого много време. Жал ти е най-малкото. А ти само я мъчиш като не я оставяш на мира.
    Просто си ходи.
    Така е. Кофти е за теб, но това е истината.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    откажи се, майна

Цитирай Първоначално написано от Riva
    Абе я не ставай за смях.Къде ти е самоуважението?Кажи й че няма да се занимаваш повече,ако наистина те обича ще се върне...
    +

Град
    million miles away (:
    "Зарад п*тка,п*тка не ставай."
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си