- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вярвате ли
Вярвате ли,че някой може да Ви обича вечно?Да даде всичко за да сте щастливи?И ако намерите такъв човек бихте ли тръгнали с него,макар и да не го обичате?Или бихте предпочели някой красив и богат,но да не изпитва нищо към вас,а вие да изпитвате само привличане към него?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нищо, че съм момче, ще ти отговоря така: Доналд Тръмп как на 65 се ожени за 30 годишна? По "любов" разбира се и със замечателни летателни способности на тази въсзраст....Съмняваш ли се?
Аз макар и след вече 2 години още бих казал, че си е специална за мен.. Макар и не съшата любов все още е в сърцето ми и не ми е безразлична (: Та мисълта ми е предполагам, че до няк'ва степен е възможно.
Първоначално написано от Snickers
=> си доста заблудена![]()
Не.. ясно е![]()
здравей, съкровищеПървоначално написано от Snickers
небето е в очите ти, а връх Мусала е в гащите ми
искаш ли да видиш хоризонта...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Тази вече луната е омайна ще скъсам твоята ваджайнаПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
Първоначално написано от Snickers
![]()
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Той се притистисна сега...![]()
Вярвам ест. И ти казвам, че не искам нито едното от двете. Искам някой дето ще ме обича, ама и аз него. ВЗАИМНО. Другите два варианта нямат бъдеще.
Вярвам в Сродните души.
Не, аз не вярнам. Няма вечни приятели, няма вечни врагове, има вечни интереси.
1. Не бих тръгнала с човек, който ме обича, но аз него - не.
2. Точно в момента искам да се наслаждавам на свободата си и да слагам началото на пътя към амбициите си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ЕДУАРД КЪЛЪН![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ох мъжо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
В момента не търся вечна любов... дори не мисля за такава, а оставям нещата просто да се случват. Обикновено много очаквания и планове водят до разочарования.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
А! точноПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Няма вечна любов.
Понятието е абсурдно
Просто... няма вечни неща.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
тръмп е пич.Първоначално написано от amk933
който е чел книгите му, знае че той е единствения човек сигурно в света, който става 2 пъти милиардер, това не го може никой. играч е, така че може и по любов да се е омъжила. плюс това в книгата "как да станеш богат" от него пак, сам си пише че предбрачния договор е закон за него, тъй че никоя няма да вземе и цент![]()
[quote="MaLkaTa_LaDy"]Не, аз не вярнам. Няма вечни приятели, няма вечни врагове, има вечни интереси.
Много точно казано. . . ++
аз вярвам, че когато човек е обичал, дори да се е разделил с любовта си, той продължава да я носи в сърцето си..макар и да е минало много време, той все още ще държи на нея и ще я чувства специална (както се изрази 1но момче по-горе).. но аз съм романтичка..
аз лично бих предпочела да обичам и да ме обичат... но ако това е наистина невъзможно,то по-добре да ме обичат без да обичам.. просто, защото в другия случай (аз да обичам, а мен - не) е болезнено..
Не вярвам в думи като 'завинаги' и 'вечно'.
И противопоставянето на двата образа не е коректно, защото аз не бих била с някого просто защото той ми се кълне в невъзможни за изпълнение думи и още по-малко, ако не го и обичам.
От друга страна пък изоообщо не ме привличат богатите. Дори напротив... по-скоро би ме притеснявал един такъв. А ако не мога да се отпусна и да бъда себе си с човек до мен - никакъв шанс, независимо колко красив и богат е той.
Аз си търся много по-простички неща, които обаче явно с времето закърняват за хората и ги считат за нищожни и несъществени... дори смешни и нелепи. (:
Затова майната им на хората и смотаните им порядки.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
++Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
По темата: Бих казал, дори и с капка съжаление, че на този свят /особено в днешно време и съжаление в близкото бъдеще/ няма нищо Вечно...![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...