.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

Re: ех тази любов

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    и тя ми каза, че ме мрази, защото съм бил казал, че сме гаджета, а това си го измислиха едни момчета от моя клас. И сега нз к'во да правя. ПЛС КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ
    не се сърди но ми звучи ужасно детско иначе за проблема кажи й истината, ко се прави на много оборатна да си гледа работата и тва е ..
    хубу ама аз не мисля к'ат тебе. Аз искам нещо и т'ва е няма да се откажа от него.
    П.С. Нормално е да ти звучи така, се пак аз сам на 13

и тя ми каза, че ме мрази, защото съм бил казал, че сме гаджета, а това си го измислиха едни момчета от моя клас. И сега нз к'во да правя. ПЛС КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ
    не се сърди но ми звучи ужасно детско иначе за проблема кажи й истината, ко се прави на много оборатна да си гледа работата и тва е ..
    хубу ама аз не мисля к'ат тебе. Аз искам нещо и т'ва е няма да се откажа от него.
    П.С. Нормално е да ти звучи така, се пак аз сам на 13
    охх леле майкоо... не ели рано да знаеш какво искаш??
    I don`t care .. ;] ..

к'ви са тия вежди, бе
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    к'ви са тия вежди, бе

Град
    моя сибствен град

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    к'ви са тия вежди, бе

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Виж ся пич.Харесваш я ,а тя ти е казала ,че те мрази. В тази ситуация трябва да отидеш и да поговориш с нея сериозно.Казваш и там ,че я харесваш и я питаш какво чувства.Ако те отреже го преодоляваш и преминаваш на следващата

П.П. Сигурен съм ,че тя не те мрази ама е на 13 и явно мнението на хората около нея влияе прекалено силно....Ама успех

--------------------------------------------------------

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Виж ся пич.Харесваш я ,а тя ти е казала ,че те мрази. В тази ситуация трябва да отидеш и да поговориш с нея сериозно.Казваш и там ,че я харесваш и я питаш какво чувства.Ако те отреже го преодоляваш и преминаваш на следващата

П.П. Сигурен съм ,че тя не те мрази ама е на 13 и явно мнението на хората около нея влияе прекалено силно....Ама успех

+

обясни и какво е станало, дано да те разбере.. :P
    Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)

Град
    моя сибствен град
    Всъщност тя не ме мрази, снощи го разбрах

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    детски истории..за да има повод наистина да ти се сърди я целуни-да видим дали ще е в състояние да каже нещо повече

Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    Детски истории ... (не че и аз още не съм си дете, ноо ..)

Пич,, ти на колко години сииии ;???
    и не си ли разбралл че малките деца, момченцата най-вече (11-14 годишните) не стават за любов .. и за сериозни гаджета ....
    Знам че като гледаш големите батковци с какичките (или дори момИчетата на твоята възраст) ти се иска и ти да си кат0 тях, но не става просто си малък още..
    Виж сега както ти казаха .. седи си учи уроците и след 1,2 годинки пак се пробвай с по-малки момиченца
    добре т'ва малко не го схванах ама нищо, така да приемем, че ние момчетата се развиваме с година две по късно. Така момичето, коета харесвам е ена година по-малка от мен и мисли горе-доло по същия начин, като мен. И що да не съм готов за гадже, ся ш кажете че се фукам, като имах гадже още 3 клас.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Детски истории ... (не че и аз още не съм си дете, ноо ..)

Пич,, ти на колко години сииии ;???
    и не си ли разбралл че малките деца, момченцата най-вече (11-14 годишните) не стават за любов .. и за сериозни гаджета ....
    Знам че като гледаш големите батковци с какичките (или дори момИчетата на твоята възраст) ти се иска и ти да си кат0 тях, но не става просто си малък още..
    Виж сега както ти казаха .. седи си учи уроците и след 1,2 годинки пак се пробвай с по-малки момиченца
    добре т'ва малко не го схванах ама нищо, така да приемем, че ние момчетата се развиваме с година две по късно. Така момичето, коета харесвам е ена година по-малка от мен и мисли горе-доло по същия начин, като мен. И що да не съм готов за гадже, ся ш кажете че се фукам, като имах гадже още 3 клас.
    Охх вие големи гаджета сте били в 3ти клас Пич повечето момичета са наивни,влюбват се в батковци и си мислят ,че са срещнали истинската любов ,а после се отказва ,че всичко е било за едното ебане.Недей ги слуша търси си момичета на твоята възраст. За мен момичетата се развиват само физически по-бързо от момчетата.

Аз гледам моите връстнички колко са прости -1тон грим ,постоянно с цигарка в ръка,ебат се като разпрани ,напиват се ,нямат грам обща култура,училището го изкарват с 3ки и 4ки ...Това ли ви е развитието??
    За щастие има и доста свестни момичета които са умни , красиви и имат ценностна система

Ние и да ти говорим ти пак ще си останеш с твоите разбирания ,защото прсото си на такива години ,но щом си харесваш момичето действай недей чака нещо да се случи ,защото тези които коинтролираме живота си сме ние Никой друг не може да я накара да те хареса ти трябва да го направиш Айде успех

--------------------------------------------------------

Град
    Sофiiя City xD
    И що да не съм готов за гадже, ся ш кажете че се фукам, като имах гадже още 3 клас.
    епа ся ше се хвалиме ли, аз имах още в детската градина и аз вчера обяснявах на едно момче колко го мразя, ама тва не значи, че е така... ние момичетата понякога сме по-импулсивни, отколкото трябва, само да си го знаеш занапред
    кажи й кво чувстваш, най-много да те отреже(надявам се няма да има банята ножа вените режи умри край на проблемите след тва )
    П.П.1. тия от твоя клас ми се струват някак смотани, много са гадни тия лепките
    П.П.2. не че нещо, ама една велика даскалка в петък каза "момчетата на възраст от 11 до 17 сааа без коментар просто, бягай надалече.. УЖАС!", чудя се дали да й повярвам

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    И що да не съм готов за гадже, ся ш кажете че се фукам, като имах гадже още 3 клас.
    епа ся ше се хвалиме ли, аз имах още в детската градина и аз вчера обяснявах на едно момче колко го мразя, ама тва не значи, че е така... ние момичетата понякога сме по-импулсивни, отколкото трябва, само да си го знаеш занапред
    кажи й кво чувстваш, най-много да те отреже(надявам се няма да има банята ножа вените режи умри край на проблемите след тва )
    П.П.1. тия от твоя клас ми се струват някак смотани, много са гадни тия лепките
    П.П.2. не че нещо, ама една велика даскалка в петък каза "момчетата на възраст от 11 до 17 сааа без коментар просто, бягай надалече.. УЖАС!", чудя се дали да й повярвам
    Абе и ние момчетата стигнахме до един извод "Жена ли е, не е човек" е може би има малко изключения

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ДеЦка ра`ота
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    моя сибствен град
    Добре вече темата може да се заключи.... сичко мина и замина вече няма мразя те и тем подобни..... вече си говорим с нея, като хората. Т'ва се случва благодарение на dеs7royer, който и обясни с някви подробности и сравнения, че няма смисъл от т'ва да ме мрази.... и после аз си приказвах с нея до 2:30 през ноща, е с нея и още едно момиче, ама т'ва са подробности. И накрая тя заспа.... аз говорих още 10-15 мин и затворих. И вече вс. е ОК щом на другия ден, след тоя разговор си говорих пак с нея....... няма смисъл от повече коментари
    П.П. Първия разговор започна в 22:30, казвам го за да не си мислите, че сме говорили 10-15 мин.

добре, но щом тя вече не го мрази, какво ще стане, ако я целуне???

Град
    моя сибствен град
    Добре де и кат0 си имал гадже 3ти клас и кат0 си готов .. и кф0 сте правили .. смисъъъъл .. в училище се викали че сте гаджета и сте излизали веднъж в седмицата на сокче с тортичка

оооо Даааа ... напълно съм съгласна че Човек в трети клас е готов за сериозна връзка .. ама Разбира сее ;дд

и много ми е интересн0 като искате да отидете на дискотека (наприииимер) или някъде на ресторант или където и да било .. вечерта .. еми няма ли да ти е малко не уд0бно зашото охраната няма да те пусне бе пич ;дд ..
    Това да имаш сериозна връзка не значи само да се прегръщате и да ходите нааааааа ... сладкарница (например)

:P :P
    Кой ти говори за сладкарници и т.н. Не съм чак толкова зле да си мисля, че една връзка е само в разхождане хванати за ръчичка. А и т'ва в трети клас да ти обадя, че беше едно добро изживяване. Ние бяхме секи ден заедно, защот' тя беше от моя клас. Ест. не седяхме заедно, за да не си умръзнем, а и класнате не позволяваше, заради разговорите и други причини. Т'ва че в дискотеката няма да ме пуснат не е вярно, ходим в такава дискотека, която е за непълнолетни, а могат да ни пуснат с връзки и в нормална.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    No chance аве има някаква надежда ама из4акай малко да и мине

Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    No chance аве има някаква надежда ама из4акай малко да и мине
    пфф.... ко да и мине, кат вече не ме мрази. Хора преди да пишете четете!!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    и ко стана накрая с нея?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Любов вика
    Детска радост
    Брях,брях

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Zarity

Любов вика
    Детска радост
    ще си играят в пясъчника
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    ...
    ...
    Ест. не седяхме заедно, за да не си умръзнем..

т'ва ме разби
    'щом сте се оправили, 'сичко най-хубаво.

Loko Sofia
    Manchester United

Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от Zarity

Любов вика
    Детска радост
    ще си играят в пясъчника
    Да си играем на коледа с тебе нещеш ли??? Или сам да си играеш с нещо мое

Правила за публикуване