- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ех тази любов
хубу ама аз не мисля к'ат тебе. Аз искам нещо и т'ва е няма да се откажа от него.Първоначално написано от sunshinepp
П.С. Нормално е да ти звучи така, се пак аз сам на 13
охх леле майкоо...Първоначално написано от dakata123
не ели рано да знаеш какво искаш??
I don`t care .. ;] ..
к'ви са тия вежди, беПървоначално написано от sunshinepp
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Snickers
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж ся пич.Харесваш я ,а тя ти е казала ,че те мрази. В тази ситуация трябва да отидеш и да поговориш с нея сериозно.Казваш и там ,че я харесваш и я питаш какво чувства.Ако те отреже го преодоляваш и преминаваш на следващата![]()
П.П. Сигурен съм ,че тя не те мрази ама е на 13 и явно мнението на хората около нея влияе прекалено силно....Ама успех![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
+
обясни и какво е станало, дано да те разбере..![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)
Всъщност тя не ме мрази, снощи го разбрах![]()
![]()
![]()
детски истории..за да има повод наистина да ти се сърди я целуни-да видим дали ще е в състояние да каже нещо повече![]()
добре т'ва малко не го схванах ама нищо, така да приемем, че ние момчетата се развиваме с година две по късно. Така момичето, коета харесвам е ена година по-малка от мен и мисли горе-доло по същия начин, като мен. И що да не съм готов за гадже, ся ш кажете че се фукам, като имах гадже още 3 клас.Първоначално написано от sladkata_mucunka
Охх вие големи гаджета сте били в 3ти класПървоначално написано от dakata123
![]()
![]()
Пич повечето момичета са наивни,влюбват се в батковци и си мислят ,че са срещнали истинската любов ,а после се отказва ,че всичко е било за едното ебане.Недей ги слуша търси си момичета на твоята възраст. За мен момичетата се развиват само физически по-бързо от момчетата.
Аз гледам моите връстнички колко са прости -1тон грим ,постоянно с цигарка в ръка,ебат се като разпрани ,напиват се ,нямат грам обща култура,училището го изкарват с 3ки и 4ки ...Това ли ви е развитието??
За щастие има и доста свестни момичета които са умни , красиви и имат ценностна система![]()
Ние и да ти говорим ти пак ще си останеш с твоите разбирания ,защото прсото си на такива години ,но щом си харесваш момичето действай недей чака нещо да се случи ,защото тези които коинтролираме живота си сме ниеНикой друг не може да я накара да те хареса ти трябва да го направиш
Айде успех
![]()
--------------------------------------------------------
епа ся ше се хвалиме ли, аз имах още в детската градинаПървоначално написано от dakata123
![]()
и аз вчера обяснявах на едно момче колко го мразя, ама тва не значи, че е така... ние момичетата понякога сме по-импулсивни, отколкото трябва, само да си го знаеш занапред
![]()
кажи й кво чувстваш, най-много да те отреже(надявам се няма да има банята ножа вените режи умри край на проблемите след тва)
П.П.1. тия от твоя клас ми се струват някак смотани, много са гадни тия лепките![]()
![]()
П.П.2. не че нещо, ама една велика даскалка в петък каза "момчетата на възраст от 11 до 17 сааа без коментар просто, бягай надалече.. УЖАС!", чудя се дали да й повярвам![]()
![]()
Абе и ние момчетата стигнахме до един извод "Жена ли е, не е човек" е може би има малко изключенияПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
ДеЦка ра`ота
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Добре вече темата може да се заключи.... сичко мина и заминавече няма мразя те и тем подобни..... вече си говорим с нея, като хората. Т'ва се случва благодарение на dеs7royer, който и обясни с някви подробности и сравнения, че няма смисъл от т'ва да ме мрази.... и после аз си приказвах с нея до 2:30 през ноща, е с нея и още едно момиче, ама т'ва са подробности. И накрая тя заспа.... аз говорих още 10-15 мин и затворих. И вече вс. е ОК щом на другия ден, след тоя разговор си говорих пак с нея....... няма смисъл от повече коментари
П.П. Първия разговор започна в 22:30, казвам го за да не си мислите, че сме говорили 10-15 мин.![]()
![]()
![]()
добре, но щом тя вече не го мрази, какво ще стане, ако я целуне???![]()
Кой ти говори за сладкарници и т.н. Не съм чак толкова зле да си мисля, че една връзка е само в разхождане хванати за ръчичка. А и т'ва в трети клас да ти обадя, че беше едно добро изживяване. Ние бяхме секи ден заедно, защот' тя беше от моя клас. Ест. не седяхме заедно, за да не си умръзнем, а и класнате не позволяваше, заради разговорите и други причини. Т'ва че в дискотеката няма да ме пуснат не е вярно, ходим в такава дискотека, която е за непълнолетни, а могат да ни пуснат с връзки и в нормална.Първоначално написано от sladkata_mucunka
No chanceаве има някаква надежда
ама из4акай малко да и мине
![]()
пфф.... ко да и мине, кат вече не ме мрази. Хора преди да пишете четете!!!Първоначално написано от awerw
и ко стана накрая с нея?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ще си играят в пясъчникаПървоначално написано от Zarity
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от dakata123
т'ва ме разби![]()
![]()
'щом сте се оправили, 'сичко най-хубаво.![]()
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Да си играем на коледа с тебе нещеш ли??? Или сам да си играеш с нещо моеПървоначално написано от haritov
![]()
![]()