.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Височина

Мега фен Аватара на Infinity
    Обожавамм!! ^^
    To infinity and beyond.

na 12 s1m i e mnogo gadno...ne 4e sam se razbarzala ama nemoga da si namerq gaje i e mnogo t1po... i mi izmislqt vsqkakvi prqkori ot jiraf do marku4

Супер фен Аватара на m1nik
    -Затваряш им устата с 2 благословии или си хващаш батко, за да ги реди той.
    -Е*авай им се, че са джуджета
    )

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Да, волейбола може малко да ти помогне , но си е вярно , че всичко си е до ген. Родителите ти са ниски ---> и ти си ниска , но няма да се комплексираш от това ...кво толкова , само се опитай малко да отслабнеш , че килограмите звучат доста
    Абе ти тъпа ли си?!?!?! Ходи ставай манекенка анорексичка ,нали беше пуснала една такава тема, кво праиш още тука.Ходи си избивай там комплексите.Как може представата на повечето тук за красиво да е 170, 40 кг.Това просто не е нормално.
    cool_girl и колко според теб трябва да тежи момичето?!

Re: Височина

Цитирай Първоначално написано от kykLaTaa
    ся ще ми кажете, че има други такива теми ама нещоо търсачката не ги отваряя .. ;d
    Да има но няма значение.

Казах го и в една друга тема много момчета харесваме ниски момичета 1,50 - 1,60 други харесват вискоки но специално за мен едно момиче което е 1,50 - 1,60 е много SeXy но това е мое мнение ака си добре 1,58 за едно момиче което е с такава височина и добро телосложение ще е заобиколено постоянно с момчета
    Когато става въпрос за стил, носи се по течението. Когато става въпрос за принципи, бъди като скала.

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    na 12 s1m i e mnogo gadno...ne 4e sam se razbarzala ama nemoga da si namerq gaje i e mnogo t1po... i mi izmislqt vsqkakvi prqkori ot jiraf do marku4
    И аз съм се сблъсквала със същото, но просто не им обръщай внимание. Ти не си виновна, че те не са пораснали достатъчно и сега си избиват комплексите!

Повече от фен
    Аама моля ви се ! . . Спортовете не помагат ! Имам приятелка,която тренираше 6 ...ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !!! 6 години Баскет и ВолейБолл...никакъв резултат ! . .Тя е на 16 (почти) и е 1;56 ..там някъде.. ниска си е ! . . и въпреки това е симпатична ^ ^ . . Мисля,че ръста няма особено голямо значение.. то и аз самата съм си ниска ;д много ниска даже *

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Да, волейбола може малко да ти помогне , но си е вярно , че всичко си е до ген. Родителите ти са ниски ---> и ти си ниска , но няма да се комплексираш от това ...кво толкова , само се опитай малко да отслабнеш , че килограмите звучат доста
    а ти ми изглеждаш доста куха!
    п.т.: предполагам ще израстнеш още малко чак към 18 спира растежа.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Ем какво пък?Аз съм на почти 16 и от 2-3 години не съм мръднала и с милиметър.Все си стоя точно 1.60см. Ама пък тама ми е и по-добре.Вече не искам да съм висока.Пък и има много плюсове на си нисичка.Ето например това,че и на 12см.токчета да се кача пак няма да стърча над всички толкова много,колкото пък ако бях 1.70...
    Пък и нали и гена взема роля в това.Иаз съм тренирала 5 години волейбол и кво?И със сантиметър не пораснах...Тъй че не разчитайте на спорта непременно да ви направи 1.80...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Цитирай Първоначално написано от Sunrisee
    После питате що има анорексички и булимички?
    +

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    аз пък се притеснявам, защото съм висока 1.68 стърча над всички
    1.75 :X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си