-Затваряш им устата с 2 благословии или си хващаш батко, за да ги реди той.
-Е*авай им се, че са джуджета![]()
)
Абе ти тъпа ли си?!?!?! Ходи ставай манекенка анорексичка ,нали беше пуснала една такава тема, кво праиш още тука.Ходи си избивай там комплексите.Как може представата на повечето тук за красиво да е 170, 40 кг.Това просто не е нормално.Първоначално написано от cool_doll
cool_girl и колко според теб трябва да тежи момичето?!
Да има но няма значение.Първоначално написано от kykLaTaa
Казах го и в една друга тема много момчета харесваме ниски момичета 1,50 - 1,60 други харесват вискоки но специално за мен едно момиче което е 1,50 - 1,60 е много SeXy но това е мое мнение ака си добре 1,58 за едно момиче което е с такава височина и добро телосложение ще е заобиколено постоянно с момчета![]()
Когато става въпрос за стил, носи се по течението. Когато става въпрос за принципи, бъди като скала.
И аз съм се сблъсквала със същото, но просто не им обръщай внимание. Ти не си виновна, че те не са пораснали достатъчно и сега си избиват комплексите!Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
Аама моля ви се ! . . Спортовете не помагат ! Имам приятелка,която тренираше 6 ...ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !!! 6 години Баскет и ВолейБолл...никакъв резултат ! . .Тя е на 16 (почти) и е 1;56 ..там някъде.. ниска си е ! . . и въпреки това е симпатична ^ ^ . . Мисля,че ръста няма особено голямо значение.. то и аз самата съм си ниска ;д много ниска даже *
а ти ми изглеждаш доста куха!Първоначално написано от cool_doll
![]()
п.т.: предполагам ще израстнеш още малко чак към 18 спира растежа.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ем какво пък?Аз съм на почти 16 и от 2-3 години не съм мръднала и с милиметър.Все си стоя точно 1.60см. Ама пък тама ми е и по-добре.Вече не искам да съм висока.Пък и има много плюсове на си нисичка.Ето например това,че и на 12см.токчета да се кача пак няма да стърча над всички толкова много,колкото пък ако бях 1.70...
Пък и нали и гена взема роля в това.Иаз съм тренирала 5 години волейбол и кво?И със сантиметър не пораснах...Тъй че не разчитайте на спорта непременно да ви направи 1.80...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
1.75 :XПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()