Момиче съм .. на 14 почти 15 , а съм 1.58. Всичките ми приятели са високи само аз ниска. Има ли някакъв начин поне 1.65 да станаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ся ще ми кажете, че има други такива теми ама нещоо търсачката не ги отваряя .. ;d
{~}{}~}{~{}{}{}
Плуване,баскетбол ? Чувала съм,че помагат за увеличаване на височината..
Но ако родителите ти са ниски,е нормално да си ниска..
една моя приятелка е на 14,а е висока 1.50 (родителите й са ниски..)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Всичко е ген.
Няма начин да станеш 1.65.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Eмии майка ми е 167 някъде .. баща ми 1.80.Аз се чувствам някък странно .. 158, 51 кг.Понее малко по висока да станаа .. тренирала съм баскетбол колко годинии ама никакъв ефект
{~}{}~}{~{}{}{}
тия кг не са ли ти много на височината![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Точно тва е .. пробвах да отслабна ама не мога поне да стана малко по висока .. то като се гледам отстрани не изглеждам толкоз дебела ама се чувствам![]()
{~}{}~}{~{}{}{}
абе кфо ти пука
Просто аз
ген
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Не си чак толкова ниска, познавам много по-ниски от теб.
Иначе може да пробваш с баскетбол, волейбол или плуване. Но ти имаш още да растиж, сигурно ще дръпнеш с още някои сантиметър.![]()
Всеки иска това, което няма ... аз умирам да съм по - ниска ... и аз съм на 14г. , а съм висока 173см. ... не се понасям просто ... всичките ми приятелки са много по - ниски, пък аз стърча като кол ... и момчетата даже са по - ниски от мен ... имам и много дълги крака и не мога и токчета да сложа, без да се притеснявам ... а щом искаш да станеш по - всока вземи си някои високи боти и ще се получи ... успех![]()
Околните ми казват,че съм си добре ама аз не мисля така ..![]()
{~}{}~}{~{}{}{}
Яж Нескуик
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Волейбол ..
Аз съм 175 - на 13![]()
![]()
направоо ..
Да, волейбола може малко да ти помогне , но си е вярно , че всичко си е до ген. Родителите ти са ниски ---> и ти си ниска , но няма да се комплексираш от това ...кво толкова , само се опитай малко да отслабнеш , че килограмите звучат доста![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от Romance
![]()
![]()
![]()
пo темата: обувки с високи токчета
волейбол, баскетбол...
+ това човек расте до 21 годишна възраст![]()
<N>
да ве.само дето някой растат до 13-14.Първоначално написано от Neftochimic
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Я по-добре пишете в съдържателните си постове 'спортувай' вместо 'отслабни'.После питате що има анорексички и булимички?Според мен повечето девойки под отслабване разбират вълчи глад и т.н.Килограмите й са все още в нормални граници. (по-точно на границата)
Към авторката- както вече казаха - не се комплексирай, яж си нормално(тук не апелирам към тъпкане с пържени картофки, мазни баници и хамбургери), спортувай активно и си живей живота пълноценно! : )
На колко си? Иначе не се притеснявай, това притеснение отминава. И аз преди бях така, но сега не ми пука.Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
Ако ти си висока аз какво да кажа като съм 1.80Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
Вие сте някфи манекенки с тия височини, които чета \искрено завиждам\
аз съм 1.60 - 46кг
)
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele