- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В каква поза го правихте първия път ?
Е казвайте мн ми е интересно щото на мен ми презстои[-o< [-o< [-o<
66
приемаме че 6 е за мъж, а жена е 9 от известната поза 69
GTA Stunting
мисионерската - то тогава други незнаехме![]()
![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
Мисионерска, въпреки, че момичето се беше облегнало на около 45 градуса на ръба на леглото, каза, че така й е по-удобно. И за мене беше удобно, щото се бях извил супер много (тогава бях млад и пластичен, ех) :P
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Ем като за първи път си бях в легнало полужениеПървоначално написано от shokoladovakaramelka
![]()
хаха сега щот не си младПървоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
Аз бях отгоре![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Одъртях, ех...изшияса се обажда, ломбагото... Едно време оряхме нивите като младо магаренце с плуг, ама сега...1 ракия, една свирка и "Отчаяни съпруги" по Фокс, и дойде време да си мием краката и да си лягаме :PПървоначално написано от anichka12345678
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Първоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Ivo92
мисионерската
комбайнерска
Мисионерската![]()
И аз ще се присъедия макар, че след това сменихме още няколко позиПървоначално написано от XStyle
, но с това се започна
![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
задна разбира се. И не уцелих дупката![]()
Мисионерска като за начало (той отгоре, после аз!)....след втората сесия сменихме още няколко...
![]()
![]()
![]()
Мене ме отвориха в мисионерската.Най-лесно е мисля и може да си разтвориш краката повече.
Задна прашка беше моя първи път,а тази на която го правих тя беше на 16 ддз с колко др е била ;]]
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
бройте и менПървоначално написано от fUcK_LoF
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...