.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Обичам ли го?!

Здравейте!
    Преди 3 години срещнах момче от друг град,тотално разилчн от връстниците си. В началото си писахме в скайпи още тогва имах усещането, че ще имам история с този човек. Видяхме се след време, излязохме няколко пъти. На един купон той ме целуна, което за мен беше знак, че има нещо към мен. Но после разбрах (той ми каза), че обича друго момиче....тръгнаха и се наложи да го забравя...той се държеше отвратително в скайп...ходих в негоия град но не се видяхме защото бяхме прекъснали всякакъв вид комуникация....той ме беше махнал от скайп. Преди две седмици той ми писа...държеше се адски мило както никога...попитах го защо е реил отново дам пише...и той отговори че е искал да ми благодари за някои неща които бях направила за него..Каза че ме е харесвал но не е виждал смисъл да имаме връзк защото се били от различни градове...снощи г поптах какво става с приятелката му (очаквах да са скъсали защото по начина по който ми писа това личеше) но тойказа че са заедно и че с всеки изминал ден ч обича все повечеи повече....останах втрещена...той иска да се видим за да поговорим да ми се извини и т.н. и го поитах какво иска от мен..отговора му беше че му било адски яко да си пише с мен... и аз му казах 4е не е хубава идея да се виждаме за да не ревнува приятелката му...и той ме попита "ама ти ислиш 4е нещо може да стане помежду ни ли?"объркана съм какво има към мен ....не обясних мн добре...ако някой иска да пише на лично.... Съвети някакви?!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Нямам представа какво точно иска от теб, но определено не е същото, което ти искаш от него.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Играе си с чувствата ти. Има си приятелка, което според мен само говори за себе си. Може би има някакви симпатии към теб, но до там. И сигурно иска да се видите, за да ти подгрее чувствата, за да знае, че си му сигурна и ако реши нещо ще си съгласна. От друга страна му вдигаш самочувствието.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Вероятно е така, защото както бях решила този път да не издавам 4е не съм го забравила....той ме предразположи и аз отново си излях 4увствата...

Град
    MoHTaHa
    аЗ също не знам какво иска от теб,но със сигурност си играе с теб и се забавлява. Не му показвай чувствата си,защото след като знае какво чувстваш и искаш той ще продължи..Покажи му малко безразличие,това е моят съвет Пък и миличка не влагай кой знае какви надежди да се получи нещо поради простата причина,че сте от различни градове,а аз определено вярвам в това: "Очи,които не се виждат се забравят!" Успех!

Цитирай Първоначално написано от alex4o
    аЗ
    хах
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Със сигурност не е безразличен към теб... Той просто очаква ти да действаш, защото явно той няма смелост.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И аз също не знам какво иска от теб..Но не е същото - каквото ти искаш..Просто се забавлява и играе с чувствата ти..Не се занимавай с него + това сте от различни градове..А аз лично не вярвам на любов от разстояние..Както каза alex4o : "Невиждани очите се забравят"..!!!
    Намери си някое момче от твоя град + това да те обича "истински" и ти него
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Изпитва чувство за вина или иска да провери дали още го харесваш,за да подхрани самочувствието си.В единия случай ти се подиграва,в другия иска да ти се извини и в двата не изпитва нищо към теб и нямате шанс заедно,още по-малко че си има приятелка,която обича.
    Извод:Не се занимавай с него

Според мен си играе с чувствата ти.
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Град
    София
    Опитай да го забравиш- той самия не знае какво иска ,така че и ти не очаквай кой знае какво :]
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    А може би иска да си има резерва?

най-вероятно си играе
    постарай се да го забравиш.. не мисля, че нещата по между ви.. ще потръгнат, щом той самия не знае какво иска
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    деа'знам какво чувстваш ти.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    а де! обичаш ли го?
    не го обичаш!
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Обичам ли го?!

Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    Здравейте!
    Преди 3 години срещнах момче от друг град,тотално разилчн от връстниците си. В началото си писахме в скайпи още тогва имах усещането, че ще имам история с този човек. Видяхме се след време, излязохме няколко пъти. На един купон той ме целуна, което за мен беше знак, че има нещо към мен. Но после разбрах (той ми каза), че обича друго момиче....тръгнаха и се наложи да го забравя...той се държеше отвратително в скайп...ходих в негоия град но не се видяхме защото бяхме прекъснали всякакъв вид комуникация....той ме беше махнал от скайп. Преди две седмици той ми писа...държеше се адски мило както никога...попитах го защо е реил отново дам пише...и той отговори че е искал да ми благодари за някои неща които бях направила за него..Каза че ме е харесвал но не е виждал смисъл да имаме връзк защото се били от различни градове...снощи г поптах какво става с приятелката му (очаквах да са скъсали защото по начина по който ми писа това личеше) но тойказа че са заедно и че с всеки изминал ден ч обича все повечеи повече....останах втрещена...той иска да се видим за да поговорим да ми се извини и т.н. и го поитах какво иска от мен..отговора му беше че му било адски яко да си пише с мен... и аз му казах 4е не е хубава идея да се виждаме за да не ревнува приятелката му...и той ме попита "ама ти ислиш 4е нещо може да стане помежду ни ли?"объркана съм какво има към мен ....не обясних мн добре...ако някой иска да пише на лично.... Съвети някакви?!
    Най-добре го блокни. Гаври се. Да не е единственият на света?
    Temet Nosce

벨야카

не мога да ти кажа дали го обичаш, това ти си го знаеш.

Скайп - dark_elf2

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    А може би иска да си има резерва?
    Дам ,и това е напълно възможно .
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need