.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: здравейте

здравейте

Здравейте драги съфорумци,може темата да ви се стори тъпа за това ако е така моля не пишете глупости.
    От няколко дни ми е писнало от всичко,всички ми се струват скучни,еднообразни.Искам да се занимавам с нещо,което да ме направи известен и хората да ме познават,да ми се радват и да съм независим финансово..Но знам че няма как да стане,срамежлив съм и нямам смелосттта да се покажа пред камера или да прекъсна това което уча и да ида в Сф..Струва ми се невъзможно.Моля ви помогнете какво да правя!Завиждам на известните хора благородно им завиждам

Мега фен Аватара на ameli
    поговори с някой, излей си душата вдигни си главата и смело напред ходи със самочуствие, да не ти пука какво мислят хората за теб разговаряй повече, почни нова работа, излизай, намери и нови приятели ... ако не можеш, просто се примири и бъди себе си
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    поговори с някой, излей си душата вдигни си главата и смело напред ходи със самочуствие, да не ти пука какво мислят хората за теб разговаряй повече, почни нова работа, излизай, намери и нови приятели ... ако не можеш, просто се примири и бъди себе си
    благодаря

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Искаш да ставаш звезда а те е страх от камерите?!?
    Оооооооооооооо...Я се стегни бее...
    Ако искаш да успееш и да си като известните хора,вдигни глава и да не ти пука от нищо!!Както казаха преди мен,просто бъди себе си и покажи на всички какво можеш

Успех!

и как ще стане това живея в малък град и нямаме много полета за изява

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Когато разбереш,че има някво прослушване за нещо иди и провери няма кво да се страхуваш.Или ако пътуваш към София или някой по-голям град,провери там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си