- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- вие били ли сте свидетел на бой в училище?
мн пъти съм бил свидетел но обикновено е твърде късно да ги растарвавам един единствен път оспях да ги растърва и то като ги набих и двамата![]()
![]()
![]()
s0 dEamN cRazyyYy...
Ахахах в нащо даскало почти всяка седмица има бой.
И като ги видя направо ме напушва яко смех. Мноо са зле![]()
![]()
Мноо ясно. Даже съм била участник.
Честно казано, нас не ни закачаха. Не защото се страхува от бой вътре в училище, а по-скоро защото бяха наясно какъв ще бъде боят извън училището.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
като се бахтът на сеира гледам да съм на 1во място голям фен съм![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Боже, че и питаш! Един хвърли една тухла и падна на главата на едно момиче, какъв ужас беше, просто не е истина!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Попринцип като се сбият от 5-7 клас от моето даскало ги разтървам по най-якия начин (тъй като съм учил джудо знам няколко трика +малко гледане на кеч) Тръшвам 1 камара момчета на земята и им скачам с лакет в ребрата.
А за 1-4клас са ми толкова смешни като се бият, че чак не мога да се спра да се смея, че и да ги разтърва...
Ония ден се биха не'кви прошляци. Само свидетел.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Едни момичета оня ден се биха![]()
Иначе няколко пъти съм виждала разни пикли да се бият...момчета не съм виждала :/ Жалка картинка, но смешна...6-7 клас бяха..иначе аз не съм участвала в бой, аз съм си кротичка...принципно
Някой ще помисли че това е шега или нещо от тоя сорт обаче всеки ден в даскало неможе да мине без бой -_-
Аз четериПървоначално написано от Park
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Миналата година се сбиха две момчета от моя клас и единия удари главата на другия в стената и то няколко пъти.. имах чувството ,че ще му я счупи..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow